cavte kocky! absolvoval manzel niektorej z Vas spermiogram?
@barborka93 tak tak, nikdy netreba stracat nadej a hlavne mysliet pozitivne!!! 🙂 ja som si povedala ze budem mama a hotovo. S tym som chodila spat kazdy vecer a kazde rano so sa s tou myslienkou zobudzala 🙂
Caute, prosim vas ako prebieha spermiogram? Manzel len pride, daju mu nadobku, ide ju do nejakej miestnosti naplnit a odovzda ju? Iste sa to tu niekde pise ale som v casovej tiesni. Vdaka.
ahojte žienky tiež nás čaká toto vyšetrenie chcem sa spýtať boli ste niektorá z vás s vašim partnerom v ZA ?
@matrina234
My sme boli v ZA v gyn five a boli sme max. Spokojni
ďakujem krásne lebo mám z toho trošku stres .. že ako čo
Moj manzel bol doma to dal do nadobky a do 2hodin to musel zaniest nic strasne☺
@matrina234 gyn fiv zilina odporucam prijemny personal perfektny dr. galo
@alexiss27 a kolko to tam stálo ?
@matrina234 spermiogram tam stoji 15€. V ke cca 50€. Nicoho sa neboj chlapi vedia ako na to 😉 pekne ciste nove prostredie na vysokej urovni. Pred spermiogramom musi by 3-5dnova sex. Abstinencia
@matrina234 my sme boli este v Blave ale tu v ziline som bola na kontrolne sono, ked sme my sli na ivf zilina este nefungovala medzi tym to uz otvorili,ale na spermiogram sme boli v iscare v Martine a tam nas to nestalo nic lebo tusim v utorky roba zadarmo.
Ano Ba a MT iscar robia zadormo utorky ale len 1 SG za druhy sa plati potom uz v Ba stoji 30 eur . Baby a ako to vyzera v ZA ?? Teraz s doktorom Galom dlho sa caka na terminy?? Ja som chcela ist tiez k nemu ale este Za nefungovalo tak som sla do BA .Ak mi to v BA nevinde tak by som chela skusit dr.Gala 🙂 Ako ste spokojne te co ste tam boli??Dakujem z info
no tak sme objednaný na 9,1 riesila som vsetko cez email a slečna alebo pani bola veľmi ochotná 🙂
@alexiss27 Super lutujem ze som radsej nepockala a nesla k nemu ale vtedy prave odchadzal z MT .A ja uz mam ziadost schvalenu v ba v iscare tak ju tam vyuzijem a potom ak sa nezadari bezim do Za 😉 ja uz som mala v ba stimulku 3 dni po 3 dnoch som stopla a v january idem do dalsej dala som si pauzu v decembri ze mi to vychadzalo na sviatky 😉 Tak ak to nevinde pojdem k nemu ze v Ba uz berem tak ze risknem to a uvidim ze mi posrali stimulku mala som slabu .Diky za info a super ze vam to vyslo tesim sa s tebou 👶👶
Tak dnes zilina gyn fiv . Mozem len odporucat prijemne prostredie aj personal ;)
@matrina234 ahoj. 😉 a na com ste sa dohodli? My mame prve sedenie za sebou cakame na poistovnu
Boli sme na spermiograme aj na inf konzultacii .. na ternim som dlho necakal a objednavala som nas cca 28.12 a objednali nas na 9.1 takze s terminom nie je problem
@matrina234 Super dakujem ti myslela som ze to trva dlhsie 😉
Dakujem ze ked bol dr galo este v Mt som chcela dat termin a bola dlha cakacka na konzultacku potom som sa dozvedela ze otvaraju v za a ze ide tam tak som Mt zrusila a sla do ba .Ak mi to v ba nevinde idem k nemu ze na neho pocut len velke chvali a ze pomoze a hlada riesenia aj co ine centra vzdaju😉
Dobry den zeni som nova tu tak sa pozdravim.Tiez ideme na spermiogram len neviem kde by bolo najlepsie ,lekar nam odporucal ist do Sliaca tam ste uz boli? Alebo radses mame ist do Za? Napiste prosim dakujem 🙂
@sofialee my sme boli v za a sme boli spokojni obaja hlavne partner 🙂
Dakujem ze ste napisali uvideme ako bude v Sliaci ,napisem totom zazitky. Len teraz uvedomujeme ake je tazke otehotnit sa, Inofolic berem uz dost dlho ale zatial nic stym mate skusenosti?? Brala uz niekto od Vas ? A ked ano ako dlho?
@sofialee ja teraz prvy mesiac uzivam tak som zvedava vo februari idem na kontrolu
@martina234 ja uz 4 mesiace uzivam zatial nic ja v marci idem na kontrolu zatial Vam drzim palec.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@babatkoo juj to mi je ľúto s tými dvojčatkami.ale všetko raz sa podarí tvoj syncek je toho príkladom