icon

Ako dlho trvá otehotnenie pri syndróme lepivých doštičiek?

femina10
18. feb 2025

2.Typ Syndrómu lepivých doštičiek, aspirín a duphaston

Ahojte ženy. 😊
Chcela by som vedieť Vašu skúsenosť, ak ste v situácii ako ja. Nenašla som tu konkrétne môj problém a možno sa to nejakej taktiež zíde.
V prípade, ak Vám bol diagnostikovaný Syndróm lepivých doštičiek a nízky progestrón, liečba bola Aspirin 100 protect a duphaston na základe potvrdenej ovulácie. Za ako dlho Vám zabrala táto cielená liečba a otehotneli ste? Vďaka za všetky ženy, ktorým sa tieto skúsenosti budú hodiť. ( Užívanie doplnok s kys. listovou atd je samozrejmosť.)
Poprosím len reálne skúsenosti, žiadne dohady. 😊

simona1998
18. feb 2025

@femina10 ono to na otehotnenie moc vplyv nemá , skôr na udržanie 🙂 podľa slov hemato . ja som otehotnela po5r ale tam sú iné vážnejšie problémy a ako som ostala tehotná mi prišli rovno výsledky z lepivych a začala som užívať anopyrin

femina10
autor
18. feb 2025

@simona1998 ďakujem za odpoveď, ano to máš pravdu, z toho dôvodu som mala aj biochemické, neudržalo sa. Mne Aspirin nasadila už pred mesiacom, tak beriem dôkladne 🙂 A tehu si mala popri tejto dg v poriadku?

simona1998
18. feb 2025

@femina10 zajtra začínam 14tt a zatiaľ klop klop klop všetko oki 🙂

simona1998
18. feb 2025

@femina10 len chodím každé 2 týždne u hemato na krv či netreba navýšiť dávky alebo clexane k tomu 🙂 zatiaľ mi stačí 100ka

femina10
autor
18. feb 2025

@simona1998 Jéj, veľmi držím palce, ja teraz prvý cyklus užívam duphaston, potvrdená ovulka a som 7DPO. Nechcem byť za nedočkavú, viem že to možno potrvá, ale údajne tam bol problém len s tým udržaním. Tak dúfam že toto kombo aspirínu a duphastonu zaberú. A brala si aj nejaké doplnky na otehotenie?

simona1998
18. feb 2025

@femina10 vôbec , prišlo to vtedy , keď som to absolútne nečakala a pred mojim povýšením 😂😂🙈

femina10
autor
18. feb 2025

@simona1998 presne aj ja som v tejto pozícii! Akurát s novou prácou. Ak to vyjde už teraz, budem rada a ak nie, aspoň budem mať lepšie miesto😁. Je potrebné mat aj plán B! 😁