icon

Aké ste mali príznaky pri mimomaternicovom tehotenstve?

26. feb 2021

Aké ste mali príznaky a do ktorého týždňa ste na to prišli.

jaankaa17
26. feb 2021

Príznaky ako normálne tehotenstvo a 8tt keď na sone nebol vidieť plod v maternici

autor
26. feb 2021

@jaankaa17 ani ste nakrvacala nešpinila

jaankaa17
26. feb 2021

Ja nie ale ze bývaju aj také prípady

mikasz
26. feb 2021

Kamaratka mala, vravela, ze pozitivne testy, na sone stale nic nebolo vidno a zacala sa jej stupnovat bodava bolest pri vajecniku

ingrida1127
26. feb 2021

Krvácanie

adulikka
26. feb 2021

Ja som mala veľké bolesti v pravom boku . Najprv som šla v piatok ku obvodnej ,cez víkend neprechádzalo ,v pondelok zas smer obvodná a ona ma poslala ku gynekológovi...v nemocnici mi praskol vaječníkov vajcovod sama neviem čo a hneď ma operovali ...

zuzanaokasova
26. feb 2021

@adulikka ja presne tak ako @adulikka... bola to taká bolesť ,že mi bolo na odpadnutie. Slabo spinila...

daktarinka
26. feb 2021

Ja som prave po laparoskopickom odstraneni vajcovodu... Bola som v 4.tyzdni, tehotenske testy az prilis silne, bolesti ziadne, ani spinenie nic extra. Ale včera vecer mi zacali take jemne ale sustavne krce, tak som dnes isla lekarovi, a uz si ma tu nechali...

autor
26. feb 2021

@daktarinka no ja som mala po jednom dni meskania tiež silný test občas ma pichne raz v pravo raz v ľavo nie stále ale bojím sa keďže som už raz potratila 😑

abcmajacba
26. feb 2021

Musíš veriť že sa to už nestane. Ja mám teóriu svoju vlastnú že keď sa ti to už raz stalo je menšia pravdepodobnosť že sa to stane znova. Skús sa čo najviac šetriť a netráp sa, držím palce 😉

daktarinka
27. feb 2021

Ak mas podozrenie na hocico, chod k lekarovi... Ja som si tiez myslela ze pojdem okolo 7.-8.tyzdna az, az ked bude bit srdiecko, ale teda isla som skor so zlou predtuchou... Ak sa este niekedy mne podari otehotniet, tak pojdem lekarovi hned, skontrolovat, ci je buduci plod v maternici alebo nie...

monkop
27. feb 2021

Urcite treba ist k lekarovi pre potvrdenie tehotenstva, u mna bolo vsetko ok, hcg sa zdvojnasobovalo presne tak akp sa malo avsak na sone stale nebolo vobec noc vidno, takze podozrenie bolo na mimomaternicove tehotenstvo, operovali ma 6tt,hodnota hcg bola nad 10000 uz, naozaj treba skontrolovat ci je plod v maternici, nad hcg 1000 ho uz musi bxt vidno.... Vynimky su niekedy pri dvojickach, tam moze byt hcg vxssie, kvoli tomubaj u mna sa cakalo s laparoskopiou.

adulikka
28. feb 2021

Ja som ešte porodila tri deti po mimomaternicovom tehotenstve .

jaankaa17
28. feb 2021

@adulikka a mali ste nejaké problémy po mmt po zákroku.?

nikoletka1986
28. feb 2021

Ja som dostala normalne menstruaciu. Ale stale som mala tehotenske priznaky. Urobila som si test a bol pozitivny. Zacala som spinit, a bolesti na pravo v podbrusku. Isla som na pohotovst a uz si ma tam nemali. Na stastie som isla vcas. Vajcovody mi zostali. Dostala som injekciu metotrexat. Zatial sa mi znovu nepodarilo otehotniet.

adulikka
28. feb 2021

@jaankaa17 všetko som mala potom v poriadku

adulikka
28. feb 2021

@jaankaa17 3.5.96 som mala operáciu a už v septembri po 15-tom som otehotnela a donosila dceru