Stačí si dohodnúť termín a priniesť k urologovi vzorku.
Čiže nebude zasahovať urológ stačí doniesť alebo priamo tam dám vzorku. Môj ma strach ze bude zasahovať urológ
@miskamaco doneste si k urologovi vzorku v skúmavke a o chvíľu viete výsledok. Samozrejme treba sa najskôr objednať.
Ďakujem veľmi pekne. Určite tam bude nejaký poplatok to asi neviete ako sa to pohybuje
@miskamaco bože asi 20 - 30€. Ak si donesiete ešte USB kľúč, tak vám to aj naň nahrajú, teda by sme mali takú možnosť.
Ano ale.gynekolog mi povedal ze to nic neznamena detajnelsie je to v centre
@miskamaco za nas odporucam ist rovno do centra, vzorku odobrat priamo tam a hned dat vysetrit... Kym to donesiete, uz nejake pokapu a bude to skreslene... Mm bol na spg 3x... Prvy krat bol u urologa a vzorku si odoberal v kutici, sklade na metly... Potom to siel odniest do labaku... Trvalo hodinu kym to nasiel... Vonku teplo.... Vysledok o nicom... Pocet pod normu ostatne parametre ako morfologia mu ani nerobili... 25 €... Druhy krat vzorku odobral doma a ja som to letela odniest do labaku, cca pol hodky kym som tam dosla... Pocet lepsi, trosicku pod normou, morfologiu nerobili... 40€ to iste laboratorium zhruba po roku... Treti spg v CAR Spln ke... Vzorku odobral priamo tam, hned to dali skumat... Vysledky druhy den, pocet v norme, tu uz ale bola aj morfologia, rychlost a dalsie parametre... 15 €....
To nie je pravda, že už nejaké pokapu alebo tak. Vzorka sa má doniesť max do hodiny. A bol to taký frmol ako červíky. Ešte na obrazovke PC nám to ukázali.
@malinajahoda ale naco to natahovat? Najlepsie je odovzdat to hned a hotovo ani nejde o ten cas skor o to kde to budu robit a aku informaciu na konci dostanes... Niektore labaky morfo nerobia a to je velmi podstatny udaj... Darmo ze mas vela spermii ked 98 %su deformovane, pomale a pod..
Inac ist do centra neznamena ze hned budete s nimi nieco riesit... Da sa ist cisto na spg....
@ikonica my sme mali urológa nejakých 50km,takze sme to stíhali. Mali sme termín a výsledok bol parádny. Žiadne pokapaté. Ale zas záleží od chlapa aké ich ma v celkovom stave. Ak to chce autorka detailnejšie, tak do centra. Ak sú len zvedaví s partnerom ako na tom sú, tak stačí k urologovi.
@malinajahoda robili mu aj morfologiu? Tvar spermii? Ake maju hlavicky, krcky, biciky? Kolko malo rychlost A, B, C? Ako pisem dobry pocet nie je vsetko... Som rada ze u vas je to ok....
@ikonica to nie! My sme len boli zvedaví, lebo manžel cvičí a berie všelijaké sajrajty, tak sme chceli vedieť ci je to OK. A áno, to máš pravdu
, ak treba detailnejší výsledok, tak treba centrum.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miskamaco spraví to ak urológ. Ale ak už sa snažíte dlhšie skus centrum je detailnejší ..