icon

Výmena vrecúškových aktivít II

sykorka27
13. sep 2012

Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.

malamargaretka
31. okt 2012

@sykorka27 ...je to v pohode🙂 asi si niektore maminky vobec necitaju postu, alebo ingnoracia, alebo len teda neni cas- lebo niektore poslali 17- co podstatne ulahcuje triedenie (myslim, ze sa na zaciatku tak aj dohodlo, ze sa posle 17) a ine zas posielaju - teda mozem poveda ze väcsina 16 - co je trochen chaoticke pri rozdelovani, komu co dat a akomu zas nedat- ale tak snad nebude ziadna reklamacia, ze mu neprislo to si ono ale zas zo svojeho ma dve 😎 ...potom niektore maminky neposlali len listok k baliku, co tiez prezijem. Takze koniec koncov- ide to dobre🙂
Baliky ak budem mat posledny doma- a v ten vecer nic extra na robote- mozete si byt iste, ze ak tu napisem ze vsetky baliky u mna- tak MAX o dva dni posielam vsetko 🙂...
..este mi chyba od: soso (dnes poslala)
lucika33 (vcera poslala)
svetlankat (nedala vediet kedy posiela)
blumka (nedala vediet kedy posiela)

malamargaretka
31. okt 2012

...ked tak čítam🙂 v piatok mi pridu dva baliky a v pondelok (ak 1tr.) alebo v utorok (ak 2tr. poslu) tak dalsie dve -
Dohoda je ze sa posiela velky balik 2tr. (to ide 4dni) tak ak mi pridu baliky od Blumka a Svetlankat v pondelok - ja sa posnazim to vsetko vecer zbalit a ak mm pride v utorok v prihodnom case domov- v utorok by sme to podali a v piatok by ste to uz kazda mohli mat doma🙂 😅 😅 😅

sykorka27
autor
31. okt 2012

@malamargaretka Ďakujem, aby som vedela na budúce. Tiež mi je čudné, keď hlavné veci som posielala emailom, že sa pýtajú aké aktivity sa budú robiť a kde to poslať. Neprišlo to každému? Alebo rýchlo zabúdame? 🙂

malamargaretka
31. okt 2012

@sykorka27 ..ja sa tentoraz zdrzim komentara 😉

mima1311
31. okt 2012

@malamargaretka 😖 boze ja som na ten listok zabudla 😲 PREPAC ....akoze vazne uplne mi z hlavy vyfucal 😖 citam o com pises a asi po minute mi zaplo , mozem dajako odcinit ? 🙄

malamargaretka
31. okt 2012

@mima1311 nooo mozes mi prist vyzehlit? adresu vies 😉

mima1311
31. okt 2012

@malamargaretka mile rada , hlavne ze nechces navarit ....uffff.... 😀

teuska
31. okt 2012

@mima1311 vyzehlit potrebujem aj ja a ja zasa rada navarim 😀
tiez som poslala len 16, asi som dobre neprecitala ☹ ospravedlnujem sa

malamargaretka
31. okt 2012

@teuska
@mima1311 no parada🙂...tak dievcata🙂 dnes som toho pozelila celkom dost---ALE---ja dam teda pozajtra vyprat nove varky...a plan je takyto🙂 - pridte v sobotu: jedna vyzehli a druha navaríí🙂 a este ked by nejaka maminka aj maleho postrazila, tak by sme s mm mohli na nejaky vyletik skocit 😵 ...hmm?

svetlankat
31. okt 2012

Baby tu na forum chodim pomenej, priznam sa, a o tom ze sa posiela 17teho a o tom ze mame poslat 17 ks som vobec nevedela lebo mailom mi to neprislo. Cize prepacte.

svetlankat
31. okt 2012

Kocky teda toho 17teho beriem spat, o tych kusoch ze 17 som nevedela

malamargaretka
31. okt 2012

@svetlankat v pohode....nic strasneho sa nestalo🙂🙂

malamargaretka
2. nov 2012

HLASIM: 15 balikov u mna🙂

blumka
2. nov 2012

@malamargaretka dnes som poslala aj moje a @svetlankat aktivity

lucika33
Odpoveď bola odstránená
blumka
4. nov 2012

@lucika33 skvela spraava..uz to pozeram 😉 ani nevies ako ma potesili tie ceny 😕 😕

angika
4. nov 2012

@lucika33 supeeeeeeeer

svetlankat
4. nov 2012

@lucika33 ahoj prepac za opovazlivost, ale mna tiez zaujala stranka, len pozeram ze chces platbu predom, urcite sa viem spolahnut, ze ide o serioznu ponuku? Fakt prepac.

lucika33
4. nov 2012

@svetlankat ahoj, nakolko este nemam registracnu pokladnu, je mozna iba platba na ucet. Dostanes vopred fakturu. A odpoved, ano, seriozna ponuka 😉
@angika
@blumka dakujem. Myslim, ze je to prvy e-shop na Slovensku (aspon este iny som nenasla). Drzte palce, nech sa montessori na Slovensku rozrasta. Inak aj vy vsetky ste mojou inspiraciou. Uz sa tesim na balicky 🙂

svetlankat
4. nov 2012

@lucika33 dakujem za odpoved, mozem este vediet na stranke mas ze v BA osobny odber, mozem vediet kde?

blumka
4. nov 2012

@lucika33 drzim ti palce aby sa to rozbehlo 😉 ja mam pocit, ze montessori zaznamenava teraz boom na Sk 😉

lucika33
4. nov 2012

@svetlankat v Rači
@blumka ano, dúfam, ze sa to už rozbieha - hlavne by mohlo vznikať viac škôlok cenovo dostupných - už sú prve lastovičky

svetlankat
4. nov 2012

@lucika33 dakujem zajtra objednavam, tu v ke skolky nejake su, ale pokracovanie chyba, skoly a hlavne kvalitne. Aj ja drzim palce nech to krasne ide a maminky objednavaju.

malamargaretka
5. nov 2012

@lucika33 ...kde v Raci sa to da vyzdvihnut osobne? je to niekde blizko tejto adresy?--Miestne osvetove stredisko Rača, Žarnovická 7 (oproti OD Billa)??

lucika33
5. nov 2012

@malamargaretka to sa uz dohodneme, ja byvam v Krasnanoch. To je odtial 2 km 🙂

malamargaretka
5. nov 2012

@lucika33 ...lebo o dva tyzdne by som tam mala byt na cely den, ale ja budem mat program do 18tej a potom je tma a uz by som nerada daleho chodila- tak preto sa pytam.

malamargaretka
5. nov 2012

maminky...tak netrpezlivo ocakavany zajtrajsi den, ked by som mala dostat posleny balik- ak posta nesklame...a v stredu posielam🙂🙂 😉 😉

malamargaretka
5. nov 2012

@svetlankat
@blumka ....mozem vam poslat aktivity v jednom baliku? ci chcete kazda domov?
...ak sa rozhodnete, ze spolu- poslem "jeden" 2,5e spat a vy sa rozdelite🙂....

blumka
6. nov 2012

@malamargaretka radsej kazdej domov 😉

malamargaretka
6. nov 2012

HLÁSIM: balíky su V*S*E*T*K*Y u mňa🙂🙂 😀 😀 😀 😀 😀 😀

...dnes poviažem škatulky a zajtra snaď posielam....