icon

Aké vitamíny podporujú otehotnenie?

lenuss1992
17. sep 2024

Ahoj môžete mi poradiť čo vám pomohlo na otehotnenie a za aký čas už vyše pol roka a stále nič deti už máme a podarilo sa na prvý raz ďakujem 🙂

saska.j
17. sep 2024

@lenuss1992 ja som pila alchemilku a brala zinok s viť C

stellarstar
17. sep 2024

Pokiaľ nemáš zdravotné problémy a sa pestro stravuješ stačí kys listová

cookie29
17. sep 2024

no na otehotnenie vacsinou sex... a pol roka nie je nic, odhaduje sa ze treba minimalne 1-1.5 roka zdravemu paru... a je nemalo ludi, ktori prve dieta zvladli na prvy sup a dalsie nic, dokonca niektori skoncili aj v CAR
Takze by som radila trpezlivost aspon do toho roka, pokial netlaci vek. A potom k lekarovi, ci je vsetko OK, niekedy po porode mozu vzniknut zrasty, nepriechodne vajcovody a pod. A potom on uz bude orientovat

rdi
17. sep 2024

@lenuss1992 este zotrvajte 🙂 byt vami tak asi hladim aj na ovulaciu a toto vsetko okolo toho. pol roka je este kratka doba.

ssimpsonka
28. sep 2024

Ja som otehotnela 9 mesiacov po svadbe. Tých 9 mesiacov mi pripadalo ako celá večnosť. Čítanie článkov, sledovanie hlienu, meranie bazalnej teploty.... Kúpila som si kyselinu listovú a začali mi mega vypadávať vlasy. Tak som ju vysadila. Pila som alchemilkovy čaj.... Nakoniec sme si s manželom objednali macu peruánsku. Keďže obsahuje jod a ja ho nemôžem vo zvýšenom množstve lebo mám zníženú činnosť štítnej žľazy, začala som pozorovať na sebe exstrasystoly. Proste raz za čas mi vynechával úder srdca. Podľa mňa to nie je ničím ohrozený stav ale je to riadne nepríjemné. Aspoň mne bolo. Strašne som to vnímala. Tak som to už vzdala . Vysadila som ju a nevládala som ďalej riešiť tehotenstvo. Všetko som dala preč. Až jeden pekný januárový deň mi meškala MS jeden deň. Tak som si povedala že idem skúsiť testnut len tak pre vlastnú potrebu čo mám očakávať. A skoro mi oči vypadli keď som videla na teste dve čiarky 🤩 . A vypadli mi potom ešte raz, keď som sa na USG dozvedela že čakám dvojičky......
Kto vie. Či to bola maca alebo "zdedene"(lebo v rodine máme dvojičky). A moja odpoveď? Ak nemáte vyšší vek, užívajte si život. Skúste na to nemyslieť. Ja viem že sa mi to už teraz povie ľahko. Ale tých 9 mesiacov blbé otázky okolitých ľudí dali zabrať na psychiku. Skúste ísť na dovolenku alebo na spoločný welnes. Nie o kde vypnete,uvoľnite sa, oddýchnete, zabudnete ☺️