Ktoré influencerky sú vaše obľúbené?
Ahojte, aké influencerky radi sledujete? Kedysi ma veľmi bavila Tatiana Žideková kvôli outfitom ale teraz ich už pridáva omnoho menej. Poraďte nejaké podobné profily jej alebo tak celkovo, koho máte radi 😁
Neviem ci a co je influencer ale ja milujem sledovat videa Lisa Eldridge, velmi inspirujuca osoba a pre mna to ma taky relaxacny ucinok ako tyzden na terapii...jej hlas prizvuk technika prace, balzam na dusu.
@anonym_autor dalsia trollia tema. kokos, z ktorej paty vyberate tieto temy? za posledne dva tyzdne umreli dve akoze celevritky a zrazu kazdy den tema na influenserky., ozaj uz smiesne. mna naplna moj zivot a deti, moja praca, nepotrebujem dakoho sledovat a opicit sa.
@anonym_c3a5de jedna z tých tvojich “celevritiek” nebola žiadna celebrita, osťo bol usporiadateľ rôznych akcii, a skvelý človek, len viac známy medzi milenialmi, skrz to, čo dokázal urobiť, všade kam prišiel. Monika podľa ostatných bola tiež milá žena (osobne ju nepoznám)
influencerky typu pery, vlasy a kadzy prd, co sa im stane 😅 nesledujem,
ja skôr take : mama gynekologicka, renata_lien_tcm, slovenska historia, moja menopauza, krasne_cesko. 🙂
@anonym_c3a5de jedna z tých tvojich “celevritiek” nebola žiadna celebrita, osťo bol usporiadateľ rôznych akcii, a skvelý človek, len viac známy medzi milenialmi, skrz to, čo dokázal urobiť, všade kam prišiel. Monika podľa ostatných bola tiež milá žena (osobne ju nepoznám)
@anonym_9e2798 ja som nepisala o nom, pise o influenserkach. nie v muzskom rode.
@anonym_9e2798 skoda ze Osto si zanedbal varovne priznaky ale toto ochorenie je neliecitelne :( na to sa musi prist cim skor. je mi luto pozostalej rodiny
Len lekárov.. Tie ktoré predávajú tie smejdy a robia reklamy som dala unfollow, už si na ig pripadám ako na trhu
Ja sledujem na Youtube kanál zdravý chrbát 😀
Nela Slováková, Monika Jakliova 😕, Bianka Rumanová a každý kto cestuje. Mam rada ich zábery s destinácií do ktorých sa ja asi nikdy nedostanem. Tak aspoň takto.
České influ sledujem. Marketu Frank, Kateřinu Doleželovú, mimi a ja - žije s 5 detičkami a manželom v a Španielsku. Z našich Paulu Babockú.
@anonym_autor dlho som sledovala Moniku jakliovu kvôli cvičeniu, ostatní ma akosi vzdy prestali bavit teraz uz zo žien len par cestovateľských profilov ale zahraničnych
@anonym_autor
toto rada sledujem. 😍
anna.marie.minus60kg - túto asi najčastejšie
a vyššie spomínanú Furt v kuchyni tiež často
Czoborovú som chvílu sledovala po operácii kolien, chvílu som sledovala aj Dominiku Cibulkovú - obidve som už zrušila
veľa z vyššie menovaných ani nepoznám, o Osťovi a Jakliovej som doteraz ani netušila
@anonym_autor asi nepotrebujes moju odpoved. Ig mam necele 3 roky,sledujem osoby kym nezmenia obsah. Potom dam ufolow ,uz mnoho tak poslo. A kvoli mode alebo tak ziadne. Ig mam kvoli zabave a kvoli infu zo zahranicia
@anonym_autor a ono to je o preferenciach. Slovenske influ fakt len kvoli zabave. Mala som rada vtipne videa Sary Stangelovej,ale kedze tehotestvom sa kontetn znenil,mne ako trojdetnej matke uz nema co ponuknut a tak to je so vsetkymi,postupne ide ich ig mimo mna

ja by som povedala ze nikoho nesledujem, ale aaaaaano... Furt v kuchyni. Za mna ta mamina je tak neskutocne sikovna. Vychovava 5 deti, a to varenie a pecenie... moje nervy. Ona aj ked len nieco vymysli, proste je to fantasticke. Fakt na to ma talent. Inak ale nikoho nesledujem. Nejak ma este nikto neohuril takto ako Martinka Gromova, teda Furt v kuchyni