icon

Ako hormóny ovplyvňujú nálady u žien?

katik22
29. okt 2024

Milé dámy , kt. Ste boli na hormónoch .. ako napr utrogestan a pred tým clostibelgyt.. aj s vami hrali tak nálady ? Ako na horskej drahé ? 😫😂

tinkaaa8
29. okt 2024

@katik22 ja som tento cyklus brala clostil a bola mi pichnutá ovitrelle injekcia a som viac náladová ako zvyčajne a prvé dva dni po injekcii ma bolela strašne hlava.

katik22
autor
29. okt 2024

@tinkaaa8 ahoj tinka .. tak sme na tom rovnako… tiež som si pichla do bruska .. a čo máte .. plánovaný PS?

tinkaaa8
29. okt 2024

@katik22 prvý cyklus skúšame s pomocou gynekológa s clostilom,potom pichnutá ovitrelle injekcia a uvidí sa ale už sme sa objednali aj do centra tým, že už sa nám nedarí dlhšiu dobu.

tinkaaa8
29. okt 2024

@katik22 po clostil som mala nálady asi na 3 deň som nevedela či sa mi chce plakať alebo mám nervy taká nesvoja som bola celá .. potom to nejak prestalo a teraz po pichnutí injekcie opäť stavy 😅😏 do plaču potom som vysmiata potom som zas podráždená za deň sa mi zmení toľko nálad že dovi 😅😄 a jem inak dosť stále mám pocit hladu

katik22
autor
29. okt 2024

@tinkaaa8 super !!! Akože neni to super !😂 ale super, že som neni jediná … no sme na tom rovnako asi ako vy … ja si ešte vkladám utrogestan.. a o 2 týždne idem robiť test .. či sa podarilo .. tak budem ti drzat palčeky 😘

tinkaaa8
29. okt 2024

@katik22 aj ja tebe držím palčeky nech sa zadarí 😘🙃