Ako plánovať pohlavie dieťaťa?
Máte nejaké rady.?..
Kristove nohy ty až to myslíš vážne čo píšeš radšej nerod nič 🤦
Aké ironické … tu si chuderky ženy radia ako splodiť vôbec dieťa samotné .. alebo ako porodiť zdravé dieťa … ale ako splodiť dievča … 🫣
odporúča sa z lekvárom, ale keď ho vyradíš, tak všetko ok. Nebojkaj sa, dievčatko bude,
@raztovsetkozmizne jej ďakujem si milá.. a aké pomery mlieka citrónu a škorice.. ako často to piť?
500 ml mlieka, 3 citróny, 2 balíky škorice ( tie malé škorice v balíkoch myslím 50g ) a piť to treba raz za 14 dní
@raztovsetkozmizne a koľko toho vypiť na raz.
Čiže 2x za mesiac? Je jedno kedy?
prirodzenou cestou to nejde. Ale ked sa pozries na zname americke pary tak je zvlastne ze dost z nich ma dvojicky a maju dievca/chlapca. Cez IVF je teoreticky mozne zobrat spermie podla toho aky nesu chromozom. Sperieme nesu chromozom X alebo Y ktore urcuje pohlavie dietata. Keby sa vyselektovali spermie s urcitym chromozomom tak sanca na pocasie zelaneho pohlavia by mohla byt velmi vysoka. Ale tieto praktiky su celosvetovo zakazane. Ked vidim tie happy US pary s dvojickami dievca+chlapec ale Clooney/Amal, Lopez/Anthony a alebo Ricky Martin je gay a ma 2 synov. Aka mila nahoda :D
vygúgli si, tajné recepty neprezrádzam
@raztovsetkozmizne kde sa to dá vyguglit
@raztovsetkozmizne 😂😂😂👍
Musim sa smiat, ake je tu vsade zakazane si urcovat pohlavie dietata - obzvlast ak ide o druhe, tretie dieta cez IVF, ked kliniky nechali oplodnit vyssie stovky zien po svete tym istym darcom :D:D:D
ty si troll....nemôžeš byť fakt taká jebnutá
Sex je na to celkom účinný. 😅
Autorka, to bol seriál, sitkom
Ci to bude chlapec alebo dievča moze spermia. Ta určuje pohlavie. Tak sa sklon prwd sexom k chlapovym vajciam a dohovor spermiam aby niesli tu genetickú informaciu akú potrebuješ
@kikusenka1 Presne, chlap nech to zariadi, on to ma na starosti. Ak bude chlapec, tak si to s nim vybavis.
posli chlapca s lehatkom si polezat pred letecky radar, alebo antenu radioveho vysielaca s velkym vykonom, sanca, ze z toho bude dievca sa zacne zvysovat - vojaci radisti kedysi by ti to mohli potvrdit 😁
My mame 2 chlapcov a 2 dievcata. Prve dve deti som to vobec neriesila a vyslo to tak, ze prve bol chlapec, druhe dievca.
Poyom som to tiez neriesila, len som si sledovala ovulaciu. A podla toho viem, ze sa zadarilo 2 dni pred ovu a bol to chlapcek a stvrte asi 4-5 dni pred ovu a bolo to dievca. Pri tom stvrtom som sa modlila v tom zmysle, ze by sa mi pacilo mat este jedno dievcatko, aby dcera mala vytuzenu sestricku. Ale ako Boh chce, tak som to brala. A vyslo to.
Jedine, ze dievcenske spermie ziju dlhsie, chlapcenske su rychlejsie...takze sex kludne 5d pred ovu...ale stale je 50/50.
Skumavka? 🙂
Tá teória sexu pred ovlkou u nás 2x platí (ale neplodili sme úmyselne dievčatá) ale! Sú muži, ktorí majú väčšiu sancu splodiť len jedno pohlavie, sú muži ktorí dokážu splodiť len jedno pohlavie a sú ženy ktoré dokážu vynosiť len jedno pohlavie. Takže ak budeš sklamaná a smutná ak by bol ďalší chlapec tak do toho ani nechoď. Lebo aj tie naj teórie zvýšia MOŽNO šancu tak 51 na 49.
Cez trenky. Chlapci neprejdú ,lebo sa im zaseknu vajka
Tak náhodou , môj muž by ti hneď povedal ako.
Síce veľmi škaredé slová ,ale je to výstižné.
Dievčatá sa plodia večer po tme.
Nakoľko pi.u vidiš , pi.u splodiš. (Myslené samozrejme ako pohlavie, to čo má medzi nohami, nie ako nadávka)
Ja som tiez chcela dievcatko(ex ma 2chlapcov) tak sme mali sex 2 dni pred ovulaciou. Klaplo to🤷🏼♀️

@patta89 🤣🤣🤣