Výmena vrecúškových aktivít II
Ahojte, mali by ste záujem o druhé kolo výmenných vrecúškových aktivít - montessori?
Počas septembra by sme mohli urobiť jednu skupinku a rozhodnúť sa čo by sme robili. Počas októbra a novebra by sme si mohli urobiť výmenu.
@malamargaretka
@angika
ok, mam poznacene, budete mat suchy zips 🙂
@busni vdaka🙂🙂
@blumka dakujme za poradenie🙂
@busni ...si pisala, ze mas suchy zips z LIDL? teraz je nejaka taka akcia? lebo ja som si lepiaci suchy zips kupovala len z galanterky, ten som si vsak musela nastrihat a ak sa nahodou odlepil z predmetu- tak to malo ostre hrany a nebolo na dotyk prijemne:(...tak tieto kruzka by boli skvele...ale asi si ich kupovala uz davnejsie, ci?
@malamargaretka myslim ze toto su nieco ako peracniky z papiernictva 😉
@blumka vdaka🙂 to ma nenapadlo...🙂
@malamargaretka kedysi som aj ja nieco podobne nosila do skoly 😀 neviem ci sa to este predava ale tak isto tato foto nie je stara 20 rokov 😉 😀
@malamargaretka uz davnejsie zial, mam to uz aj vyse polroka doma. su to kruzky, priemer 2,5 cm a je ich v baleni 50 ks. teraz aj lutujem, ze som nezobrala viac baleni. ale mozno sa to tam este objavi, len treba sledovat letaky....
ja budem tiez musiet dokupit aj klasicky v galanterke, lebo 50 ks nebude stacit, ale obstrihnem mu rohy, aby nebol taky ostry.
@busni @malamargaretka aj ja mam doma obycajny z galanterky, aj ked je samolepiaci ja ho este niecim prichytim aby sa neodlepil..ale tie kolecka z lidlu by sa zisli 😉
@busni vdaka🙂...mne tie letaky chodia na mail, ale toto som musela prehlaidnut:(...ale budem vediet co hladat...🙂
@malamargaretka sa mi vidi ze som nieco podobne videla v papiernictve 😉
Nanuky sú už vyrobené. Ako si teda ideme posielať balíčky? V hlasovaní vyhralo samostatné posielanie.
ahojte, sledujem vasu diskusiu a cerpam namety, lebo uz som sa nestihla k vam zapojit. Uz v prvej vymene niektora spominala, ze si laminuje folie sama. Skusala som to a je to perfektne! Doporucujem, usetrila som cca 1e na laminovani 1 folie. Len by ma zaujimalo, ak si laminovacie folie niektore objednavate z internetu, dajte mi link. Neviem sa v tom zorientovat, kedze na vyber su rozne hrubky... dakujem.
@fraufrt ahoj, ja kupuje peach 120micronov. 100ks A4 za 11eur. 120 sú dosť hrubé, na domáce použitie by stačili aj menej hrube ale také som nezohnala alebo sa neoplatí.
Tak možno na budúce sa už stihneš prihlásiť. Ešte mám v pláne nejakú takú aktivitu zorganizovať. Keď sa zozbierajú dievčatá tento rok tak aj tento, a ak nie, tak až na budúci.
Keď budeme mať všetky aktivity doma, tak dám na net fotky čo sme všetko urobili aby sme inšpirovali viacej dievčat do budúcna.
...uz sa vie ako sa budu posielat baličky? ...ja som este stale ochotna to rozposlat ...kopia sa mi tu zbytocne krabice od topánok a bola by to skvela recyklácia🙂...
@busni
@blumka maminky- ja mam laminovacku z Tesca za 10e (potom mali v zlave tu istu aj za 5e) a taktiez aj v Lidli je dostat, ak je kacia na kancelarsky tovar - a odtial si kupujem aj laminovaci folii----a tak vyjde "domáce" laminovanie ooovela lacnejsie a laminujete kedy chcete, nemusite kvboli tomu do mesta behat🙂
@malamargaretka mne presne napadol ten lidl 😉 musim davat pozor na letaky 😉

@pusinqa uz to mam cele vymyslene aj s laminovanim, myslim, ze to bude s tym suchym zipsom fajn 🙂