Ako zlepšiť šancu na úspešné otehotnenie?
Ahojte, chcela by som sa s Vami poradiť, budem si ceniť každú jednu radu od Vás.
V októbri minulého roka som mala biochemické. Celkom zle som to znášala a spolu súcitil aj priateľ. Odvtedy uplynula istá doba a som pripravená na to znova. Len teraz sa tak jednoduchšie nedarí ako pred biochemickom. Bola som vyšetrená pekne všetko sa zahojilo, odvtedy používam aj vitamíny: kys.listova, selén a zink, vitamín E, vitamíny C a D a teraz som začala užívať aj gynex kvapky. Od decembra si aj sledujem ovuláciu ale nikdy mi neukazuje taký výsledok, ktorý by mi signalizoval zelenú. Posledné 2 mesiace som mala rozhádzané cykli december 31 dňový cyklus a januárovom som mala 24 dňový cyklus. Pred samotným testovaním sa snažím dodržiavať, že predtým 2 hodiny nepijem. Ale vždy mi vychádzajú slabé výsledky, ktoré na základe informačného letáku jasne naznačuje negatívny výsledok. Prečo sa testujem teraz? Testujem sa teraz z toho dôvodu lebo na základe ovulačnej kalkulačke mi tak vychádzajú dni.
Prosím vás tak o pomoc, čo mám spraviť preto aby sa to podarilo zachytiť.

@timbob mne tiež nevyšiel pozitívny test,tak sim sa na to vykašľala …:skúšala si robiť ovu test rano ??? Viem že sa tak nemá robiť ale mne vychádzali výraznejšie čiarky rano,nie poobede podľa návodu.
Ak je všetko v pohode čo sa týka vyšetrení, tak ďalší dôležitý faktor je hlava, viem že tu je tazko vypnúť, ale skus neriešiť a možno budeš milo prekvapená v blízkej dobe 😊 držím palce ❤️
Treba testovat takmer cely cyklus...to, ze ti ovulacna kalkulacka ukazuje, ze by si mala mat plodne dni vobec nic neznamena... ovulaciu mozes mat uplne inokedy....takze len testuj dalej...ked zacne silniet, tak je fajn testovat aj 2x do dna...no nie vzdy sa ti moze podarit ovu zachytit...
@adeladulova snažíme sa už istú dobu a ľúbime sa aj napriek tomu, že si robím ovulačné testy.
@timbob Mne vychádzajú okolo 22:00.
Ovuláciu mávam podľa MS od 10DC do 20DC.
Od 10DC testujem.
Tento mesiac mi vyšiel pozitívny test na 12DC a 13DC.
Použila som digitálny.Ružový je z pred roka.
Skús testovať celý cyklus doobedu a večer.
@timbob najlepšie je chodiť k lekárovi, aby sledoval folikul ultrazvukom 🙂

Ahoj, mne nikdy neukázal pozitívny výsledok na ovulacnych testoch a napriek tomu som otehotnela (na 12ty cyklus) držím palce, ale ak sa môžem opýtať, koľko už sa snažíte teraz? Možno by ste sa mali snažiť bez testov na ovulaciu, ale sleduj si skôr ovulacny hlien