icon

Výmena vrecúškových aktivít

pusinqa
5. jún 2012

@mima1311 ale počkaj si na ňu a skús podumať, ak by ti nešlo potom ti pošlem môj pokec a prípadne porovnáme ako sme veci pochopili 😉 😀

mima1311
5. jún 2012

@pusinqa no dooooobre 😀 snad dnes dorazi , to uz ho mate hadam vsetci ...ani smirglace este nemam 😠 😀

mima1311
5. jún 2012

@pusinqa tak mam stiahnute , lenze mi to nanic , nerozumiem tomu , ja neznaju etu rec 😀 😀 😀 su tam len dake farebne gulocky a to na kazdej druhej strane , ... 😖

mamusia
5. jún 2012

@pusinqa hej a co sa zdalo take zlozite na tom? 😅 😀 a som rada,ze sa paci 😉

Pozrite si na youtube presshere,tam bude videjko,ako sa hrats tym,moju najviac bavi silno do toho tlacit 😀

pusinqa
5. jún 2012

@mima1311 jáj tak to potom nič moc veru pre teba 😀

@mamusia ja som to najprv z toho videa lúštila, len tam nie je všetko, no ja som akosi mala problém pochopiť že keď niečo urobia čo sa presne stane no príčiny a dôsledky aby som deťom vedela vysvetliť čo sa prečo stalo no tá náučná časť a ponaučenie z toho nie len že robia predpísané aktivity, asi mi na materskej mäkne mozog 😀 a aj tým že si musela urobiť menšiu knižočku mi to potom celkom nenadväzovalo a unikali mi súvislosti 😅 idem pozrieť ten youtube

pusinqa
5. jún 2012

@mamusia hoď potom link, inak škoda že aj na tom pdf-ku to nie je celkom celé koniec tam už nedali 😒 originál asi nemáš tú knižku že?

mima1311
5. jún 2012

babenky , akurat som vlozila do svojho fotoblogu , aku interaktivnu kocku som malemu usila , tak kuknite 😉 snad sa mu bude pacit a vyuzije na precvicovanie...zips , gombik , cvocky ,. suchy zips, guma , goralky , patentky , zadrhavadlo a ine 😀 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/mima1311/?fr...

blumka
5. jún 2012

@mima1311 ta kocka je paradna 😉

mima1311
5. jún 2012

@blumka DAKUJEM , 🙂 🙂 🙂 tiez vhodna aktivitka , keby nebolo tolko roboty na nej 😝 😀

emily_666
5. jún 2012

@mima1311 kocka je ozaj suprovná, čím si ju vypchala?

blumka
5. jún 2012

@mima1311 ved to, ze je to velka vec...ale keby sa to rozdelilo na jednotlive casti tak to by slo...napr. urobit len tu snurovacku...nalepit boky na nejake palicky a je to 😉

mima1311
5. jún 2012

@emily_666 rozparala som starsi zahlavok ozdobny , ktory uz lezal v skrini , lebo sme menili sedacku a nepasoval farbou 😀 bol plneny nastrihanym molitanom ...

mima1311
5. jún 2012

@blumka urcite sa da vselico vymysliet aj v mensom prevedeni , ja som inac planovala malu kocku a dako som ,, uletela ,, velkostou 😀 😀 😀

blumka
5. jún 2012

@mima1311 podla mna je velkost akuratna...keby bola mala tak by sa malemu zle s tymi jednotlivymi vecami robilo 😉

lumarque
5. jún 2012

@mima1311 iba tie dve veci tam boli. To tu obalku normalne na poste rozthali? hm 😠

mima1311
5. jún 2012

@lumarque to som rada ze sa nic nestratilo ...no neviem veru kto , ale bola cela obalka pretrhnuta 😠 a prelepena lepiacou paskou ....aspon ponaucenie , vzdy aj do obalky budem davat veci v sacku ... 😀

emily_666
5. jún 2012

@lumarque možno sa v schránke roztrhla, ako ju tam dávali, ako mne 😢 a ked som ju chcela vybrať, tak som to roztrhla uplne 😀

mima1311
5. jún 2012

@blumka to veru hej , aj by sa to zle silo , som sa prisposobovala hlavne tomu co som mala , cize velkost toho zipsa , aby som nemusela ja nasivat nejaky mensi , na to by som nervy nemala ani by to tak urcite nevyzeralo 😝 😀

mima1311
5. jún 2012

@emily_666 nie , mne ju do schranky ani nedali , musela som pre nu ist na postu 😠

mima1311
5. jún 2012

Inac mne nic dnes neprislo 😠 teda ako ta posta roznasa , miekto to uz ma niekolko dni a druhy nic ...asi tam nabehnem 😀 😀 😀 som myslela ze mi dnes ta ,, knizka ,, 😀 pride aj cislice smirglove ...no asi teda zajtra ..

pusinqa
5. jún 2012

@mima1311 to aj ja presne s hmatovým pexesom, otvorená, prelepená ani radšej nedoniesli a na pošte nechali 😠
@mamusia ty myslíš len to všeobecné videjko? to som pozerala som myslela či si svoje drobce nenahodila ako sa hrajú 😉

lelask
5. jún 2012

to je krasna tema, skoda ze som vas objavila az dnes. Pacili sa mi niektore hry, ak by ste mali zaujem, rada poslem nejake hry http://earlylearning-saska.blogspot.sk/2011/09/...
Pacil sa mi ten had, smirglove cislice alebo nieco vodne pre 3 rocne dietko 😉

blumka
5. jún 2012

@lelask ja si obcas kuknem tvoju stranku 😉 pekne napady tam mas 😉
myslim ze bude aj druhe kolo, ja osobne som za, takze potom sa mozes pridat 😉

inak moja mala dnes nespi takze my cely den ficime na vrecuskach...snad vsetko sme vyskusali, jednoznacne vedie babika a hmatove pexeso...je uzasne ako si chyta tie jednotlive karticky a prstekom si ich omacava a ze aha mami, vunky, aha mami ake mekucke...a na to smirglove ze aha mami ake skajede 😀

svetlankat
5. jún 2012

kocky dnes dosli smirglove papiere, krasne a press book super, dakujeme

pusinqa
5. jún 2012

pánečku baby koľko likov už hore máme, tuším sa to tu konečne dobre spropagovalo 🙂

nika.r
5. jún 2012

Dnes nam dosli oblaciky a press here book, obe krasne, dakujeme. Na press here book som sa dobre pobavila, teda take nieco by ma v zivote nenapadlo 🙂 este mame na poste jednu nevyzdvihnutu obalku, asi hmatove pexeso.

hannah78
5. jún 2012

ahoj aj nam vsetko prislo a je to vsetko super a press book je jednicka uz asi 10x ju dcerka skusala 🙂

mima1311
5. jún 2012

pocitala som aktivitky co mame doma , mam ich 12 , press book este nemam co ste spominali a smirglove cislice ...tak este dve aktivitky by okrem tych mali prist , neviete co to bude ? kto este neposlal ?

pusinqa
5. jún 2012

@mima1311 hmatové pexesko už máš? a ešte dúha by mala prísť