AKo vypadá prázdny gestačný vak?
Ahoj baby, môžete pridať do diskusie ako u vás vypadal ešte prázdny gestačný vak?
Gynekologička v mojom prípade niečo videla ale s určitosťou to nepovedala 🙂
Ten “tva” som si veľmo dobre zapamätala a rada by som ho porovnala s vašimi 🙂
Ďakujem
PS: som 2 dni do MS
@kileckokdetunaviac ahoj 🙂 meriam 168cm a mám 60kg ...
🙄
@marinecka95 no neviem kolko zien ti tu poskytne fotku este prazdneho gestacneho vaku 🤷🏻♀️
Ja mam napriklad prvu fotku az ked uz bola akcia srdca.
@marinecka95 ja byt tebov normalne pockam az kym bude meskat ms a potom si urobil este jeden test a potom k lekarke na krv 🙂
@petranelkova som z toho na nervy .. cítim sa tak “inak” .. prsia ma boleli skoro týždeň (bradavky som sa nemohla ani dotknúť) - no dnes má už nebolia, 18,19 DC som mala špinenie (ovulacne to nebolo) - minuly týždeň som bola u Dr. a niečo videla .. nemalo to pravidelný tvar (deformovaná elipsa) - záver čakať do MS 🤦🏼♀️
@marinecka95 je to cierna bodka na sone 🙂
@daniella30 to čo som ja videla na sone bola “bublinka” v tvare oválu alebo čo 🙈 vnútri nebolo ešte nič vidieť (cize ak to bol gestacny vak tak bez plodu) ... stres 🤦🏼♀️ A to som si tento mesiac povedala že sa nebudem na to moc sústrediť
@marinecka95 ale to je zas normalne, ze bol este prazdny, Ved je strasne skoro.
Ja som mala aj v 5+4tt este prazdnu bublinku, ani by som nesla ku gyn vtedy, len som odlietala na druhu stranu zemegule, tak som chcela potvrdit.
@alexandra2468 áno ja viem že to je normálne - mätie ma len to, že gynekologička povedala že čosi tam je, sliznica je vysoká a už len čakať do príchodu MS či príde či nie .. vysokú sliznicu som mala už na 15DC
@marinecka95 neboj je to este tak malinke, ze na sone bude bijuce srdiecko vidiet neskor 🙂
@daniella30 áno viem mňa zneisťuje len to, že lekárka nepovedala s určitosťou či sa jedná o začínajúce tehotenstvo .. povedala len že je vysoká sliznica a to “niečo” premerala a povedala že uvidíme a počkáme.
@marinecka95 mne vravela moja gyn to iste na zaciatku tehotenstva 😉
@daniella30 len u mňa to asi tehotenstvo nie je ... podvečer som začala slabohnedo špiniť a myslím že dorazí MS .. prsia mám ale veľmi citlivé .. ja už neviem 🤷♀️
@marinecka95 ved uvidis co ti povie lekarka, kazdy priznak moze znamenat rozne veci... a nechcem byt premudrela, ale ja som cely prvy trimester spinila
@daniella30 dakujem za podporu 🙂 teplota sa mi drží dlho na 36,76 a neklesá takže klasickú MS to neznačí. Pri MS mi vždy klesne rapídne dolu
@marinecka95 Ahoj ako to nakoniec dopadlo ja mam teraz ten problem ,lekarka pre výstrelku nevie urcit čo to je ma to asi 3cm , mám čakať do MS ale ta mešká uz 7 dni 🫣 tak že či vam prišla ms(ak ano kedy) alebo to bolo tehotenstvo ?