icon

Aká je šanca otehotnieť, keď bol styk deň po ovulácii?

janus_25
7. feb 2017

Ahojte som tu nova tak to este velmi tu nepoznam. Dufam ze mi pomozete 😀
Pisem pretoze chceme babatko a zatial ziaden vysledok 😥
Chcela by sombsa opytat aka je pravdepodobnost otehotniet ked sme msli Pohl. Styk den po ovulacii.

sibalka21
7. feb 2017

@janus_25 no ak mas po ovulacii, tak sanca nieje ziadna.....

esterka1234
7. feb 2017

Skús nemisliet nat tím že chceš bábo ja sa snažím o bábätko už 8mesiacov ale bez visledku beriem aj tabletki anic

janus_25
autor
7. feb 2017

Kedy je najlepsie otehotniet

nivea777
7. feb 2017

@janus_25 deň po ovu je šanca ešte veľká.. Najlepšie je mať styk každý druhý deň od skončenia MS

janus_25
autor
7. feb 2017

@nivea777 aspon nieco pozitivne 😀 lebo poznam zname co otehotneli aj pred plodnymi v pohode

nivea777
7. feb 2017

@janus_25 urcite neotehotneli mimo plodných dní..Buď si spermie počkali na vajíčko,na plodné dni alebo sa ovu posunula a prišla skôr/neskôr ako by klasicky mala (v strede cyklu)..Sú baby ktoré otehotneli pred Ms tesne,ale tiež mali posunuté plodné dni..Keď raz vajíčko nieje pripravené na oplodnenie tak nie je čo oplodniť

jankalukasova
7. feb 2017

@janus_25 co myslis otazkou: "kedy je najlepsie otehotniet?" Otehotniet mozes, ked prebieha ovulacia... Tvoje zname ju v tom pripade mali posunutu, takze neotehotneli pred plodnymi dnami ale pocas nich... len ich mali voci cyklu posunute... otehotniet mozes len cez plodne dni... otazne je, kedy ich mas.

janus_25
autor
7. feb 2017

@jankalukasova no ja sa priznam ze sa riadim podla aplikacie a zatial ma to nesklamalo

nivea777
8. feb 2017

@janus_25 ak sa riadia len aplikáciou tak to je veľmi málo spoľahlivé

jankalukasova
8. feb 2017

@janus_25 nechápem čo tým myslíš, že sa riadiš aplikáciou... teda v súvislosti s tým, čo sa pýtala. Ak máš aplikáciu a zadávaš do nej správne údaje, tak to teoreticky môže fungovať, ale nič to nemení na tom, že neexistuje "najlepší čas na otehotnenie" ak sa bavíme o tom, v ktorej fáze cyklu by to malo byť a o tom, že tvoje známe otehotneli mimo plodných dní... pretože je to jednoducho blbosť. Lebo nemôžeš otehotnieť mimo plodných dní... Môžeš ich mať posunuté... napríklad... nemáš 28 dňový cyklus, ale kratší... alebo dlhší a plodné dni nie sú v jeho prostriedku ale niekde na začiatku, alebo na konci... to je všetko samozrejme možné.. A teda k tej aplikácií a k tomu, že ešte nesklamala... tak asi predsa len trošku sklamala, keď sa snažíte a nič... ak sa riadiš len podľa aplikácie a nesleduješ svoje telo, je možné, že si ovuláciu ani nemala v tom čase, kedy to aplikácia uvádzala.

katriona1
8. feb 2017

Tak ja jsem nikdy nezjistovala kdy presne mam ovulaci a plodne dni, ale vim ze mam cca 28-30 dnovy cyklus, tak nekde uprostred jsme se asi 3 dny po sobe posnazily a jak u dcery, tak i ted pri druhem tehu to vyslo na poprve 🙂 proto jsem to dale nezjistovala, ale sestre se dele nedarilo a tak zjistila, ze ma ovulku az na 21. den, a kdyz to prestala velmi reait tak otehotnela 🙂

jance333
8. feb 2017

aj ja mám dlhý cyklus - 30-dňový a otehotnela som v čase, kedy som mala dostať menzes. bola som si istá, že už bolo po ovulke a zjavne nebolo :D sestra má kratší cyklus,ale tiež otehotnela v čase očakávanej menštruácie. je to individuálne.
hlavne sa nestresuj a skúšajte ďalej

meusicka
8. feb 2017

@janus_25 sleduj si v provom rade plodny hlien. ked sa objavi, vtedy treba posnazit, lebo v tom sa spermiam dobre plava 😀 ovulacia znamena, ze ti praskne folikul a uvolni sa vajicko, ale to vajko este ma cas kym sa posunie cez vajickovody takze by som povedala ze take 2-4 dni ma zena sancu otehotniet. druha vec je partner a ze akych ma sumacherov, ci to stihnu preplavat a pod. drzi palce. a spoliehaj sa na svoje telo a nie na aplikaciu.
kontrolovat plodny hlien, reps. ci mas uz otvoreny krcok maternice. 😉

janus_25
autor
8. feb 2017

Dakujem za rady 😉budem sa takto riadit a uvidime