11 DPO a tehotenstvo
Baby zistili ste niektorá v 11 dpo že ste tehotná?
Ako ste sa cítili?
a priznaky som nemala takmer ziadne v tom case.. iba zacala som chodit casto na WC v noci aj ked som toho vela nevypila (dovtedy som v noci vôbec nechodila) a tusila som to hlavne podla implantacneho krvacania (taky hnedy vytok asi 8 DPO) co sa mi nikdy dovtedy nestalo..tak skoro pred MS
ale zial moja radost netrvala dlho, zajtra je to presne 3 tyzdne co mi Dr. oznamila na prvom sone zamlknuty potrat v 9tt
@alina765 mne vyšla slabá čiapka na 9DPO 🙂 a príznaky som nemala žiadne len som bola viac unavená neviem či to mám prirovnať k tomu.
@kristina350
Aj ja som taká slabá a unavená
@lucia7933
To mi je ľúto aj ja som bola na kyretaž 7.12 2021.
a ta unava ano moze byt..ja ked tak rozmyslam tiez som bola viac unavena, ale pripisovala som to pocasiu vtedy
@alina765 no teraz nemozeme...musime pockat tie 3 mesiace kvôli kyretu🙄...ale inak toto tehotenstvo bolo moje prve, planovane..a bolo to ako sa hovori na prvy sup...ale jooj..doteraz sa z toho neviem spamatat ze to takto nestastne dopadlo..velmi mi je smutno za tym babatkom☹ Nikto nevie co sa stalo, nebilo mu srdiecko,prestalo sa vyvijat
Mne vzdy vysiel na 10 dpo ak som bola tehotna
@tulipanicek A mala si aj príznaky ?
Mňa sem tam pychalo v maternici to som bola cca 9 10dpo dnes 13dpo a boli má kríze, a podbrušku sňať zajtra ms nedojte.
@alina765 Pri prvom tehotenstve urcite nic. Pri druhom by som povedala ze nic lebo ma v kuse od ovulacie bolelo podbrusko (cize nic sa nezmenilo). Na ine priznaky ako taketo pichanie, pobolievanie je este skoro
Uz 9 dpo ti ukaze ducha.
@tulipanicek No neviem lebo keď som bola tehotná tak mňa v noci začalo bolieť brucho, a žalúdok to som bola cca 13dpo na 14dpo koľajnice. Každá sme iná.
@maminkadeticiek
Keď nedojte mrcha kúpim si pondelok.Dkujem za odpoveď ❣️
@oli2782
@maminkadeticiek
@tulipanicek
Baby neni ta ciarka dost slaba ?

mne 10 DPO uz vysiel pozitivny test (aj ked velmi slaba ciarocka) ale bola