Ako často máte styk počas plodných dní?
ahojte kocky ,
Mozno to bude blba otazka na moj vek ale nikdy som sa o to nezaujimala . ako casto mate styk pocas plodnych dni ? hovori sa ze nie je dobre stale je na tom nieco pravdy ? kolko krat pocas plodbych dni skusate ? alebo kedy pred ovulaciou zacat ?
mna to len tak napadlo lebo niekto povie ze kazdy den nie je dobre tak neviem ci je na tom nieco pravdy alebo len povera . tak skusame kazdy druhy 🙂
Niekedy sme s manželom pozerali dokument, kde sa práve o tom rozprávalo. A tiež sa zmienili, že ideálne je deň pauza. Tak sme sa toho držali. A na druhej strane sa aspoň z toho človek tešil a nebral to ako "šport". 😀
Pokiaľ je to v začiatku, tak prečo nie. Možno to bude úspešné a za 2 - 3 týždne už budeš robiť tehu test. 😀 😀
Z hruba kazdy druhy den 🙂 . A potom ak si si uz ista, ze v ten den je/bola ovulka, tak moze byt aj den po sebe.
Tak ako sme to urobili my...tak sex sme mali bežne podľa chuti,ale ak sme sa začali pokúšať (nenútene...dali sme si na to rok a vyšlo to na 1x a to spontánne dvojičky) o bábätko,tak som sa začala viac sledovať,ovuláciu,ktorá sa prejavovala hlienom...cca ten hlien som mala 3-4 dni...jasne,viem,že je to v strede cyklu,ale každá mame iny počet dni, ja som mala 30-32 dnovy...potom som povedala manželovi,že asi teraz to zacalo (ovulacia) a v tie tri dni sme mali 3x za den 🙂 a vyšlo to...

@mimus1234 podla toho ako casto je chut 🙂