Aká je pravdepodobnosť otehotnieť pri prerušovanom styku počas plodných dní?
Ahojte žienky, aká je pravdepodobnosť otehotnieť pri prerušovanom styku v plodné dni? Podarilo sa to niektorej z vás? Chlap sa pred ďalším stykom umyl, no aj tak mám pochybnosti.
Na co ti je statistika, ked ty mozes spadnut presne do tej mnoziny, kde to nefungovalo?
Jedno také babo som bola včera s kamoškou kočíkovať, 5 rokov tak fungovali a nič a zrazu je z toho drobec 😅 takže pravdepodobnosť nie je asi moc vysoká, ale vždy môžeš byť to percento, ktorému sa zadarí ty 😂 my tiež tak fungujeme, ale s tým, že keby niečo sme pripravení, keby sme boli v situácii, že dieťa v žiadnom prípade, určite by sme sa chránili
Z mojich skúseností minimálna, ale tak nám aj dlhšie trvalo kým som cielene zostala tehotna. Fungujeme tak niekoľko rokov
U nas za takmer 20 rokov nic...
Otehotnela som vzdy len z riadneho nechraneneho sexu.
Ale riziko tam je dost velke.
20 rokov a ok
riziko, ze nevytiahne vcas a budes tehotna a take, ze "umyl" sa a dalsi sex, z toho neotehotnies, ved spermie mimo tela umieraju rychlo
8 rokov prerusovany styk s nulovou ochranou. 0 deti. Da sa to. Toboz ked sa umyl by som sa nebala.

Väčšia ako si myslíš 😂😂 ono, my sme tak fungovali roky a zrazu si kvapky lásky našli cestu 😂