icon

Aká je šanca na tehotenstvo pri slabých čiarkach?

11. feb 2025

Ahojte, prosím nemáte pofotene svoje testy, ktoré ste testovali okolo 12-13dpo? Mám slabú čiarku na viacerých značkách, nemusím testom hýbať, ani ho mat len v určitom uhle. Čiarka je tam, len je slabá. Môže to byt v poriadku, alebo to bude skôr biochemické? 😏 MS termín mám štvrtok-piatok.
P.S. Testujem skoro kvôli nasadením liekom, ktoré musím hneď v tehu vysadiť a prejsť na iné.

diewcatqoo
11. feb 2025

No... moze to byt v poriadku a moze to byt biochemicke. To ti v takom velmi skorom stadiu nepovie nikto. Tiez som mala na 12-13 DPO slabu ciarku, ale nemusela som ju hladat lupou. Drzim palce.

autor
11. feb 2025

@diewcatqoo hľadať ju nemusím tiež, vidno ju voľným okom. Len má zneisťuje, že je slabšia, keď vidím aké koľajnice mali niektoré dámy v tie iste dni. Snáď bude silnieť. Ďakujem 🙂

diewcatqoo
11. feb 2025

No ja som teda kolajnice v taky den po ovulacii nemala ani raz, a to som bola tehotna 3x 🙂

dominika1922
11. feb 2025

Toto bol môj tak 12-13dpo 🙂

barka1
11. feb 2025

Never vsetkemu, čo tu vidíš alebo citas...
Ja som mala pekne kolajnice až ked mi meskala MS, co bolo okolo 16 DPO.
Ale áno, este stále to može byť biochemické.

maryetta
11. feb 2025

Tak je jasne ze tym ze testujes skoro tak nebude ta ciarka extra intenzivna.
Navyse mas odsledovanu ovulaciu lekarom? Uplne presne? Lebo tam aj jeden den vie spravit rozdiel...

autor
11. feb 2025

@maryetta áno mám, tento cyklus bol sledovaný folikulometriou.

maryetta
11. feb 2025

Tak potom tomu daj ozaj cas. Aspon ten 14-15.den. Staci ze bude silniet. 😉 nech je tak ako si prajes 💪🏻

autor
11. feb 2025

@maryetta Ďakujem krásne, bol by to pre nás naozaj zázrak 🥹🙏🏻

majamat
11. feb 2025

u 3 moznosti :
1. testujes skoro, preto jje HCG este nizke
2. ide o biochemicke
3. nie si tehu, testy hodne duchuju.

majamat
11. feb 2025

otestuj neskor a uvidis, ci silnie.

kristiinaaa
11. feb 2025

Skúsila by som možno aj digitálny clear blue .. ja som si robila klasicky test 2 dni pred tým ako mal prísť menzes a čiarka bola slabá, vidno ju bolo len pod určitým uhlom na bielom podklade, na druhý deň som si spravila clear blue a ten bol pozitívny (1-2) tak mi to prišlo spoľahlivejšie 🙂

michaela789
12. feb 2025

13dpo podľa mňa nie je na koľajnice ešte. Ja som mala koľajnice po cca 4 dňoch meškania. Dovtedy boli čiarky vždy slabšie.
Ak máš ešte testy tak skús zajtra, či silnie. Treba proste len čakať.