icon

Ako sa vám podarilo nakoniec otehotnieť, keď sa vám nedarilo?

judit001
16. okt 2020

Ahojte dievčatá, som tu nová tak neviem či už tu takáto diskusia bola, tak sa prosím nehnevajte ak sa opakujem.
O bábätko sa snažíme už takmer rok ale zatiaľ sa nepodarilo. Ms som mala dostať 23-25.9 ale neprišla. Mysleli sme si, že už tam hádam niečo bude a tak som si spravila test tuším 4 dni po omeškaní a vyšiel mi duch (prikladám fotku). Ale keď som ho o 4 dni zopakovala bol negatívny. Stále som sa ukľudňovala že asi robím niečo zle a dokonca som mala príznaky ako nevoľnosť, bolesť v krížovej oblasti alebo som intenzívne cítila vône ktoré si iný nevšimli. Ale dnes je to 21 dní omeškania a mrchu som dostala. Neviem čo sa stalo pretože som ju mala ako hodinky +- 1,2 dni. Možno to bolo zmenou prostredia kedže už 2 mesiace bývame v zahraničí. Prosím vás, vy čo ste mali problém otehotnieť a podarilo sa, čo vám pomohlo. Ďakujem krásne za každú radu. 🙂

Ako sa vám podarilo nakoniec otehotnieť, keď sa vám nedarilo?Ako sa vám podarilo nakoniec otehotnieť, keď sa vám nedarilo?
zuzka251
16. okt 2020

a ovulaciu mas?

jaja8_9
16. okt 2020

@judit001 za 21 dní meškania by mali byť krásne koľajnice 😔 môže byť aj nejaká hormonálna porucha.. Každopádne ja by som išla na gyndu pre istotu

judit001
autor
16. okt 2020

@zuzka251 ano mam sledujem to ale mozno tam je nejaky problem

judit001
autor
16. okt 2020

@jaja8_9 chystám sa len teraz je to komplikovane tym ze sme v zahraničí...len ma ten prvy test celkom zmiatol

rosalie1411
16. okt 2020

@judit001 ahoj, mohla si mat biochemické tehotenstvo. Robila si iba tento jeden test?

judit001
autor
16. okt 2020

@rosalie1411 robila som 3, prvy bol pozitívny teda ten na fotke a ostatne boli negatívne co mi nedáva zmysel...mozno keby boli negatívne a potom pozitívny to by bola nízka hladina hcg ale naopak? je mozne aj to ze by tam zárodok bol ale neuchytil sa?

vikusjk
16. okt 2020

@judit001 ja som bola po 9 mesiacoch snazenia na vysetreni, ci je teda vsetko ok a povedali mi, ze este to mame skusat a ak sa nepodari tak do 3 mesiacov, tak mi budu oni sledovat ovulaciu. Potom prislo strasne stresujuce obdobie v praci a po nom, ked som vypla a veru uz som nemala v hlave ani to, ze chcem otehotniet (nemyslela som na to tak neustale, ako dovtedy), tak bum a bolo. Asi to treba vazne pustit z hlavy a nestresovat sa tym ;)

liwiss
Autor odpoveď zmazal
sekerka18
16. okt 2020

@judit001 ahoj 😊 ja som mala tak. Test ukazoval slabú ciarku. O pár dní som zopakovala a nič. Došiel menzes. Biochemické tehotenstvo. Neuchytil sa a príroda to zariadila takto. Držím palce nech to vyjde. Určite choď na gyndu možno ti pomôže.

judit001
autor
17. okt 2020

dievčata takže mrcha včera večer skončila, takže trvala pol dna...neviem čo to bolo

polodrahokam
17. okt 2020

.

judit001
autor
23. nov 2020

ahojte dievcence tak uz to asi konecne vyslo 😉