Ako sa vám podarilo nakoniec otehotnieť, keď sa vám nedarilo?
Ahojte dievčatá, som tu nová tak neviem či už tu takáto diskusia bola, tak sa prosím nehnevajte ak sa opakujem.
O bábätko sa snažíme už takmer rok ale zatiaľ sa nepodarilo. Ms som mala dostať 23-25.9 ale neprišla. Mysleli sme si, že už tam hádam niečo bude a tak som si spravila test tuším 4 dni po omeškaní a vyšiel mi duch (prikladám fotku). Ale keď som ho o 4 dni zopakovala bol negatívny. Stále som sa ukľudňovala že asi robím niečo zle a dokonca som mala príznaky ako nevoľnosť, bolesť v krížovej oblasti alebo som intenzívne cítila vône ktoré si iný nevšimli. Ale dnes je to 21 dní omeškania a mrchu som dostala. Neviem čo sa stalo pretože som ju mala ako hodinky +- 1,2 dni. Možno to bolo zmenou prostredia kedže už 2 mesiace bývame v zahraničí. Prosím vás, vy čo ste mali problém otehotnieť a podarilo sa, čo vám pomohlo. Ďakujem krásne za každú radu. 🙂

@judit001 ahoj, mohla si mat biochemické tehotenstvo. Robila si iba tento jeden test?
@rosalie1411 robila som 3, prvy bol pozitívny teda ten na fotke a ostatne boli negatívne co mi nedáva zmysel...mozno keby boli negatívne a potom pozitívny to by bola nízka hladina hcg ale naopak? je mozne aj to ze by tam zárodok bol ale neuchytil sa?
@judit001 ja som bola po 9 mesiacoch snazenia na vysetreni, ci je teda vsetko ok a povedali mi, ze este to mame skusat a ak sa nepodari tak do 3 mesiacov, tak mi budu oni sledovat ovulaciu. Potom prislo strasne stresujuce obdobie v praci a po nom, ked som vypla a veru uz som nemala v hlave ani to, ze chcem otehotniet (nemyslela som na to tak neustale, ako dovtedy), tak bum a bolo. Asi to treba vazne pustit z hlavy a nestresovat sa tym ;)
dievčata takže mrcha včera večer skončila, takže trvala pol dna...neviem čo to bolo
.

a ovulaciu mas?