icon

Ako úspešne otehotnieť druhýkrát?

2. mar 2025

ahojte. Ako sa vám podarilo otehotnieť druhýkrát? Stále som počula, že druhé dieťa prišlo hneď. Moja mama mna nemohla mat hneď no sestru mali na prvýkrát. To iste svokra aj kamartky. Prvé dlho dlho nič a druhé hneď. My to iste. Prvé nám trvalo rok. A teraz 3 mesiace a ešte nič. Ako to bolo u vás?

katica06
2. mar 2025

Toto sa takto zovšeobecňovať nedá, prvé aj druhé dieťa mám na prvý šup, a mám pár kamarátok čo sú na tom podobne, ale aj také ktoré sa druhého dieťaťa dočkali po 20r, či sa nedočkali vôbec.

ukulela
3. mar 2025

Do polroka obe.

zuzkaa1991
3. mar 2025

Prve tiez sme si museli dat az maraton kazdy druhy den sex teraz po 7r sme skusali druhe ale nepravidelne kedze na to bolo malo casu 😁ziva antikoncepcia praca atd...ale podarilo sa az po pol roku

3petka
3. mar 2025

Prvé po 2 mesiacoch. Druhé trvalo 4 roky.

lauriik
3. mar 2025

Prve hned, druhe styri mesiace, tretie zase hned 🤷🏼‍♀️

adrbat
3. mar 2025

Prvé rok a druhé tiež presne rok .

xena_
3. mar 2025

3 mesiace je nič, nebuď taká netrpezlivá.

alenkatt
3. mar 2025

Prvá dcérka hneď v 2 cykle aj teraz sa to tak podarilo som 18tt

patta89
3. mar 2025

Obidve deti na *prvú šupu....a to som mala 32 a 36r.

krasneleto
3. mar 2025

druhe dieta urobis presne tak ako to prve... ziadna paralela ani vacsia pravdepodobnost nie je pri prvom, druhom ani piatom ... proces je ten isty...

really8
3. mar 2025

Prve ivf druhe si nas naslo samo do 9m po porode. Nechranili sme sa kedzr sme tomu neverili. Ale ani sme sa nesnazili

really8
3. mar 2025

@krasneleto to nie je vobec pravda. Aj telo zeny sa meni.

calathea97
3. mar 2025

Prvé do 8 mesiacov od začiatku snaženua, druhé do 6 mesiacov od začiatku snaženia

michaela789
3. mar 2025

Vôbec nejde o počet detí alebo o poradie dieťaťa.
Každý človek - žena a muž - starnú inak, inak reagujú na dané obdobie v živote, na stres, odzrkadlenie na zdraví a aj na plodnosti je zakaždým úplne iné.
Veľa urobí aj biologická kompatibilita - švagor stačí, že sa na moju segru pozrie a tá je tehotná. A z druhej strany spektra, poznám 3 páry ktoré sa roky (viac ako 5) snažia o prvé. Rôzne vekové kategórie, rôzne diagnózy, niekto nemá žiadne a aj tak deti zatiaľ nemajú. A poznám aj jeden pár, ktorý prvé dieťa v pohode do pol roka a pri snahe o druhé to dotiahli až na to, že lekári lámu palice nad nimi, že obaja zdraví a druhé nikde, lebo jej prostredie je z nejakých dôvodov zrazu nehostinné k jeho spermiam. V jej tele nastala po tehotenstve a pôrode nejaká zmena alebo čo a druhé nie je ani len na obzore zatiaľ. Snažia sa nejako dosiahnuť pôvodnú rovnováhu.
Druhé tehotenstvo môže byť ovplyvnené prvým, hormóny sa preskupili, nastala iná rovnováha - u niekoho lepšia, u niekoho horšia...nie je pravidlo, že ďalšie deti prichádzajú rýchlo.
My sme všetky tri deti počali veľmi rýchlo, najdlhšie trval posledný syn - na 4 cyklus bol tam. Prví dvaja boli ešte skôr.

jaskolka
3. mar 2025

Nedá sa to takto povedať,ja som vždy otehotnela bez problémov,akurát prvý bolMA, potom som 2x otehotnela v podstate hneď "na prvú šupu". Sestra to isté,dve dcéry,obe "prišli"hneď ako sa rozhodli,že zacnu sa snažiť.
Poznám prípady,kde prvé dieťa mali doslova ihneď po prvom styku a o druhé potomsa snažili dva roky. A rovnako aj pár,kde majú stále iba jedno dieťa,už je tretiak na základnej a druhé,hoci ho veľmi chcú,už chodia aj k odborníkom,stále "neprichádza"

majlo1234
3. mar 2025

Sexovat treba😆 ale realne je jazde jedno otehotnenie specificke, moze sa podarit hned, nemusi…pokial ste obaja sto percentne zdravi a poznas, kedy ovulujes, je to teoreticky na prvu supu

jojomacko
Autor odpoveď zmazal
jojomacko
Autor odpoveď zmazal