icon

Ako presne vystihnúť ideálny moment ovulácie?

4. feb 2025

Ako vystihnut ten spravny moment? Na testovanie ovu pozivam testy easy@home a digi clearblue,vrchny test bol zo vcera vecera,digi bol negativny,stredny test bol dnes o 12h a digi pozitivny a spodny robeny teraz,digi uz negativny. Cize snaha dnes vecer je uz zbytocna? Citala som,ze ten digi test byva pozitivny aj 2dni,u mna to je max pol dna,ako teda vystihnut ten spravny moment? Nejake rady,tipy? Dakujem

Ako presne vystihnúť ideálny moment ovulácie?
zuzkaa1991
4. feb 2025

Neriesis testy ale sexovať kazdy druhy den.polezala.som polhodinu minimálne vzdy...
Tak.sme skusili dvakrát a dvakrat vyslo(jedno bolo neúspešne tehu) brat vitamíny ako.dlho sa snazite?

majka99999
4. feb 2025

Tiez u nas sex kazdy druhy den, ziadne sledovanie, prve dieta hned, druhe par mesiacov (ked si moj cyklus robil srandu, ze aj 40 dni som mala jeden). Nechcete vyskusat aspon pol roka bez tlaku? Ak mate chut, tak aj dnes...

ullala
4. feb 2025

Ja som podla ovulacnej bolesti vedela, kedy je ten spravny cas. A teda aj bol 😀😀😀 Ale hlavne hlien som si sledovala.

denisa_deniska
4. feb 2025

Na tom digi clearblue si mala viac zriedený moč, preto ti neukazoval. Ovu nastáva 12-24 h po pozitívnom teste.

nevenka
4. feb 2025

Ovulacia nastava 12-48 hodin po pozitivnom teste, takze ked uz mas taketo testy, tak treba na to vhupnut a moze sa podarit. Spermie v posve preziju az 4 dni.
Keby si merala bazalnu teplotu, tak si spatne vies urcit, kedy ovu prebehla. Aby si aspon zhruba vedela, kedy po pozitivnom teste Tebe konkretne ovulacia prebieha. Ale nemusis to vediet uplne presne. Testy Ti to nepovedia vobec, ze kedy...Ja som otehotnela 2 dni pred ovulaciou a raz dokonca 4-5 dni pred ovu a to som ani nelezala, vyskocila som na rovne nohy, sla sa umyt a ten jeden raz dokonca dojcit dieta 🤣.

autor
4. feb 2025

@zuzkaa1991
@majka99999

Tak gratulujem,ze mate taku uspesnost,nam sa nedari,muz nema dobry spermiogram,mame malo spermii,tak preto sa pohravam s tou myslienkou najst tu najvhodnejsiu chvilu,preto neviem,ci je pre nas moznost sexu kazdy druhy den ta spravna moznost

zuzkaa1991
4. feb 2025

Vitamíny neberie ziadne?nam lekarka odporucila Fertiduo nam sa tiez nedarilo dlho obe tehu

majka99999
4. feb 2025

Tak potom pracovat na kvalite, ono ani s kvalitnym materialom nie je 100 % uspesnost.