icon

Ako dlho vám trvalo pokým ste otehotneli?

erika33334
21. feb 2017

ahojte chcela by som sa opytat kolkokrat ste spolu spali a boli ste tehu????

Strana
z3
obsadenemeno
21. feb 2017

....jeziskove huslicky....... 🙄

sibalka21
21. feb 2017

No, nenapadlo ma pocitat to :D

majinka273
21. feb 2017

nam pri kazdom raze stacilo raz :D

puklica13
21. feb 2017

@obsadenemeno nieeee jeziskove huslicky sú mojeeee😂
Ok ..Dobre...Moja je Kristova noha

lubkavargova1
21. feb 2017

no ja som s mojimi frajermi spala velakrat ale ja som myslela, ze otehotniem skor zo sexu a nie zo spanku...ci?

katka553
21. feb 2017

tak to je ťažká otázka... niekomu stačí raz, niekto sa snaží niekoľko rokov.. základ je triafať ovuláciu.. ale netreba to priveľmi riešiť, potom to ide ľahšie 😉

obsadenemeno
21. feb 2017

@puklica13 vsetko moje....huslicky, jezkovy voci aj kristova noho...... 😠

lubkavargova1
21. feb 2017

@obsadenemeno jeeeeezkove oci su moje!!!!

obsadenemeno
21. feb 2017

@lubkavargova1 ty mas jezkove oci, ja mam jezkovy voci.......😝

puklica13
21. feb 2017

@obsadenemeno lakomica jedna
😈

fefe123
Autor odpoveď zmazal
puklica13
21. feb 2017

@fefe123 ako čo? Koľkokrát? Kokos..Kto by to rátal...

janicka2315
21. feb 2017

Na prvy krat som otehotnela ako sme chceli

chellina
21. feb 2017

Myslim ze kazdy pochopil na co sa kočka priamo pyta, nechapem na co tie hlupe reči

breznica
21. feb 2017

podarilo sa na prvý raz a to sme ani nechceli 😂

erika33334
autor
21. feb 2017

@chellina dakujem, nenutim nikoho odpovedat kto chce moze a ostatni si mozu tie prihlupe komentare nechat pre seba.....

lubkavargova1
21. feb 2017

@fefe123 no vsak ja osm priznala, ze s frajermi som velakrat spala...to ci sme aj sexovali to je ina otazka :D :D :D

cokololadka
21. feb 2017

Stačilo 1 x. Pri druhom tiež stačilo 1 x.

obsadenemeno
21. feb 2017

@chellina no mozno keby kocka vysvetlila, naco sa pyta.... ved to je asi jasne, ze u kazdeho je to individualne??????

@erika33334 no ked je otazka prihlupla, tak tie prihluple komentare sem skacu same, no......😵

chellina
21. feb 2017

@erika33334 tu to asi bez toho nejde.. ale k veci my sme spolu spalu uplne ze do konca do vyvrcholenia dva krat mimo plodne dni a naozaj som neotehotnela a teraz na valentina som mala akurat stred cyklu a frajer sa spravil tak uvidime co z toho bude alebo nebude

monika2012
21. feb 2017

Keď sme sa rozhodli, že ideme "vyrábať potomka", tak to klaplo na 1x 🙂 Ale nie je to merítko, u každého to môže byť iné. Dosť záleží aj na veku a na zdravotnom stave oboch partnerov. A tiež na psychickej pohode.

luzzia
21. feb 2017

v pripade, ak je zena vyvolena, netreba ani raz a este ju potom aj v kostole vystavia v podobe sosky.. 😇

xoxolusik
21. feb 2017

Obe deti na prvykrat

suesue1983
21. feb 2017

@erika33334 Ahoj my sme sa pri poslednom snažili rok aj 5 mesiacov a tak každy druhy deň sme sa snažili a potom keď som si povedala že dosť,necham na osud a fakt sme v ten mesiac okolo ovu ani neleteli a mali e styk asi 5x to vyšlo.Takže návod asi neni)Každopadne držím palce.

novana
21. feb 2017

Máme manželskú posteľ, spávame spolu. Nikdy som počas spánku neotehotnela a neverím, že tehotenstvo závisí od toho, či spolu spávame.

sibalka21
21. feb 2017

Ako sorry, ale na hlupu otazku, hlupa odvpoved... V com ti pomoze, ze ti tu baby napisu, ze im stacilo sexovat raz a ostali tehotne, ked vam sa nemusi darit aj niekolko mesiacov, rokov? Ved to je individualne.. Ked uz sa chces pytat taketo veci, tak polozim normalnu otazku.. Napr. ako dlho ste sa snazili? Alebo, kolko mesiacov ste sa snazili, ked sa podarilo? ... Ale nie, kolkokrat ste mali sex, ked ste ostali tehotne.... och ... ja osobne som neratala kolkokrat sme sexovali za mesiac, cize neviem ci sa podarilo na prvy sup, ale snazili sme sa len mesiac a otehotnela som... druhy krat sa podarilo na 6ty mesiac....

chellina
21. feb 2017

Boze zeny vy ste hrozne...este tu napisete kočke ako sa to ma opytat podla vasich predstav lebo tak ako sa to opytala ona to nieje pre vas dostatocne 😀😀😀 boze haha ja asi odchadzam z celeho kona pod kazdym jednym prispevkom je to des , same dirigentky co su lepsie vo vsetkom a lepsie by sa to opytali a vsetko by urobili lepsie 😀 Chuda zena...ja nepoznam vsetky terminy co tu pouzivate polke veci nerozumiem a maju ma vsetci tiez za debila. Toto je uplne psycho, ako nejaka sekta vsetky tieto mamicky 😀 Raz mi niekto napisal ze konik je rakovina...zacinam mat tiez ten pocit.

erika33334
autor
21. feb 2017

@chellina vies co aj ja idem odtialto prec z MK aj z tejto diskusie nema to vobec cenu sa nieco opytat aby tu nebola nejaka kritika, a ked sa niekomu nepaci moja otazka nech napisu adminke nech ju vymaze a budu mat dusu na mieste. Dakujem ze si ma podrzala si fakt zlata a dakujem aj ostatnym babam co mi normalne odpovedali a nemali k tomu blbe komentare v tvare ze je hlupa otazka, ze by ju inac polozili a tak ....uz nemusite vobec odpovedat na moju otazku majte sa pekny den vsetkym

bodka2213
21. feb 2017

@cokololadka tak to by som chcela aj ja také šťastie ;)

chellina
21. feb 2017

@erika33334 sj tebe pekny zvysok dna ❤️

Strana
z3