Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
LAMINATOVACKA. ja som dostala laminovačku na narodeniny - keď sa nepodarilo na vianoce. Z mojej skúsenosti nemusíte čakať na akciu v Lidli. Teraz tam mali iba formát A3. Na internete si kúpite za prijateľnú sumu. Stačí aj no-name. Ja som svoju už musela reklamovať lebo mi prestala tahať, dali novú a v pohode. Ja mám zo Ševtu, ale na budúce by som už kupovala cez internet. Treba si dať pozor že aké fólie to laminuje. Môžete laminovať za studena a za tepla. A potom hrúbka laminovacej folie. 125micronov je veľmi pevná. Ja laminujem za tepla s 125mn. Na studeno môžem tiež ale nemám také fólie. Na internete som nenašla tenšie fólie ako 125. Ale na domáce použitie je to až príliš dobré.
Moja laminovačka má iba chybu, že mi nezalaminatuje 2 papiere naraz keď chcem mať niečo aj na druhej strane. A vaše ako? A berie mi iba kancelársky papier, nechce mi laminovať nič hrubšie ako napr. výkres.
Obrázok nemusíte obstrihávať, iba zalaminovať a potom ostrihať a drží to. Máte ušetrenú jednu činnosť.
caute babenky, mne este neprisiel material, tak dufam, ze si svihnu 🙂
Ja som tiez za posielanie jednotlivo, ale kludne sa prisposobim, hlavne ked sa malamargaretka ponukla, ze to rozposle, peniazky sa vzdy zidu
@malamargaretka ked som pozerala adresy, mi si to kludne mozme vymenit aj osobne 😀
@dudri mna tam mas 2x raz ako blumika pri prexese a druhykrat ako blumka pri gombikoch 😀 ja radsej tie gombiky, ked si mozem teraz este povymyslat 😅 hmatove pexesko mame z minuleho kola a zatial nam staci 😉 dakujem
@sykorka27 dakujem za vysvetlenie k laminovacke 😉 poviem mm 😀 ja som inak pozerala nejake aj na bazosi, tiez tam idu za dobru cenu 😉
@dudri a mna nemas vobec, ja som sa hlasila ku gombikom kedze pexeso uz tiez mame
Kocky ja mam uz hotove mozem posialt, cize ako?
@dudri ...ja som asi stratena....o co sa jednalo v tvojej otazke? drevene puzzle a gombiky?? asi som prehliadla nejaku konverzaciu:(
Dievčatá čo bývame pri sebe, tak sa stretnime a zozbierame si aktivity a potom to všetko pošleme malejmargarétke, keď je ochotná to potriediť a preposlať. Potom to deťom môžeme dávať postupne.
Bude to fér aj voči tým čo robia pre nás pekné aktivity a nechceme aby sa polámali alebo poškodili. Čo vy na to?
Len sa musíme dohodnúť koľko pošleme malejmargarétke za zabalenie a na poštu.
@sykorka27 ja som za
@dudri áno my gombíky teším sa
no ja som v prvom kole medzi prvými posielala, ale teraz dáko nestíham, aj malá soplíkuje, divoko spí potom, aj nejak veľa toho máme, dúfam že nájdem čo najskôr chvíľku, materiál nakúpený len zatiaľ nebol čas sa do toho pustiť a už sa tak teším na to
@dudri ...tak som velmi nad tym rozmyslala, ze predsa mi uz napadlo o co sa jedna🙂 aj ked neviem o ake gombiky ide🙂 prosím si drevené pexeso🙂 dakujem🙂
Maminky z Ba? nepojde niektorá do Ikea, predtým ako bude posielat vrecusko? viem že som tam videla take tie uzatvaretelne vrecuska- asi troch velkosti s farebnou čiarkou navrchu- a bola by som velmi vdacna ak by to bola niektore ochotna pr emna kupit - s peniazkami sa smozrejme vyrovname🙂 dakujem za spetnu vazbu🙂
@malamargaretka my už takú máme normálne kúpenú drevenú ale malá sa s tým rada hrá, ak by to baby nemali je to dobrý nápad 😉
@malamargaretka ja som ju tiež robila pre syna, a syn sa stým rád hrával.
@malamargaretka my take nemame , je to super 😉
@malamargaretka my tiez taku hru nemame, mne sa to paci. 🙂
@sykorka27
@malamargaretka
mozem to za BA zozbierat a buduci vikend (ten okolo 20.teho) sa chystam k nasim do Levic, tak by som to cestou mohla margaretke vylozit a nemuseli by sme posielat postou.
Keby ste tam ostatne uz dovtedy poposielali, tak by som rovno pre nas BA + okolie doviezla a rozdelila.
Usetrili by sme na poste a baleni.
Co vy na to?
@malamargaretka mozem ti to ist kupit a donesiem aj s tymi vecami za nas z BA. len mi posli prosim link z ikea stranky, co to presne je. Na webe maju vsetko co predavaju v obchode.
@malamargaretka my to este nemame a chceme 🙂

@dudri to je nadhera 🙂