Detský bicykel 16" ultraľahký
Beany, woom alebo nejaký ekvivalent k nim? Aký by ste odporučili zo skúseností vy?
@ddenisa123 vďaka, idem pozrieť.. a akú má hmotnosť?
@fineta aj to je riesenie.my sme hned brali 16,aj ked bol tak tesne na danej vyske.
Co sa vahy tyka,sme naozaj vela pozerali a tie lacne boli 9-10kil..ale nechcem sa hadat,neviem parametre vsetkych bikov.mame dokonca jeden doma zdedeny,ktory ani zdvihnut poriadne ja neviem :D ale je pravda,ze osamote by som bicykel nenechala niekde,to je fakt.ale to by som nenechala ani za stovku.aj to mi pride vela penazi,keby mi mali ukradnut.
@ddenisa123 ten amulet fun má 7,2 kila... To nie je také hrozné hádam...
My uz sice mame vacsi, ale kupili sme Academy. Dcera na nom jazdi velmi rada. Je super, lahucky, pekny... 🙂 Velkost 16 ma vahu 5,5 kg bez pedalov.
@fineta my sme maximálne spokojní, chceli sme kúpiť woom ale teda cena nás odradila.
@fineta ahoj, aj decathlon modry a cerveny je z tych lahsich, lebo je hlinikovy. Dokonca povoleny v skupine lehka detska kola na f. Ja som s nim bola spokojna. https://www.decathlon.sk/p/168912-271979_16-pal...
Ak mate v okoli decathlon, tak sj chodte vyskusat. Vahovo ma tusim okolo 8, jazdila na tom dobre.
ak hladas ultra lahky tak woom alebo rascal, po inej znacky by som ani nesiahla
Môj mal woom 2, naučil sa na tom jazdiť a ďalší mal už nejaký obyčajný ťažký (v porovnaní s woom, decathlon tuším) Raz keď vie jazdiť na tom ľahkom, tak už je to jedno a ide to na všetkom…
zo skusenosti by som uz ziadny ekvivalent nehladala, woom je skvela volba, na cyklospecialitach ho maju za super cenu
@ddenisa123 dobrý deň, aj my zvazujeme pre 4-ročnú tuto značku, ako ste s ňou spokojní ? Ďakujem za odpoved 🙂
Nase decka maju naloo nakolko su lahke a maju velmi dobru geometriu. Tiez niesu najlacnejsie ale vydrzia teda vsetko a decka ich zboznuju. https://www.naloobikes.com/
@sonaboris my sme s ním boli celkom spokojný, ale asi by som volila woom pre druhý x.
woom majú super detské bicykle a sú ľahučké, my sme dcére kupovali z Cyklošpeciality, majú e-shop ale ak máte pochybnosti a ste z BA alebo tam máte cestu tak tam majú aj kamennú predajňu, kde si to dieťa môže aj vyskúšať či ho vládze
pozerám hlavne tie woom, veľmi sa mi páčia a tiež som počula že su super ľahké, ešte ich chceme isť pozrieť do predajne
pozerám hlavne tie woom, veľmi sa mi páčia a tiež som počula že su super ľahké, ešte ich chceme isť pozrieť do predajne
@erikama8 my sme mali prvý woom, teraz ked je starší sme skusili rascal, ja vidim v obidvoch hlavne kvalitu. vyberali sme v cyklospeciality u nas v bratislave a aj dcére sa pačil, vyskúšala si
@hennyinnsbruck ďakujem... Verím tomu, veľmi sa mi pozdáva, len či neexistuje k nemu nejaká alternatíva. 🤔
@fineta Saracen Mantra mali moje deti.nedavno som ho predala,ale v tejto veľkosti ho už na SR nepredávajú.bol tiež ľahučký a lacnejší ako woom

My sme kupili Amulet mini Lite, je to taka stredná cesta pripadne aj Amulet Fun je fajn.