icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

malamargaretka
12. okt 2012

@sykorka27 ...navrhujem este jednu vec- ako si pekne pisala s tym, ze to vsetko budem musiet vypisovat, balit, obviazat a odniest- tak navrhujem- aby sami to trochu ulahcilo a nepoplietla som nikomu adresu- ked uz budete na tej poste- nech si kazda vypise ten lístok, ktorý sa prikladá ku balíku, ktorý chceme poslat : do 2kg, 2tr., a poistený do 30e a spolu s materiálom mi to poslete- a mne zostane len tá práca popolušky a svišťa (co to pekne balil do fólie🙂)- ak s tým suhlasis- mohla by si to prosím rozposlat babám na mail- tam asi chodí každá častejsie🙂 dakujem...

pusinqa
12. okt 2012

@busni u nás by mali čochvíľa otvárať tesco tak to teda skúsim potom mrk tam, ja zas ak sú dobré a pevné možno aj kúpim ak teda nie sú ikeacke, vďaka za ochotu že si to bola pozrieť, lebo tie čo tu mávajú a teraz dokonca ani nemajú sa zle otvárajú a zatvárajú, je to tenké, trhá sa to, lezie mi to na nervy 😝
@malamargaretka ja už mám nachystané zalepené s 5 eurami ja som nachystala hneď po prvom emaile, ja to už nejdem rozbaľovať ja si zas vážim tvoju ochotu, len ja to budem posielať v pondelok po @sykorka27 a dovtedy sa už na poštu nedostanem, mohla by si prosím za mňa ten lístok teda vypísať prosím? sorry že ti to komplikujem

pusinqa
12. okt 2012

my sme hru testovali už, staršej sa veľmi páči, mladšia aj ju to zaujíma, len to počítanie musíme ešte doladiť, ale veď na to to je určené, tá chmatne ešte občas fazuliek koľko jej príde 😀 , ma napadlo že potom si náročnosť a dĺžku hry môžete vlastne regulovať tým koľko fazuliek dáte do obehu 😉 , pri staršej sme dali všetkých 2x30, pri malej stačilo aj 2x10 😉

malamargaretka
12. okt 2012

@pusinqa ...co povedat, dakujem, ze si vazis moju prácu🙂...urobím to velmi rada- no len ma mrzí, že niektoré maminky to berú, akoby som na nich chcela a mala strašne zarobiť...snad tonakoniec každá pochopí, ze spoločné posielanie: ušetri peniažky, každej z vás aj cas pri vypisovaní podacích lístkov a v neposlednom rade zrovná rozdiely pri posielani- lebo niekré maju ten náklad vacsí (platili by ovela viac ako iné) 🙂🙂 .....
... a poslanie ma cas - do konca oktobra🙂...takže v pohode🙂

malamargaretka
12. okt 2012

@pusinqa ...jaj a to vypisanie🙂 ....ak budes jedina, co to nedoda- myslim, ze to na mna nebude mat ziadnu ujmu 😉 😀

pusinqa
12. okt 2012

@malamargaretka a ja dodávam do BA várky preto už teraz 😉

malamargaretka
12. okt 2012

@pusinqa jaj🙂 uz chapem🙂

dudri
12. okt 2012

suhlasim stretko na auparku,
ale nejdem do technopolu...

pusinqa
12. okt 2012

@dudri to ja už vybavujem so @sykorka27 že ti donesie aj moje

busni
12. okt 2012

@dudri ok, vo stvrtok o 10.30 v auparku vzadu pri vlaciku sa vidime. 🙂

busni
12. okt 2012

@malamargaretka modre maju ale su dost velke, vacsie ako tie fialove. take riadne sacky. Oni su totiz: Obsahuje: 15 tašiek s objemom 6 l (28,5x41 cm) a 15 tašiek s objemom 4,5 l (27x34 cm).
chces aj tie?

malamargaretka
12. okt 2012

@busni ...tak to nie:(...aj fialove tie vacsie boli uz velke, ale chcela som do toho pobalit pre vas rybky s uduckou a jazierkom. Ale toto su uz maxi:(...

