Absolvoval manžel niektorej z Vás spermiogram?
Cavte kocky! absolvoval manzel niektorej z Vas spermiogram?
pipka- odporučam ti skusiť isť niekde inde. Nie som jedina to mi ver. Aj moji známi stale maju v gin-five spermiogram v poriadku. Boli v Brne, kde robia trošku ine vyšetrenia, oni skúmaju ako sa správaju v podobnom prostredi ako je vajíčko a či vyržia. Neviem presne ako sa tento druh spermiogramu vola. Robia to v Martine. Aj sa zaň dopláca. Nechcem ťa strašiť, ani odradzať. Dúfam že to nieje tvoj prípad. Nám sa dalo stých našich ešte povyberať dajakych šampionov.
Bohužial to nedopadlo úspešne, ale mi sa nevzdávame. Držím vám palce.
Bohužial to nedopadlo úspešne, ale mi sa nevzdávame. Držím vám palce.
pipka
my nie....zijeme na cypre...a kedze sme sa objednali po telefone a ulicu kde je laboratorium sme hladali na mape...inak som to nevidela len najst nejaky pub a urobit "odber"...takze nakonies sme nasli internet cafe...ja som si pisala na net/e a moj muzicek na mna myslel vedla na wc...vysiel s nadutym vreckom/bola tam ta vzacna nadobka/ a o 2min sme boli v labaku... 😃 😃
my nie....zijeme na cypre...a kedze sme sa objednali po telefone a ulicu kde je laboratorium sme hladali na mape...inak som to nevidela len najst nejaky pub a urobit "odber"...takze nakonies sme nasli internet cafe...ja som si pisala na net/e a moj muzicek na mna myslel vedla na wc...vysiel s nadutym vreckom/bola tam ta vzacna nadobka/ a o 2min sme boli v labaku... 😃 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli
mimina, co ste mali zle v tom druhom centre?