icon

Ako sa upokojiť pri problémoch s otehotnením?

3. júl 2025

Som nervózna z toho, že nemôžem otehotnieť. Proste sa nedarí už vyše 5 mesiacov. Minulý cyklus bol 63dni a gynekológ nerieši. Tento mesiac vyzeral nádejne a zasa sa to pokazilo. Bazalna teplota klesá aj FF zrušil ovulaciu tak zas asi budem na tom rovnako ako minule. Som 6,5 mesiaca po pôrode. Hnevám sa, že aj gynekológ to nerieši aj napriek tomu, že som nekojila, že mám takýto cyklus. Už som urobila x negatívnych tehotenských aj ovulacnych testov. Začínam byť z toho nervózna strašne. Predtým, keď sme sa snažili som bola do 7 mesiacov po prvom tehotná a teraz nic. Ako sa ukľudniť ? Nejde to

lucka_ke
3. júl 2025

skúste centrum asistovanej reprodukcie, urobia všetky potrebné vyšetrenia

colsami
3. júl 2025

No ukludni sa akokolvek, lebo toto nie je normalne.

Je uplne bezne a normalne ze mas rozhadzany cyklus ked si pol roka (!) po porode. Aj ked nekojis! A Ty places ze sa 5 mesiacov nedari? Vzhladom na to vsetko? Vies kolko je bezny cas otehotnenia pre zdravy par?
Necudujem sa, ze to Tvoj gynekolog neriesi, asi ma rozum... Po prvych vetach som chcela pisat zmen gyn, ale ked som si precitala detaily, tak chapem, preco neriesi. Telo sa potrebuje spamatat a dat sa do normalu a to nejaky cas trva. Napriek nekojeniu.

Takymto stylom a tlakom sa Ti to naozaj nepodari... Ale nech sa paci mozes zacat chodit do centier, popri batolati, uhanat muza, a stresovat sa kazdy den, lekarne sa potesia ze maju odbyt na ovulacne a tehotenske testy.

lucia147852
3. júl 2025

Ty máš 2 deti s cca ročným rozdielom a hystercis že hneď nemáš ďalšie? Veď ešte sa len telo dáva do kopy po pôrode. Žene trvá približne rok dať sa do kopy

zojazoja
3. júl 2025

6,5 mesiaca po pôrode a 5 mesiacov sa snazite🤣🤣🤣 kokos to zas bude deň dnes🙂

janai1
3. júl 2025

To sa aj dá užiť si tie deti či len plánuješ rodiť ako jabloň?

kajusinka
3. júl 2025

Dnes je už od rána horúco a pripeká. To kto vymýšľa tieto témy?

deti95060810
3. júl 2025

autorka asi v pohode rodí a ani s tehotenstvom nemá problémy... len potom tá starostlivosť roky rokúce dá zabrať... máme to doma. 😉

januska12323
3. júl 2025

Panebože udri.

luccija
3. júl 2025

Telo vie čo robí.Je hormonalne rozkolisane po pôrode a ty stresujes.Preco to tak silis?veď teraz máš doma bábo, ktoré je malé, kľudne atď ten zaberak ešte len príde.Venuj sa dieťaťu

billy_jean
3. júl 2025

Tak to je naozaj strašné. Škandál. A to má moja kamoška vekový rozdiel medzi deťmi 11 mesiacov. To tak nefunguje u každej ženy? To každá žena má iné telo a inú rekonvalescenciu po pôrode? To je pre mňa šokantné! Zničila si mi ilúzie.

nevenka
3. júl 2025

To si zase Ty???

sisska96
3. júl 2025

Čo zájsť k psychiatrovi? Šibe ti očivodne

dixitka
3. júl 2025
@zojazoja

@zojazoja ešteže nie naopak, 5 mesiacov po pôrode a 6,5 mesiaca sa snažia 😁

Pre autorku: koľko máš rokov, alebo aký máš dôvod, to je nejaká súťaž, mať čo najviac detí s čo najmenším rozdielom, či kam sa tak ponáhľaš?

