Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
@angika angi tvoj balik dorazil🙂, prosim napis mi prinicp tvojej hry (ak si to uz pisala, prepac, nezaregistrovala som) DAKUJEM🙂
@malamargaretka cakam kym pride mm z roboty a idem na postu , posielam prvou triedou , takze do druheho dna by mal byt u teba ,,,zajtra alebo v stredu , zalezi kedy chlap pride , od nas odchadza posta podana len do 14.30 ....takze asi stiham na chlup konecny termin ....ja sa uz neviem dockat balika od teba 😀 😀 😀
@mima1311 ...aj ty si z tekej prckatej dedinky ako ja? lebo aj tu vo vedlajsej dedine mame postu (to je ten Klasov v adrese) a tiez do 14:30 treba podavat, lebo vtedy odchadza auticko s balikmi🙂...
@malamargaretka tak tak 😀 zial ledva som stihla vobec postu , je do 16 tej a som tam dovalila o 15,55 😀 teta taaaaak ,,pekne ,, na mna hladela 😝 , takze pride v stredu 😉
🙂 nevadíí 😎 😎 ...hej tak to mas stastie...u nas je veduca posty uz o 14:45 doma (a do 15:00 by mala byt otvorená 😒 🙄 )
@mima1311 nevadíí 😎 😎 ...hej tak to mas stastie...u nas je veduca posty uz o 14:45 doma (a do 15:00 by mala byt otvorená ☹ 😖 🙄 )
@malamargaretka no pekne 😠 a ze sluzby , ktorym sa ide dvihat uz aj tak velka cena za poskytovanie .....ach jaj ...mna uz raz postarka zrusila pri okienku ze treba chodit skor ....som jej povdala ze chodim ked sa mi da a vzdy v otvaraciu dobu ....hrozne .
@mima1311 hej inak ja to je dobre na tych nasich postach- ze ty si teraz zaplatila za prvu triedu- teoreticky by mal list dojst na druhy den- ale on nedojde az na treti ako kedy si to posielala normalne🙂 ja soms a presne nad tym tu minuly tyzden rozculovala, ked mm niesol nieco na postu - bolo 14:35 samozrejme ze uz auticko odislo a ale postarka zobrala 20centov za 1tr. ale balik isiel az na druhy den prec---tak preco nezavru hned ako auto odide, alebo nech toto financovanie nevyriesia inak....ja som na poste casto- teda casto posielam veci a uz z tolkymi absurdnostami som sa stretla🙂🙂
Napr. posielala som jeden cas vela dobierkou (nosil mi to mm vtedy na postu, pracoval nedaleko) a jedneho dna sa tetula nahnevla, ze co mu ona co ma vzdy tie lepky lepit na obalku - tak mu nabalila malu igelitku: nalepiek na 1.tr, trojuholnikov na dobierku aj take folie na zadnu stranu listu 😕 😕 nech si to lepime uz doma ...som na to pozerala jak PUK doma, ze co to ma znamenat- hadam je za to platena, ci nie?!?! 😲 ...