Ako sme sa vlastne dohosli, ze balime veci? asi mi to uniklo?vdaka

busni
12. okt 2012

@malamargaretka tusim kazda podla svojho uvazenia - sa mi vidi, ze sa to tu tak niekde pisalo...

malamargaretka
12. okt 2012

@busni dakujem....tak teray dilema...ako yabalim svoje...abz neplavali po skatuliach... 😉

teuska
15. okt 2012

@malamargaretka ved rybky maju plavat 😀 😀 😀
Baby myslim, ze sa nikto nehadal, vyjadrila som svoj nazor a ako tak citam, ze mnohe z vas sa k cene vobec neozvali, ani ci vyhovuje ani ci nie. Velmi si vazim, ze sa na to malamargaretka podujala, klobuk dole. Myslim, ze 3 eura su v pohode, aj 3.50. A vobec si nemyslim, ze na tom Katka chcela zarabat, ved ona tu sumu nenavrhla. Tak napiste kazda, kolko sa vam zda primerane. Prepacte, ak mi nieco uslo a suma je urcena, urcite sa prisposobim.

malamargaretka
15. okt 2012

@teuska ..aj to je napad a ked rozbalite balik, tak deturence mozu hned lovit🙂🙂hihi..oukej🙂 no stale zbieram- alebo cakam na vhodny napad ako to uskladnit...snad do konca oktobra priiide🙂

busni
15. okt 2012

@mima1311
@malamargaretka
@pusinqa
dievcata, vyzera to tak, ze v ikea dostali tie fialove vrecka. mate este zaujem? 🙂
zajtra idem okolo.

malamargaretka
15. okt 2012

@busni ....ahoj, TY si užasnááá, že na nás takto myslíš!!!...ak tam budes mat cestu- tak si urcite prosím!! DAKUUUJEM🙂 🙂 🙂 🤐

mima1311
15. okt 2012

@busni dakujem za info , aj ja 🙂 🙂 🙂

pusinqa
15. okt 2012

@busni ak by boli aj jaaa vďaka 🙂

lucosko
16. okt 2012

@malamargaretka ahoj, az teraz som nasla mail. Ja si prosim geometricke tvary, rybicky mame doma. dakujem.

malamargaretka
16. okt 2012

@lucosko ..ok...ked si sa neozyvala...spravila som aj pre teba rybicky, ale to neva...budeme mat doma viacej...Dotvorim ti tie tvary🙂🙂vdaka za info...

lucosko
16. okt 2012

@malamargaretka dakujem, nechodievam na tuto stranku casto 🙂 pekny den.

malamargaretka
16. okt 2012

@busni ahoj, bola si dnes v tej ikei??lebo nam sa presunula (necakane) novembrova navsteva na zajtra a vyzera to tak, ze pojdeme aj do ikea- tak ma napadlo, ze by si moje sacky kupovat nemusela a est ejedna vec- ak by si mala zajtra cestu okolo ikea a mala uz vsetky hry od mamiciek vyzbierane- mohla by si mi ich dat tam a nemusela by si robit zachadzku do nasej dediny🙂hmm?

mima1311
16. okt 2012

@malamargaretka mne pisala IP , ze ich kupila , tak teda neviem , pocitam ze asi aj tebe teda 😉 nemas IP ?

malamargaretka
16. okt 2012

@mima1311 ...hej hej...uz som si to precitala🙂 nevadi...aspon nebudem s malym bludit a hladat to🙂 lebo minule ked sme tam boli naposledy, tak tam vsetko prerabali a teda mala som co robit, aby som vobec k pokladniam trafila:(

soso
17. okt 2012

@brusni @malamargaretka kocky ja zajtra na stretko nepridem, aktivity poslem v priebehu buduceho tyzdna podla instrukcii, prepacte baby, ale vobec sa zajtra do BA nadostaneme...pekny den!

dudri
17. okt 2012

aha som zabudla , zajtra mame kurz pre deticky, takze neprideme.
mozeme sa dohodnut na dalsie stretnutie?

busni
17. okt 2012

@dudri ahoj, ked nemozete zajtra tak uz to treba poslat malejmrgaretke postou, lebo ja to zajtra zbieram v BA a v piatok jej to veziem domov (uplne mimo BA), lebo idem nahodou okolo. ked sa ti nechce posielat, tak sa mi pripadne ozvi na mobil (posielala som ho do mailu vsetkym BA dievcatam) a mozeme dohodnut, kedy a kde sa stretneme my dve a das mi to - este v priebehu zajtrajska/piatka doobedia.

busni
17. okt 2012

@soso ok, to nic, posli 🙂