icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

malamargaretka
10. okt 2012

@teuska ahoj, pisala si, ze si sa chystala robit tie rybicky🙂 tak ak mas nejaky konkretny navrh- chcela robit z rovnakych farieb, alebo moznu byt kazda inej farby? ...ja som planovala: 6-7ks rybičiek a kazdu inej farby, ale ak su ine navrhy, tak rada vyhoviem🙂

malamargaretka
10. okt 2012

@sykorka27 ..ano bude to na magnet🙂

malamargaretka
10. okt 2012

@busni ...ak by si isla do tej ikei tak---tu je link na tie sacky: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/6017... prosím si fialove (podla obrazka su vraj aj modre)- ALE urcite tie sacky nechcem - ak by si isla len kvoli nim do ikea!!!! to urcite nie, ja si skusim obehat potom tu nejake obchody🙂 Vdaka za ochotu.

mima1311
10. okt 2012

@malamargaretka rybky 😵 😵 😵 uz sa na ne tesime ....a ja by som bola aj za farebne , precvicia aj farby , ci nie ?

malamargaretka
10. okt 2012

@pusinqa vy uz rybicky mate- je vas takych niekolko. Ostatne chcu rybicky. Ak mas nejaky napad, co by sa vam zislo- tak pre ostatne (aj teba) "nerybickarky"- sem s nííím- by som vyrobila to. Hmm? aby ste boli vsetky spokojné🙂

blumka
10. okt 2012

@malamargaretka aj mne prosim rybicky 😉

busni
10. okt 2012

@pusinqa
@malamargaretka dievcata do ikei urcite pojdem (mam to po ceste do mesta), takze vam kupim tie sacky.
Pusinqa napis kolko a akej farby a ktoru velkost. Malamargaretka tebe jeden balik fialovych (50 ks) a chces tie mensie ci vacsie?

busni
10. okt 2012

@soso
@lucosko
@lucika33
@mrkvicke
@dudri
@zuzzka1
@biankacertik
ponukla som sa, ze to vyzbieram od BA a okolia a zanesiem malejmargaretke cestou k rodicom buduci vikend a rovno vezmem tie ostatne a donesiem ich do BA. Mohli by sme sa buduci tyzden stretnut niekde v BA? kedy a kde vam to vyhovuje? a budete to mat uz vsetky hotove?
navrhujem Aupark doobeda o 10.30 vo stvrtok 18.10. pri vlaciku pri vychode dozadu do detskeho ihriska. co vy na to?

zuzzka1
10. okt 2012

@busni skúsim to dovtedy stihnúť, miesto vyhovuje 🙂

pusinqa
10. okt 2012

@busni vďaka to by si bola zlatá, ja jeden balík fialových teda, super
@malamargaretka to si prosím nerob starosť že by sme neboli spokojné, pre nás fakt kľudne tiež rybičky, ja mám drevené v krabičke toto bude ľahučké v sáčku môžeme nosiť so sebou kam chceme a budem rada, akože fakt si z toho nerob problém prosím ťa, mne to v pohode vyhovuje a deti sa naozaj s tým rady hrajú

pusinqa
10. okt 2012

BA baby @soso @lucosko @lucika33 @mrkvicke @dudri @zuzzka1 @biankacertik nebývate niektorá náhodou pri Technopole? to by som ja ešte mala možnosť nechať tam pre niektorú krabicu na vrátnici budúci týždeň ak by náhodou

malamargaretka
10. okt 2012

@busni ja si prosim tie fialove- a tam pisu, ze v jednom baliku su aj male aj velke- teda 25malych a 25velkych- ale ak by to bolo zvlast- tak si prosim tie mensie: 20,5x20,5 cm🙂 sa na ne tesim🙂 a uz teraz nesmoerne dakujem. Mam ti poslat peniazky na ucet?

malamargaretka
10. okt 2012

@busni ...ak tomu dobre chapem- ty mi prinesies vyzbierane balicky z Ba a budes brat domov tiez nieco- ale usla mi ta pointa, ze co ? prosííím o vysvetlenie🙂 asi bol narocny den- nechapem:(

teuska
10. okt 2012

@malamargaretka rybicky sa mi pacia take ake ich mas 🙂 nieco podobne som vyrabala s dcerou, ked bola mensia, a urobili sme si z krabice aj akvarko a na rybicky som davala napr. priklady, alebo co ma upratat, alebo mile odkazy, z druhej strany, to ale bola vacsia ako nase deturence 🙂

malamargaretka
10. okt 2012

@teuska ...oukej🙂 tak rybičky🙂 budem teda robit kazdu inej farby- ten vlozeny obrazok zial nie je moj- stiahla som ho pre insporaciu z netu- coskoro pridam "moje" rybičky🙂

busni
10. okt 2012

@malamargaretka som myslela, ze ti prinesiem vsetky za nas z BA a okolia a ty mi das vsetky pre nas z BA (9 nas je ak som dobre pocitala) co ti pridu od ostatnych dievcat z inych miest. Navrhla som to, lebo tak mozeme usetrit postovne a chodievam okolo Klasova. Ci som to prekomplikovala? spravim zoznam co mi kto dal, aby v to nebol neporiadok.
Peniazky za vrecuska mi das ked ti ich donesiem. 🙂

fraufrt
10. okt 2012

@sykorka27 dakujem 🙂

mima1311
10. okt 2012

@busni mne by sa tiez hodili tie vrecuska 😖 , myslis ze by som mohla aj ja poprosit , zeby sa mi prilozili do balicka ? peniazky by som ti previedla na ucet ....ak nie nevadi 😉

busni
10. okt 2012

@mima1311 v pohode, ked uz budem v ikeii je mi jedno kolko ich kupim. 🙂
ked budu kupene poslem ti cislo uctu do mailu a najdes ich v balicku.
Jedny chces (to je 50 ks)? a fialove ci modre?

