12 dní po Ovitrelle
Ahojte môže byt v tele ešte ovitrelle ? Mam 12 dni po a 2 dni pred menštruáciu... dva dni do zadu som si robila clear Blue test ten mi vyšiel 1-2 a dnes obyčajný test a bola slabá druhá čiarka... extra sa neteším lebo viem ze to môže byť ovitrelle ,preto sa pytam či to ešte stále môže byt injekcia
..
Ďakujem
Minuly tyzden som na 12. den mala pozitivny clearblue aj obycajny test, dokonca aj na 13. den a bol to ovitrelle, drzim ale palce, aby to nebol tvoj pripad 🙏
Vyskúšaj test o 2 dní a ak bude čiarka silnejšia tak to ovitrelle nebude určite. Držím palce
@amy1122 mna v reprocentre upozornovali, ze si test po ovitrelle mam robit az po 14 dnoch, dovtedy je mozne, ze je to falosne hcg z ovitrelle a nie tehotenstvo. a u mna to tak aj bolo, 13 a 14 den pozitivne testy, na 15.den som dostala ms.
@matkahelka tak clear blue mi pred týždňom ukazoval 1-2 a dnes už 2-3 a to som robila 2krat ...aj klasické testy mi zosilňuju čiarky tak snáď to bude už dobré
Ahojte , mala som 3-8dc clostilbegyt následne pichnuty ovitrelle 13dc poobede. Dnes som 30 DC menštruácia mi mešká 2 dni ale tehotenský test negatívny . Meškal vám menzes po injekcií? Alebo je ešte šanca že som tehotná aj keď test stále negatívny?

skor uz nie, vyzera, ze to vyslo.