maryetta
3. júl 2025

Nevieme ci mas aj ine problemy. Kazdopadne je to este kratka doba. Telo sa meni... a po kazdom porode to moze byt ine. Niekedy staci choroba. Stres. Lieky. Cokolvek co ten cyklus narusi.
Aj ta psychika... hlavne klud. Uzivaj si tie deticky ktore su....

simona1998
3. júl 2025

Však nemáš ešte riadne ustálené hormóny po pôrode . Ukludni sa .

jaskolka
3. júl 2025

To fakt? Si pol roka po druhom pôrode a ty šalieš,lebo 5 mesiacov sa ti nedarí zase otehotnieť? 🙈 Však telo samo ti dáva najavo,že spomaľ,a daj mu vydýchnuť.
Gynekológ má viac rozumu ako ty,sorry,že tak píšem,ale toto je strelené, čo robíš. Čo chces vyhrať nejakú súťaž,kto porodí viac detí za krátku dobu?

jaskolka
3. júl 2025
@zojazoja

@zojazoja a predtým už po 7 mesiacoch po pôrode bola tehotná .Telo je vyštavene na maximum,a ona sa ženie do ďalšieho tehotenstva🙈🙈

michaela329
3. júl 2025

5 mesiacov? ...teda... nám sa nedarilo 12 rokov. Nedá sa upokojiť, len si časom zvykneš a ak to dlhšie nepôjde, tak začneš riešiť vyšetrenia a to človeka dosť zamestná. Z mojej skúsenosti je fajn, ak človek celkovo vedie aktívny život - šport, kultúra, priatelia, cestovanie.

bielasovicka
3. júl 2025

Rodila si pred pol rokom, a už chceš byť tehotná? 5 mesiacov sa snažíš? Tak táto téma je úplne že vymyslena. Mam dosť 🙈

bielasovicka
3. júl 2025

To není ta co písala ze chce byť stále tehotná, hneď po sebe? Ze len vtedy je šťastná? Ci také niečo

autor
3. júl 2025

Nevymýšľaj túžim tak mat deti hneď po sebe, veď aj meriam bazalnu teplotu.

3petka
3. júl 2025

Možno ťa ukludní to že 5 mesiacov je nič. My sme sa snažili 4 roky. Po roku a pol som bola v gyncare, zistili kde bol problém a teda po 2,5 roku sa mi podarilo otehotniet.

A hlavne zaklad bol v tom že už smesaprestali "snažiť! povedali si že tak to má byť a bum bolo.

jaskolka
3. júl 2025

Ale ty chápeš,že telo potrebuje si aj oddýchnuť a jednoducho ako prvé "vypne"reprodukčny systém?Aby proste nedošlo k ďalšiemu oplodneniu?
Či silou mocou budeš chcieť ísť doslova hlavou proti múru,lebo ty chces a chces a chces?Tak budeš nervačit,behať po doktoroch ,budeš sa pchať hormónmi, len preto,že nevieš trochu počkať a dať si pauzu? Nerozumiem, prečo gynekológ ti tak polopate to nepovedal.
Telo a príroda vie,čo robí,tak ho skús trochu počúvať.

michicka
4. júl 2025

Uspokoj sa že si po pôrode že si porodila zdravé dieťa a to ďalšie príde keď sa telo da do normálu 🫣 po pôrode to trvá nejaký čas….

janetinka27
4. júl 2025

Ahoj, uz si sem pisala velakrat, vsak? Respektuj samu seba, nie si stroj, prilis tlacis a vplyva to na tvoju psychicku pohodu. Ved si po porode 6,5 mesiaca a snazite sa vyse 5 mesiacov? Aky mas na to dovod aby si hned po porode otehotnela?

lenuss1992
4. júl 2025

My máme tri deti a snažíme sa o štvrté už rok aj pol prvé tri bolo do pol roka