mima1311
10. okt 2012

@busni si strasne zlata , tu som ich nikde nevidela ...fialove , ano 1 balicek - 50 ks ..mali by tam byt väcsie a mesie po 25 ks spolu ....potom mi cislo napis tu do IP 😉 niekedy mi mailovka blbne 🙂

biankacertik
10. okt 2012

fuuu baby dlho som tu nebola, cez vikend zacinam pracovat dufam ze som nic nepremeskala???

biankacertik
10. okt 2012

@busni ahojky, zbieras BA okolie? ako sa s tebou mozem spojit? ja som tiez Ba - okolie

biankacertik
10. okt 2012

@malamargaretka ja tiez poprosim rybicky

biankacertik
10. okt 2012

@dudri je este aktualne to drevene pexeso?

malamargaretka
10. okt 2012

@busni ...neprekombinovala🙂....len som nepostrehla, ze ci to budu vsetky mamicky- mimo Ba- schopne poslat mi to do piatka🙂...ci to nevadi? ...dam ti tie co pridu a ostatne poslem?....

...mam taky tusak, ze ci to potom nebude pre mna chaoticke- ty mi prinesies len z Ba, ja uz budem mat mozno aj od inych...potom tebe rozdelym vsetky co budem mat....a ale tiez len pre tie, co su z Ba......
...ci to len ja zbytocne "stresujem"🙂...?!...
aby som potom nahodou nieko ho nevynechala, alebo niekomu dvarkrat to iste neposlala. 😉

mrkvicke
10. okt 2012

@busni mne to vyhovuje

mrkvicke
10. okt 2012

@malamargaretka Takto je to urcite velmi komplikovane. Bude to velmi neprehladne a budes s tym mat vela prace.
Moj navrh je, (vyjadrite sa, prosim, ostatne, ci suhlasite):
Kazda mamicka by mala spravit 17 balickov a zaslat ich malejmargaretke. Baby z BA a okolia balicky vyzbieraju a Busni ich osobne odnesie. Ak malamargaretka dostane balicek aj od poslednej mamicky, tak by to vsetko roztriedila, zabalila a poslala. A navrhujem jej zaslat/pribalit k balicku 5 eur (2,50 na spiatocne postovne a 2,50 za ochotu a namahu).

Tym padom pravdepodobne odpada samostatne posielanie - kedze je tu asi 9 bab z BA - ktore to budu odovzdavat naraz pre malumargaretku.

blumka
11. okt 2012

baby, mne uz je v podstate jedno ako sa to posielat bude, najprv sa hlasovalo, myslim ze viac dievcat bolo za samostatne posielanie ale ok, nezabije ma poslat to naraz, akurat v tomto kole vymeny pre mna a moje deti odpadne dost vyznamny faktor a to je prave to vzrusenie ako sme kazdy den ocakavali novu aktivitku 😉 ale nevadi...
ja len viem, ze do piatku urcite nestihnem urobit moju aktivitu.. limit je do konca oktobra, takze aspon to by sa mohlo dodrzat. Ak teda malamargaretka je ochotna to rozoslat tak by mala pockat do konca oktobra, ale myslim ze to problem nebude. 😉

sykorka27
autor
11. okt 2012

@blumka ano, viacej báb bolo za samostatné posielanie balíčkov. Ale s ohľadom na to, že malamargaretka je ochotná to zozbierať a poslať naspať a že niektoré dievčatá robia veci, ktoré by možno nevydržali samostatnú prepravu v obyčajnej obálke, tak to urobíme takto. Ja som tiež nad tým rozmýšlala, a urobím to tak, že baliček odložím a budem F. postupne do jeho stránky dávať nové aktivity. Skús možno niečo podobné vymyslieť aj ty. Ved deti nemusia vedieť čo Ti prišlo v balíčku 🙂 Termín samozrejme bude dodržaný.

blumka
11. okt 2012

@sykorka27 o to predsa nejde, co vymyslim detom. moje deti vidia postarku a vidia co im da do ruky 😉 ale to je v pohode...ja som len vyjadrila svoj nazor. Na zaciatku bola otazka, za ake posielanie sme, cize sa predpokladalo ze ak vyhra spolocne ze sa niekto na to da, cize teraz ked vyhralo samostatne posielani a aj tak sa nasiel niekto kto to posle spolu tak mi to nedava zmysel na co sa potom vobec robilo nejake hlasovanie. je to proste uz velmi prespekulovane. pravidla mali byt jasne na zaciatku a nemali by sa menit 😉 😉