Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
@mima1311 ja som za jednoduchsi obrazok, a s co najmenej farbami 😉
@malamargaretka hej tienove pexeso viem ze je, ale toto aj ked princip je ten isty, uci aj nieco ine 😉
ale aj to co pridala @pusinqa je fajn...ved pogoogli ked si zadas busy bag tak ti vyhodi neskutocne mnozstvo napadov a uz podla toho co mas doma a na co sa citis 😉
busni, ja som bola v bumaxe na farebné maliarske papieriky. V obchode s farbami sa za nich platí. V Baumaxe na Bajkalskej majú veľký stojan.
@busni na priradovanie použiješ štipce? Videla som že mali aj valčeky a na vrchnačiku bola farba odtienu. Ja iba či neuvažuješ aj s niečim iným, ak niekto nerád štipcuje 🙂
U náš sa štipec používa iba na zaštipcovanie prsta 🙂 ale na položenie napr. na vedierko v žiadnom prípade 🙂
no my tiež štipce ešte bez šance jej dať, mne sa tiež odtiene sa páčia aj mne ale so štipcovaním je to horšie
@pusinqa
@blumka no myslela som len na stipce, lebo sa mi zda, ze je to velmi dobre na jemnu motoriku, pristipovat stipce. Nasa Lulu to robi celkom rada.
@sykorka27 ake valceky to boli? to som uplne nepochopila. plastove?
este m inapada, ze by to mohli byt napr. kruzky so suchym zipsom a to by sa prilepovalo na ten pas s farbami. len by som to musela zalaminovat, aby sa to neznicilo. co na to vravite?
ale samozrejme, kto nema problem so stipcami, tomu by som vyrobila stipce.
@busni ja len napisem moju skusenost. mala som doma podobnu aktivitku s farbami a stipcami a mam aj nejake stipcove aktivitky doma ale u nas stipce dlho nevydrzia, teda tie drevene...juli to nevie poriadne chytit, ked to aj chyti tak sa jej casto stane ze ten stipec jej vystreli a to kovove co drzi stipec pokope sa pokazi...Je to fajn na jemnu motoriku, to mas ale pravdu.
Mne sa paci aj ta alternativa zalaminovat a pripinat suchym zipsom... 😉 aspon to dlhsie vydrzi take zalaminovane
@blumka dakujem za odpoved, mas pravdu, ze tie stipce nemaju velku zivotnost. asi by bolo najlepsie, keby si kazdy napisal, ci chce stipce alebo suchy zips, nemam problem to urobit takto dvojako. mam dokonca take samolepiace suche zipsy z lidlu - male kruzky, tak to s tym sikovne urobim.
@malamargaretka ty si prosis stipce alebo suchy zips? 🙂
babenky chcela som sa opytat, ako mate doma ulozene tieto aktivitky? Na polickach v sacikoch? Alebo nejakych krabickach?
@busni no suchý zips by bol super, z prvého kola dve štipcovacie aktivitky máme, myslím že suchý zips by sa jej aj samostatne len v prinípe páčil také ešte nič nemáme 😀 a zalaminovanie by bolo veru fajn
@teuska my nemáme príliš miesta tak ja to mám v sáčikoch v jednej taške na polici spodnej, baby keď sa chcú hrať si ju vezmú, vysypú a vyberajú si aktivitky
@busni ak si možem vybrať tak by som si prosila- suchy zips🙂 vdaka

@hannah78 prípadne z filcu, tvrdšieho papiera, tej mäkkej gumy dáke štvorčeky možno? mne sa páči aj ako sú na tom obrázku tie medové kolieska to je jednoduché a pekné, len či by to deti nechceli papať 😀