@malamargaretka ano , mas pravdu , priplatila som a pojde od nas az zajtra a pozajtra u teba , som sa bala ze ak nahodou by ho pri drujej triede hned nebrali , ze by prisiel az v piatok , kedze je vo stvrtok sviatok ,.....ja som si tiez pytala od nich sprievodky a dorucenky , doma si to vypisem a uz jej to len vsetko podam , no ked vidim ako tuka do PC a tam to nahadzuje tak vrrrrr 😝 aj taktam stojim ako radu za socika na banany ......no a teda u vas su este pohodlnejsie , ze nalepit nalepky 😲 😀 😀 😀 sila toto , si si mala z postovneho odratat , vsak si si odpracovala 😝 😉
@mima1311 ...hihi....no podacie listy a tie ine sprievodky to je uz asi samozreme, ze to tetulky nerobia, ved to by bola praca navyse...a oni maju ine evci na praci:(...juj mna tak vytacaju take veci, ked clovek robi veci za inych a ti sa este tvaria, ze co sa ti nepaci...:(mohla by som menovat aj ine povolania z nasho okolola:/...o chvilu budem asi asfaltovat chodnik, lebo pod nami stavli dom a chodnik rozbity a ide zima...nikoho to netrapi, ze s kocikmi budeme musiet vychdzat na cestu:(:(
Ahojte babulky, hlásim, že aj žabky sú už nabalíčkované - zajtra ráno posielam. 🙂
@malamargaretka napis mi tvoj mail prosim, poslem vysvetlenie
@mima1311 ...este otazka- ako si posielala balik- doporucene, ci obycajne? len aby som vedela, lebo doobedu nie som doma ak by do vlatsnych ruk, tak musim dat postarke evdiet, ze nech to nenosi zbytocne k nam...🙂 vdaka
@malamargaretka doporucene prvou triedou 😉 😉 zajtra musi prist 🙂
@mima1311 ...dopoorucene, tak to mi musi dat osobne do ruk....vdaka🙂 pekny vycer
Caute baby, este makam na aktivitkach, snad rano budu ready na odoslanie, ale nemam adresu! @sykork27 @malamargaretka @brusni ... pomoooc! a este jedna otazka - posielsme 16 ci 17 aktivit? Dakujem baby, caute
@soso ty si nedostala mail ? a netreba ti adresu ostatnych kociek- boli v maily , vsak posielame vsetko v balicku @malamargaretka , poslem ti jej adresu do IP 😉 a posiela sa 16 aktivitiek , 17 - ta je tvoja , tu si nechaj doma 🙂
@malamargaretka som sa teraz taaaaaaak vytocila , pozeram na stranke posty, ze ci si uz balik prebrala 😀a tam o nom ziaden pohyb 😲 😲 😲to cooooooo 😲 😲 😲tak clovek zaplati prvu triedu a on je este akoze u nas ? ...posielala som 3 doporucene zasielky , dve boli druha trieda a tvoj prva trieda , pozeram teraz aj tie ostatne a tam o tvojom a o jednom z druhej triedy nic , len ze som ich v pondelok na postu odniesla a dalsi balicek s druhou triedou ze je v preprave 😠...tak ten siel este prv ako prva trieda ? ....pride mm z roboty a tam valim , snad trochu vychladnem dovtedy , lebo asi pouzijem vsetky vybrane slova ktore poznam 😠, tak ja im tam necham bezmala 5 eur za postovne a oni flakaju ?
malamargaretka, chcem sa spýtať či máš problém s tým, že Ti posielame niektoré 16ks, že si svoje nechávame doma. Máš v tom bordel pri triedení, alebo zatiaľ to zvládaš?
Koľko Ti ešte chýba? Ja som už zvedavá kedy môžeme od Teba niečo čakať? Kedy to asi predpokladáš, že by si mohla posielať?
@mima1311 STOOOOP🙂🙂snad si uz vychladla🙂 balik je uz umna🙂- to asi len nejaka leniva pani postarka nenahadzuje ako ma tie veci🙂, alebo tam maju nejaku ucnicu na praxi🙂🙂vsetko v poriadku🙂
HLáSIM: 13 balikov u mňa🙂
Baby, možno je to skoro na zhodnotenie ale chcela som sa spýtať či ste spokojné s posielaním balíčkov malamargarétke - myslím tým, že jedná osoba to zozbiera a potom poposiela spať.
Otázka na malumargarétku, či nemá v tom chaos, ked niekto robil 2 aktivity, niekto poslal všetke aktivity okrem svojej 17ks.
Potešili by ma Vaše postrehy, aby sa prípadne niektoré nezopakovali, keď niečo také by som chcela zopakovať na budúci rok.
Ďakujem
@malamargaretka takže ešte 4ks? Nevieš že kedy pošlú ostatné?
@malamargaretka boze tak co su tam za trumpety ? 😲 , teraz pozeram podla podacieho listka a len pred chvilou tam nahodilo ze je poslany na dorucenie a ty ho uz mas ..... 😀 😀 😀 este dobre ze mm neprisiel , by som im tam urobila prievan , ale mozno by aj nezaskodilo 😝 😝 😝
@sykorka27 aha , tak dobre , ja ze len ja sama som neposlala 17 🙂
@malamargaretka ja a @svetlankat posleme naraz..mam uz aj moje aj jej veci doma hotove, len to dnes nestihnem hodit na postu, zajtra je St. sviatok, tak to urobim v piatok.

HLASIM: 11 balikov u mna🙂