Ako často sa máme snažiť o dieťa?
Dobrý večer ako často sa snažiť o bábätko ... :(
Zaujíma ma ako často ste sa vy snažili v mesiaci ?
Lebo mi s manželom sme dostali radu že každý druhé deň po menštruáciii.... A snažíme sa skoro rok už bude v decembri.
@gabrielka121 počas ovulácie každý druhý a mimo ovulácie menej podľa chuti 🙂
@mullerova46 počas plodných dní aj áno ? 🙂
O prvú dcéru sme sa snažili takmer tri roky, o druhu sme sa nesnažili vôbec (podľa lekárov nebola šanca otehotnieť kvôli zlému hormonalnemu profilu) a otehotnela som nakoniec neplánovane, keď prvá mala 8 mesiacov 🙈
@gabrielka121 no ak chcete bábo prv si naštudujte biológiu. Vieš vôbec kedy máš ovu? Áno ak žena chce otehu tak sa má snažiť počas ovu
@gabrielka121 plodné dni sú pár dní pred a po ovulacii
my sme sa snažili pomenej, určite nie každý deň.. nebol čas, chuť, únana a pod... skúsili sme 2 dni po sebe počas plodných dní, keď som mala vajíčkový hlien a podarilo sa ;) som v 17tt
My sme to zas brali tak volne, proste v okoli ovulacie sme spolu spavali viac, ale nejake specialne pravidlo sme nemali.
@gabrielka121 Snažte sa keď bude chuť, nie roboticky, že teraz musím lebo dr povedali. My sme na druhého syna čakali 4 roky.
Mate styk pravidelne kazdych par dni? Ovulacia je vzdy dva tri dni, mozno trochu viac. Za predpokladu, ze by ste sexovali kazdy druhy den, a ste obaja zdravi, mali by ste sa trafit hned 🙂
Mate styk pravidelne kazdych par dni? Ovulacia je vzdy dva tri dni, mozno trochu viac. Za predpokladu, ze by ste sexovali kazdy druhy den, a ste obaja zdravi, mali by ste sa trafit hned 🙂
@majlo1234 prosim Vas pekne ovulacia nie ze 2,3 dni. Ovulacia (uvoľnenie vajicka z vajecnika je 12-24 hodin.niekedy aj kratsie. Autorka, snažte sa kazdy druhy den cez plodne okno, odporucam kupit aj ovulacny testy a merat teplotu.
My sme sa snazili rok a pol, bez nicoho a nic, potom som si kupila ovulacne pruzky, videla som dve jasne ciarky a otehotnila som hned. Neviem ci to mam pripisovat tomu :D ale ja to tomu pripisujem :D asi som doteraz nevedela kedy je spravny cas
@gabrielka121 najlepšie každý 3-4 deň pretože spermie potrebujú dozrieť.My sme tak snažili rok a pol a nič potom bols sex 2 krát za týždeň a hneď sa podarilo

@gabrielka121 počas ovulácie každý druhý a mimo ovulácie menej podľa chuti 🙂