icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

sykorka27
autor
9. okt 2012

@busni suhlasím ozvi sa kedy by som Ti mohla dať veci čo som urobila. Busni tie sáčky, keď myslí potravinové na zapínanie, tak ich niekedy mali ako ideš ku regálom do skladu. V strede v krabiciach. Za oddelením s kvetinami. Potravinové fólie, ale mali rôzne veľkosti.

busni
9. okt 2012

@sykorka27 ked pojdes najblizsie do Grobu a budes mat cas ist cez nas len prezvon ci sme doma. Teraz sme skoro stale len tu v Z.

sykorka27
autor
9. okt 2012

@busni ja pôjdem asi až 19.10. chceš laminovačku?

sykorka27
autor
9. okt 2012

@busni poprípade to môžem poslať po VN nech to da TB

busni
9. okt 2012

@sykorka27 nie, vdaka za ponuku. uz som si pozrela laminovanie na webe, pojdem to dat zalaminovat normalne do firmy, co to robi profesionalne, nech je to naozaj dobre, lebo sa bojim, ze to sama pobabrosim 🙂 a nie je to zas az take extra drahe.
mozeme to aj tak vyriesit, ze to posles po V. to je dobry napad 🙂 a moje ti potom dam aj s ostatnymi co vyzbieram. ok?

malamargaretka
9. okt 2012

@busni UPLNE SUHLASIM🙂🙂...

Tak ja este dnes ked maleho manzel vonku zoberie - spravim druhu hru a rozhodnete sa, ci rybky, alebo druhu- alebo sa tiez tak podelime- niekto rybky, niekto skladacku🙂

sykorka27
autor
9. okt 2012

@busni OK, pošlem Ti to po V. Tvoje budem čakať s ostatnými aby to nebolo priliš komplikované 🙂 Budeme musieť vydržať. 🙂

busni
9. okt 2012

@sykorka27 dobre 🙂 🙂 🙂 vydrzime s Lulu 🙂

malamargaretka
9. okt 2012

Takže:
mamink, prosím, píšte ktorá čo chce:
prvá alternativa su rybky a druha alternativa geometricke tvary (original ktorý dostanete- bude zalaminovaný, pekne opracovaný, a geometrické tvary sa budu prichytávať suchým zipsom ) - môže byť?

zuzzka1
9. okt 2012

@dudri drevené puzzle, ďakujeme 🙂

zuzzka1
9. okt 2012

@malamargaretka ak si môžeme vybrať rybičky 🙂

zuzzka1
9. okt 2012

Ahojte kočky, tiež rozmýšľam nad laminovaním - prototyp žabky už mám nachystaný - v Da Vinci nemali červený flís, tak som objednala poštou, čakám na dodanie a môžeme tvoriť 🙂

teuska
9. okt 2012

@dudri ja by som radsej drevenne puzzle 😉
@malamargaretka ja si prosim rybicky, chystala som sa to malemu urobit, tak mi usetris cas 🙂 A ja ti tiez aktivitky donesiem, dufam, ze pride material, aby som to stihla do buduceho tyzdna

hannah78
9. okt 2012

@malamargaretka ja by som poprosila rybicky 🙂

hannah78
9. okt 2012

baby prosim o radu prave som zistila ze ku kazdym kartickam ak chcem aby boli vsetky kruzky obsadene potrebujem 55 ks niecoho ale neviem nic zohnat v takom mnozstve aby som poslala vsetkym mate nejaky napad co by tam mohlo byt? takto by to malo vyzerat je to skusobna sada 🙂

fraufrt
9. okt 2012

@sykorka27 tak to bola super cena za tie folie, kde si ich zohnala? V obchode "u nas"maju len peach 100micronov 1ks/0,23e, ak hodis link, budem velmi rada. Do dalsej "vymeny" sa rada zapojim. Ked budem mat cas fotit, tiez dam nejake vyrobky na inspiraciu....
@angika dakujem
@busni nastriham si material, poukladam na foliu a cez platenu pienku alebo utierku to cele prezehlim na strednom stupni. Potom obrazky z folie povystrihujem a ak mi to niekde dobre nedrzi, opat to prezehlim. Rozmyslala som nad kupou laminovackou, ale ked to ide aj zehlickou, neni co riesit 🙂

