Ako postupovať, keď viem, že OVU test bol potvrdený?
Baby dr mi tvrdila ze ASI nemam ovulku lebo sa to pri hp nepotvrdilo. No ovu testy aj nahodny usg rste skor to potvrdili. Xhce domna napchat hormony ako ju presvedcit na folikulometriu? 🙏🏻Obstojim ked poviem ze ovu testy boli krasne potvrdene?
@babovka2321 hej viem, ze mam respektive mozem vymenit no uz som raz menila .. a prrco ovu nepozvrdzuju?
Ovu testy len ukazuju, ze telo sa chysta na ovulaciu a kedy by mala nastat, ale realne vobec nemusi byt. Proste telo zareaguje inac a proces sa zrusi. Mozes si este odsledovat meranim bazalnej teploty, ak sa neda momentalne riesit lekar.
@zuzanaete aha ja som myslela ze ukazuju ten hormon kt je vysoky v tele iba ak je ovu
@zuzanaete mozemchcem bo on vidi iba hormony folikulometriu ci zopakovat hp ho nezaujima
Nie, je vysoky pred ovu. Ale neznamena to, ze ovu prebehla. Ja som mala velakrat pozitivny ovu test a podla bazalnej teploty som ovu nemala alebo mala az o par dni neskor, mozno aj 5.
@nevenka tak potom naco su tie obulacne testy???
@nevenka ked
Mi dr brala
Krv a mala som hormon nizky ako mi moze dokazat ze ovu neorebehla ked mi obu test ukazal ze ten hormon tam bol a bol teda vyssi?
Ovu testy len povedia, ze treba sa snazit, lebo by v blizkej dobe mala byt ovulacia. Ale nepotvrdzuju ovulaciu.
@zuzanaete chapem takze koniec koncov su zbytocne lebo su nepresne vlastne nepotvrdzuju vlastne nic

Ovu testy nepotvrdzuju, ze ovulacia naozaj prebehla. Ale ak nesuhlasis s doktorkou, vymen ju, tiez by som nechcela hned do seba pchat hormony, ked to ani nie je iste, ze su potrebne.