icon

AKo vypadá prázdny gestačný vak?

marinecka95
17. okt 2019

Ahoj baby, môžete pridať do diskusie ako u vás vypadal ešte prázdny gestačný vak?
Gynekologička v mojom prípade niečo videla ale s určitosťou to nepovedala 🙂
Ten “tva” som si veľmo dobre zapamätala a rada by som ho porovnala s vašimi 🙂
Ďakujem
PS: som 2 dni do MS

kileckokdetunaviac
Odpoveď bola odstránená
marinecka95
autor
18. okt 2019

@kileckokdetunaviac ahoj 🙂 meriam 168cm a mám 60kg ...

deti95060810
18. okt 2019

🙄

alexandra2468
18. okt 2019

@marinecka95 no neviem kolko zien ti tu poskytne fotku este prazdneho gestacneho vaku 🤷🏻‍♀️
Ja mam napriklad prvu fotku az ked uz bola akcia srdca.

sonnenshein
18. okt 2019

Ja tiez nemam foto, ale vyzeralo to ako bublinka. Asi ako na tejto foto (ujo google nesklamal)

petranelkova
18. okt 2019

@marinecka95 ja byt tebov normalne pockam az kym bude meskat ms a potom si urobil este jeden test a potom k lekarke na krv 🙂

marinecka95
autor
18. okt 2019

@petranelkova som z toho na nervy .. cítim sa tak “inak” .. prsia ma boleli skoro týždeň (bradavky som sa nemohla ani dotknúť) - no dnes má už nebolia, 18,19 DC som mala špinenie (ovulacne to nebolo) - minuly týždeň som bola u Dr. a niečo videla .. nemalo to pravidelný tvar (deformovaná elipsa) - záver čakať do MS 🤦🏼‍♀️

daniella30
18. okt 2019

@marinecka95 je to cierna bodka na sone 🙂

marinecka95
autor
18. okt 2019

@daniella30 to čo som ja videla na sone bola “bublinka” v tvare oválu alebo čo 🙈 vnútri nebolo ešte nič vidieť (cize ak to bol gestacny vak tak bez plodu) ... stres 🤦🏼‍♀️ A to som si tento mesiac povedala že sa nebudem na to moc sústrediť

alexandra2468
18. okt 2019

@marinecka95 ale to je zas normalne, ze bol este prazdny, Ved je strasne skoro.
Ja som mala aj v 5+4tt este prazdnu bublinku, ani by som nesla ku gyn vtedy, len som odlietala na druhu stranu zemegule, tak som chcela potvrdit.

marinecka95
autor
19. okt 2019

@alexandra2468 áno ja viem že to je normálne - mätie ma len to, že gynekologička povedala že čosi tam je, sliznica je vysoká a už len čakať do príchodu MS či príde či nie .. vysokú sliznicu som mala už na 15DC

daniella30
19. okt 2019

@marinecka95 neboj je to este tak malinke, ze na sone bude bijuce srdiecko vidiet neskor 🙂

marinecka95
autor
19. okt 2019

@daniella30 áno viem mňa zneisťuje len to, že lekárka nepovedala s určitosťou či sa jedná o začínajúce tehotenstvo .. povedala len že je vysoká sliznica a to “niečo” premerala a povedala že uvidíme a počkáme.

daniella30
20. okt 2019

@marinecka95 mne vravela moja gyn to iste na zaciatku tehotenstva 😉

marinecka95
autor
20. okt 2019

@daniella30 len u mňa to asi tehotenstvo nie je ... podvečer som začala slabohnedo špiniť a myslím že dorazí MS .. prsia mám ale veľmi citlivé .. ja už neviem 🤷‍♀️

daniella30
21. okt 2019

@marinecka95 ved uvidis co ti povie lekarka, kazdy priznak moze znamenat rozne veci... a nechcem byt premudrela, ale ja som cely prvy trimester spinila

marinecka95
autor
22. okt 2019

@daniella30 dakujem za podporu 🙂 teplota sa mi drží dlho na 36,76 a neklesá takže klasickú MS to neznačí. Pri MS mi vždy klesne rapídne dolu

zdenqa1985
6. dec 2024

@marinecka95 Ahoj ako to nakoniec dopadlo ja mam teraz ten problem ,lekarka pre výstrelku nevie urcit čo to je ma to asi 3cm , mám čakať do MS ale ta mešká uz 7 dni 🫣 tak že či vam prišla ms(ak ano kedy) alebo to bolo tehotenstvo ?