icon

Ako určiť správny čas ovulácie?

bessdonna
31. júl 2024

ahojte baby.treti cyklus meriam bt a sporadicky aj hlien sledujem(na to obcas zabudam)no a potrebujem sa s vami poradit.tento cyklus som mala ovulaciu o nieco neskor.dosla az na 13dc a zvykne byt 10-11dc.boli sme na dovolenke,styk sme mali 7,8,9,10,11 dc.prave 12-13 sme nemali.12 uz ani neviem co bolo a 13 sme cestovali naspat.13 som si vsimla brutalne plodny hlien,vlastne som este taky nemala(malinik a fytosoju a grep som na to uzivala).no a potom sme mali styk na 14.dc rano a v ten den boli uz ovu bolesti.nebol hlien uz taky a citila som pichanie vo vajecniku a podbrusku.aplikacia mi vsak vyhodnotila,ze som ovulovala podla teplot 13.dc,lebo vtedy bol narast teploty.citam,ze ovulujes den po vrchole najplodnejsieho hlienu,aj bolesti boli az na druhy den.co si myslite?jasne ze mi ide o to ci je sanca,ze sme sa trafili.a vlastne ak bola ovu na 13.dc,a mali sme styk 14dc rano,tak este sme to mohli stihnut?niekde citam,ze po ovu este sa moze vajicko oplodnit 12 hodin,inde 24hodin,inde ze spermie uz tam musia cakat....mam v tom taky gulas

di1234
31. júl 2024

@bessdonna samozrejme, že môžeš otehotnieť aj takto. Zase plodenie detí nie je kvantová fyzika spoliehajúca sa na presné výpočty. Rovnako nie je dobré mať styk každý deň (kvôli spermiám). Samozrejme ak ste ho mali, lebo ste mali proste chuť tak super pre vás.

bessdonna
autor
31. júl 2024

@di1234 chut sme mali,lebo sme boli na dovolenke,akurat v ten den som uz ja nemala.necasujeme nejak,doma sa nam da mat 2-3 x do tyzdna,akurat pred ovu sa posnazime mat castejsie.ja som vzdy ale otehotnela ked sme mali denne,mozno som mala vzdy slabsi ten hlien,neviem.len ma to aj strasne bavi o tom citat a tak a som zvedava ako to je uz po ovu,kolko trva vlastne a tak.a jasne ze nebudem si klamat,bola by som rada,keby to vyslo.skoda,ze prave den ovu sme vynechali.

barka1
31. júl 2024

@bessdonna ale však ovulacne bolesti = ovulacia, nie? Co bolo podla teba 14DC. Takže ste to trafili presne.

zuzanaete
31. júl 2024

Spermie preziju 3-5 dni. Nie je potrebny sex v den ovulacie.

pet888
31. júl 2024

@bessdonna najvacsia sanca je prave spred tych 2,3 dnoch pred ovu v tomto tvojom pripade.Den po ovu ta sanca uz prudko klesa,i ked stale je.Kazdopadne,ci bola ovu 13 alebo 14 dc,stale velke sance kvoli tym dnom pred.Vsak postni graf,ze ako to vyzera😊

bessdonna
autor
31. júl 2024

@barka1 hlien bol 13dc a narast teploty 14dc rano,tak apka ukazuje ovu na 13 dc.ale tiez mam pocit,ze 14 dc.tak preto nie som si ista,vsade sa to pise inak.

bessdonna
autor
31. júl 2024

takto 🙂ale merania su z dovolenky väčšinou,tak neviem,ci maju nejaku vypovednu hodnotu.