icon

Aké lieky vám pomohli počas snaženia sa o bábo?

ardnaxela1989
13. nov 2022

Ahojte s manželom sa viac ako rok snažime o dieta zatial sme ziadne lieky ani nic nebrali prave preto sa chcem opytat na nieco overene ake lieky vam pomohli aj pre zenu aj pre muza u nas je mozno problem ze manzel chodi domou len cez vikendy 😏neviem

dadka128
13. nov 2022

@ardnaxela1989 najlepšie si je odsledovať ovulačné dni, no je to dosť málo cez víkend.. ale zas len tak s liekmi by som nevymýšľala skuste lekára ten vam určite poradí

luciador
13. nov 2022

@ardnaxela1989 Inozitol (čistý) a alchemilkovy čaj 👍

nina2310
13. nov 2022

@ardnaxela1989 vyskusaj gynex kvapky od Energy... Nerobím s tym ani nic podobne.. Len uz dve v rodine pomohli tie kvapky... Vyskusaj

ardnaxela1989
autor
13. nov 2022

@nina2310 ano o tychto kvapiekk som uz aj ja pocula a dost o nich rozmyslam ze si ich kupim

s_o_n_i_k_e
13. nov 2022

pokiaľ je to viac ako rok, nič sa nestane ak pôjdete do CAR na základne vyšetrenia, my sme išli po 4m snaženia, lebo ja mám 36r a mužovi zistili oligo...čiže by sme sa zbytočne snažili a strácali čas, čiže aspon základne testy, určite Vám dajú aj info čo užívať, každý potrebuje niečo iné, z krvy zistia, ak niečo chýba ako môjmu mužovi chýbal vit. D, prípadne zistia stav kyseliny listovej, čiže na škodu to určite nebude 🙂

roja01
13. nov 2022

@nina2310 aj ja mam taku informaciu, ze 2 vybrane balenia kvapie Gynex od Energee pomohli.

gabika42252
13. nov 2022

@ardnaxela1989 urcite navštíviť CAR, ako tu bolo odporúčané uz... Zakladne vyšetrenia ak by bolo vsetko v poriadku, podporit to. Max nejakymi vitamínmi na podporu otehotnenia. Aby ste zrazu nezistili ze presiel dalsi rok, dva a stále nic... 😊

janewithane
13. nov 2022

Inofolic a Folandrol, kvapky Gynex, este som citala zaujimave prepojenie bakterii z ust a plodnostoi takze urcite dentalna hygiena a Decko berieme mimo leta uz dlho

295anicka
14. nov 2022

Ahoj ja som zacala pravidelne doplnat zelezo a do mesiaca som otehotnela

nina2310
14. nov 2022

@ardnaxela1989 dokonca svagrinej uz povedali, ze dieta mat nebude.. A po uziti kvapiek asi 2mesiace brala, otehotnela... Urcite vyskusaj, držím palce

tmicka
15. nov 2022

@ardnaxela1989 ja som pila alchemilkovy caj od zaciatku ms po ovulaciu a brala B-komplex. Snazili sme sa 5 mesiacov, po tom co som si tieto dve veci nasadila som teraz v 6tt 🙂

majka6548
16. nov 2022

@janewithane Inofolic som začala tiež užívať pred týždňom, no priateľovi som Folandrol ešte nekúpila, keďže ja sama ten Inofolic beriem veľmi krátko. Čo som čítala tak sa užíva 3 až 6 mesiacov. Brala som klasickú kys.listovú 400mcg aj Femibion 1, tak verím že Inofolic "pomôže" pretože veľa žien si ho pochvaľuje. Určite potom zakúpime aj Folandrol. 🙂 Zatiaľ tomu dávame čas.

marytesss
16. nov 2022

@majka6548 @janewithane my sa pokúšame už rok (od decembra min. roka), pozitívny test sa nám prvýkrát podaril až v auguste, ale potom mi prišiel ms. :( beriem Femibion 1 cca od apríla a na odporúčanie môjho gyn aj Inofolic od augusta. asi je to len v Božích rukách

majka6548
16. nov 2022

@marytesss Úplne Vás chápem. My sa snažíme ešte krátko, no aj tak som nešťastná. Narazila som tu aj na milé žienky, ktoré vedia pochopiť a podporiť pretože každá tu máme nejaký problém.
Asi to má byť tak ako píšete. Čím viac to sílim a premýšľam a čakám čo príde, tak to asi len odďalujem. Prajem Vám veľa šťastia! M.