icon

Ako rozoznať plodný hlien od ejakulátu?

18. feb 2025

ahojte, prosím vás viete mi poradiť ako rozoznať plodný hlien od ejakulátu. Snažíme sa o dieťa.

ku_uk
18. feb 2025

To si musíš odsledovať sama nie v jeden piatok, ale celkovo za svoj menštruačný zivot. Ja keď som si našla partnera sledovala som si pre môj vlastný záujem, či sa približne v čase ovulácie (14-18den či ako) deje niečo a aj sa dialo ja som mala ciry lepkavy hlien niekedy viac niekedy menej a niekedy vôbec. Každý mesiac inak, ale celkovo ak sme sa snažili o dieťa robili sme to každý jeden deň, a vsetky deticky sa podarili 🙏 držím palce. Hlavne sexovat vážne čo najcastejsie. Držím palce ❤️❤️❤️

maryetta
18. feb 2025

Plodny hlien by si mala mat dlhsie. Aj 1-2dni. Ejakulat len po styku 😉

autor
18. feb 2025

@ku_uk sledujem si aj bazálnu teplotu, ale lepšia je kombinácia s hlienom

autor
18. feb 2025

@maryetta to viem aj ja, ale koľko po styku? keď máme styk každý deň?

dadis
18. feb 2025

Ked mate styk kazdy den, netreba sledovat hlien. Zbytocne potom z toho robis vedu. Dokonca je dobre obmedzit styk na kazdy druhy den, aby spermie mali cas dozrievat. Spermie v tele vydrzia cakat na vajicko aj par dni, vobec sa nemusis bat, ze nieco premeskas.

kavasmliekom
18. feb 2025

Načo si sleduješ plodné dní, keď máte sex každý deň, aj keby každý druhý deň? Len sa stresuješ.

elviku11
18. feb 2025

nerozoznáš to (pýtala som sa gynekológa, toto mi odpovedal)

catherinah
18. feb 2025

@kavasmliekom nerozoznas nijak.

autor
18. feb 2025

@elviku11 aha to som nevedela, lebo ak sa robí symptotermálna teplota všade chcú aj zaznačiť hlien

kavasmliekom
18. feb 2025

@catherinah mne to netreba rozoznávať, ja som si užívala bez stresu 🙈

catherinah
18. feb 2025

@kavasmliekom zle som označila, pardon

catherinah
18. feb 2025

Ale prečo robíš STM keď máte denne styk?

euka210
18. feb 2025

Preto ma byt rozdiel 1 den, aby si vedela co to je. Pri snazeni netreba sex kazdy den, spermie musia aj dozriet.

leidin
18. feb 2025

Podla mna tak rozlisis ako gel a tekutinu.

autor
18. feb 2025

@leidin prepáč asi nerozumiem úplne

lgpd_nika
19. feb 2025

Majte styk každý druhý deň a uvidíš ten rozdiel. Zo začiatku som s tým tiež "bojovala" ale ak máte styk každý deň tak máš každý deň ten istý pocit/výsledok, moc sa z toho nenaučil a ani spermie tvojho milovaného nestíhajú dozrieť čiže strácajú na "kvalite". Mne pomohlo po styku ísť na WC a vtedy nehodnotit...inak počas dňa vždy po utreti pozrieť na papier a zhodnotiť si ako to vyzerá. Priamo počas ovulácie by si mala aj počas dňa cítiť väčšiu vlhkosť, klzkosť a to si za ejakulat nemáš ako zameniť.

katarinka_
19. feb 2025

Podľa mňa je hlien trocha slizskejší a viac gelovity. Ale aj viskozita ejakulatu sa u mužov líši. Ako píšu baby, neriešila by som to, keď máte styk tak často. A majú pravdu, že každý deň nie je úplne cesta, to som čítala v mnohých odporúčaniach. Inak, po styku tam môžeš mať samozrejme ejakulát ale v priebehu dňa už nepôjde von stále, takže ten hlien by sa dalo odsledovať, kebyže veľmi chces.