Ako otehotnieť s PCOS a problémami so štítnou žľazou?
Ahojte chcela by som otehotnieť už 2 roky….mam problém zo štítnou a zistili mi pcos …je tu niekto taký? Čo vám pomohlo ? Brala som inofolic ale nepomohlo …budem vďačná za rady …
@barus26 mozem poprisit cely popis problému s prvým ? Ja beriem duphaston lebo bez neho nemam menzes plus beriem euthyrox a este inofolic zatial sa snažíme 5mesiacov a nič duphaston beriem od 16dna cyklu
@33tehulka33 u mňa bol presne toto problém. Ja som mávala dlhy cyklus a mne kázali brat na 18dc progesteron aj som to tak robila.. potom som si tu prečítala ze to tak nemá byt, keďže si progesteronom zablokujes ovulaciu a už nepríde, príde ms. Takže som to robila tak že som si merala bazalnu teplotu a keď som videla že ovulacia sa potvrdila cca tie 3 dni po tak som nasadila progesteron a vtedy som aj otehotnela
@barus26 no to tiez sim začala ovulacne testy takze dúfam ze to robím dobre začínam na 16ty den brat
@33tehulka33 treba si to odsledovať, nedávaj si tie lieky pokiaľ nebude ovulacia. Ak ešte ovulacia nebola a ty si lieky dáš tak už ovulaciu mať nebudes
@barus26 Ano to viem snazim sa to sledovať aj častejšie chodit na kontroly

@mirka1802 ak máš dobre nastavenú liečbu štítnej žľazy tak ta problém nerobí. Ja tiež beriem lieky. Mám aj pcos.V prvom rade si treba odsledovať či ovulujes a keď ovulujes tak kedy. Mne napríklad pomohlo to, že mi zistili inzulinovu rezistenciu, nasadili lieky a otehotnela som konečne po 2,5 roku. Okrem toho som ešte brala cisty inositol a pila čaju alchemilku a malinik( do do ovulácie) a sledovala som si ovulaciu meraním bazalnej teploty. Pri druhom to išlo tak lahko, ze nás to až prekvapilo. Ešte sme sa ani nezačali snažiť, len sme si raz nedali pozor a už bolo.. No boj o prvé dietatko trval 2,5 roka.