Aká je šanca otehotnieť, keď bol styk deň po ovulácii?
Ahojte som tu nova tak to este velmi tu nepoznam. Dufam ze mi pomozete 😀
Pisem pretoze chceme babatko a zatial ziaden vysledok 😥
Chcela by sombsa opytat aka je pravdepodobnost otehotniet ked sme msli Pohl. Styk den po ovulacii.
Skús nemisliet nat tím že chceš bábo ja sa snažím o bábätko už 8mesiacov ale bez visledku beriem aj tabletki anic
Kedy je najlepsie otehotniet
@janus_25 urcite neotehotneli mimo plodných dní..Buď si spermie počkali na vajíčko,na plodné dni alebo sa ovu posunula a prišla skôr/neskôr ako by klasicky mala (v strede cyklu)..Sú baby ktoré otehotneli pred Ms tesne,ale tiež mali posunuté plodné dni..Keď raz vajíčko nieje pripravené na oplodnenie tak nie je čo oplodniť
@janus_25 co myslis otazkou: "kedy je najlepsie otehotniet?" Otehotniet mozes, ked prebieha ovulacia... Tvoje zname ju v tom pripade mali posunutu, takze neotehotneli pred plodnymi dnami ale pocas nich... len ich mali voci cyklu posunute... otehotniet mozes len cez plodne dni... otazne je, kedy ich mas.
@jankalukasova no ja sa priznam ze sa riadim podla aplikacie a zatial ma to nesklamalo
@janus_25 nechápem čo tým myslíš, že sa riadiš aplikáciou... teda v súvislosti s tým, čo sa pýtala. Ak máš aplikáciu a zadávaš do nej správne údaje, tak to teoreticky môže fungovať, ale nič to nemení na tom, že neexistuje "najlepší čas na otehotnenie" ak sa bavíme o tom, v ktorej fáze cyklu by to malo byť a o tom, že tvoje známe otehotneli mimo plodných dní... pretože je to jednoducho blbosť. Lebo nemôžeš otehotnieť mimo plodných dní... Môžeš ich mať posunuté... napríklad... nemáš 28 dňový cyklus, ale kratší... alebo dlhší a plodné dni nie sú v jeho prostriedku ale niekde na začiatku, alebo na konci... to je všetko samozrejme možné.. A teda k tej aplikácií a k tomu, že ešte nesklamala... tak asi predsa len trošku sklamala, keď sa snažíte a nič... ak sa riadiš len podľa aplikácie a nesleduješ svoje telo, je možné, že si ovuláciu ani nemala v tom čase, kedy to aplikácia uvádzala.
Tak ja jsem nikdy nezjistovala kdy presne mam ovulaci a plodne dni, ale vim ze mam cca 28-30 dnovy cyklus, tak nekde uprostred jsme se asi 3 dny po sobe posnazily a jak u dcery, tak i ted pri druhem tehu to vyslo na poprve 🙂 proto jsem to dale nezjistovala, ale sestre se dele nedarilo a tak zjistila, ze ma ovulku az na 21. den, a kdyz to prestala velmi reait tak otehotnela 🙂
aj ja mám dlhý cyklus - 30-dňový a otehotnela som v čase, kedy som mala dostať menzes. bola som si istá, že už bolo po ovulke a zjavne nebolo :D sestra má kratší cyklus,ale tiež otehotnela v čase očakávanej menštruácie. je to individuálne.
hlavne sa nestresuj a skúšajte ďalej
@janus_25 sleduj si v provom rade plodny hlien. ked sa objavi, vtedy treba posnazit, lebo v tom sa spermiam dobre plava 😀 ovulacia znamena, ze ti praskne folikul a uvolni sa vajicko, ale to vajko este ma cas kym sa posunie cez vajickovody takze by som povedala ze take 2-4 dni ma zena sancu otehotniet. druha vec je partner a ze akych ma sumacherov, ci to stihnu preplavat a pod. drzi palce. a spoliehaj sa na svoje telo a nie na aplikaciu.
kontrolovat plodny hlien, reps. ci mas uz otvoreny krcok maternice. 😉
Dakujem za rady 😉budem sa takto riadit a uvidime

@janus_25 no ak mas po ovulacii, tak sanca nieje ziadna.....