mrkvicke
9. okt 2012

@malamargaretka ja si prosim rybicky 😉 dakujem

sykorka27
autor
10. okt 2012

@malamargaretka mi už obydva aktivity máme, ale v inom prevedení. Vyberám si rybyčky, lebo nemáme udicu. Bude to na magnet?

dudri
10. okt 2012

@malamargaretka prosim rybicky

pusinqa
10. okt 2012

@malamargaretka aj my máme už obe veci, tak radšej rybičky tieto budú v takom cestovnom a spratnejšom vydaní, vezmeme hocikam lebo decká to dosť baví

no ja som makla a je hotovo, tak neviem ako sme sa dohodli vlastne s tým posielaním, len je to teda len v obyč sáčkoch momentálne tu zatvárateľné nemajú a keď len 100 ks, musím aj pre seba niekde zohnať pár ks takých zatváracích A5-kových sáčkov na aktivitky 😒

pripájam foto ako to bude vyzerať, pridala som nálepky aby si deti mohli vybrať ktorú stranu plánika hracieho chcú mať, a je tam 2x 30 fazuliek sú v sáčikoch, ale teda pri menších deťoch asi dávať veľmi pozor aby si s tým neurobili niečo nemilé a radšej pod dozorom len hrať a dať aby sa samé k tomu nedostali

pusinqa
10. okt 2012

@sykorka27 a po koľko sú balené v ikei tie zatvár. sáčky a čo cca stoja nevieš? na stránke to neviem nájsť, ak by @busni išla náhodou do tej ikei ja by som také A5-kové takých zo 10 ks bola vďačná ak by sa to dalo k balíčku pre mňa priložiť, peniažky by som poslala

hannah78
10. okt 2012

nevie mi nikto poradit co by som mohla dat k tym kartickam alebo spravim kazdemu cca 20ks koleciek s machovej gumy?
poradte

sykorka27
autor
10. okt 2012

@pusinqa http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6017... ale treba si to preklikať, lebo sú 2 typy. Ja som si kupila menšie. Mne to postačuje. Oni to udávajú na litre. Jedna krabička má 2 rôzne veľkosti sáčkov.
Mohla by si nám pribaliť aj nejaký jednoduchý návod k tej hre.
Zatiaľ sme sa dohodli tak, že malamargaretka to zozbiera a pošle to každej. Len sme sa nedohodli koľko je dáme peňazí za balenie a poštovné. Ja nepoznám ceny poštovného, tak nech sa vyjadria iné.

angika
10. okt 2012

@malamargaretka ja poprosim rybicky, dakujem 🙂

sykorka27
autor
10. okt 2012

@hannah78 sušenú kukuricu 🙂 u nás to teraz ide v senzori boxe, maličké kamienky, gorálky, gombíky? Vystrihovať machovú gumu je dosť pracné a ešte v tomto počte. Skús pozrieť čo máš doma aby to nebolo finančne náročné.

hannah78
10. okt 2012

@sykorka27 dakujem za super napady nieco pozriem 🙂

pusinqa
10. okt 2012

@sykorka27 vďaka, len z litrov moc múdra nie som 😅 , mne by bodol skôr ten rozmer taká A5-ka aby to bola, malinké sáčky mám také cca A6 a A7
na hru návod netreba rozloží si každý na svoju stranu svoje fazuľky podľa hodov kockou sa odoberajú, kto prvý nemá vyhráva, precvičia si počty aj motoriku

sykorka27
autor
10. okt 2012

@pusinqa pozri si záložku informácie o výrobku, tam sú rozmery.

pusinqa
10. okt 2012

@sykorka27 vďaka, no to aj tie menšie sú ozaj dosť veľké