Ako presne určiť čas ovulácie?
Menzes som mala teraz 8.2-13.2 a podľa aplikácie mi ukazuje že ovuláciu by som mala mať 21.2 je to pravda? Lebo podľa testov sa mi to sledovať nechce tak si mi to niekto nevie vypočítať 🙂
Chod na folikulometriu alebo si sleduj hlien, ak Ti na tom zalezi. Urcite sa Tvoje telo neriadi podla aplikacie.
Dopredu ovulaciu neurcis. Mozes citit jej priebeh, resp.bolest v jednom z bokov po tom, co sa uvolní vajíčko. Ale dopredu to nejde a už vobec nie podla aplikacie.
No aplikacia ti to urcite nepovie 🙂 aplikacia ma cisto priemerne a orientacne udaje, ak to chces vediet musis si sledovat priznaky (ak nejake mas) alebo potom len folikulometria, sledovanie hlienu alebo ovulacne testy
Sledovanie u gyn, testy alebo meranie teploty. Sledovanie hlienu je podľa mňa o ničom, nemusí byť vždy jednoznačný.
Aplikacia su cisto statisticke prepocty a nie je napojena na tvoje telo. Takze su to len predpoklady. Ovulaciu zistis jedine meranim bazalnej teploty alebo lekar ju moze potvrdit.
Ak chceš aby ti to niekto počítal, skús vešticu
Testuj 2x denne, ideál v tie iste hodiny. Napr o 10.00 a 17.00 a dozvieš sa
@michaela789 ani ja sa podľa hlienu neviem vyznať skoro vždy mi príde rovnaký
@valentinaaa5985 jaj to až tak niekomu dokáže skákať😱
Áno.... Prvý krát keď som zostala tehotná som si ovu zaznamenala na 11. DC bohužiaľ to skončilo MA.... Teraz idem na folikumetriu v 13. DC ale budem si od desiateho DC robiť ovulačné testy keby náhodou.... Minulý cyklus som mala na 15. Ty deň ovu.... Predtym na 18. Ty ale to som bola po ambulantnej hysteroskopii takže u každého inak ale nikdy nie rovnako
Ovulacia sa nepocita, ovulacia sa sleduje podla fyzickych priznakov

Ale to sa nedá vypičítať len tak.... raz soom mala ovu už na 11 DC potom na 14DC.... vždy inak... každé telo je iné.. ak nechceš testovať choď ku gynekologovi na folikumetriu