Ako zvládnuť frustráciu z neúspešného snaženia?
Všetky oznamujú že su tehotné a je mi z toho ťažko
My sa rok snazime a nič. Síce sa zistila u mňa príčina štítna zlaza a IR ale boli to keď vidím plný internet toho. Ste tu niektorá na tom podobne ?
Úplne ti rozumiem, a tvoje pocity sú v poriadku. Je to veľmi ťažké vidieť, že ostatní čakajú bábätko a vám sa nedarí, pritom tak túžiš.... Super, ze sa našla príčina, veľakrát po začatí liečby sa to veľmi rýchlo napraví a ženy rýchlo otehotneju.
Tak dúfam, že to bude iba toto a že uz to potom pôjde. Teda aspoň sa tým utesujem, že to tak bude. Ale nemám záruku.
Teraz hlavne na Vianoce veľmi veľa takýchto správ oznamujú o to je to ťažšie.
Už som kôli tomu ak zrušila FB
Ahoj, ja a Ti poviem, že okolo mňa nikto neoznamuje. Ani to nevidím. Niekedy je to možno aj obrazom toho, načo sa iba sústreďujeme. Možno aj táto Tvoja fixácia Ti bráni. V dnešnom modernom svete genetiky, reprodukcie, je už skoro mizivé percento párov, ktoré nijako raz nemôžu spolu mat bábo. Všade sa dá pomôcť, nemaľuj čerta na stanu, všetko sa stane v presne pravý čas, kedy to naozaj potrebujeme, nielen chceme😉
Bola som ma tom podobne. Vsetci okolo boli tehotni a rodili druhe, tretie ... A nam sa nedarilo. Nakoniec som sa dockala, ale bolo obdobie, ked kazde oznamenie tehotenstva bola ako noz do mojej rany. Nie, ze by som nedopriala, len v tej chvili moja vlastna bolest bola vascia ako radost z inych.... Nemam si to za zle, ani nikomu kto takato reaguje (a poznam dost takych zien) lebo nie kazdemu je dopriate.
@anonym_autor poznam mnohe co mali zle prognozy od lekarov a uz maju dve az tri deti. psychika robi vela.
To si tá ktorej manžel sa vysmieval?
Poznám túto situáciu. Spred 15 rokov. Už sa s tým nedá nič spraviť.
@anonym_autor veľmi veľa oznámených tehotenstiev som oplakala, nakoľko sme sa snažili pár rokov. Nakoniec sa to podarilo a samej mi bolo zaťažko oznámiť tehotenstvo, párom ktoré sa snažili a nešlo to...
Poznám túto situáciu. Spred 15 rokov. Už sa s tým nedá nič spraviť.
@sevrin nemas deti?
@anonym_autor mam IR, mala som nadvahu, dost..do
toho gyn problemy, zrasty, expartner na hovno spermie
Dva roky snazenia a bum otehotnela som ani neviem ako, uz som stracala nadej
Tiez ma to stvalo, az ked som to prestala riesit a zavidiet to prislo samo od seba
Mam zdrave dieta, skolkara, spokojny jednorodic
v mojom okoli nikto a nastastie ani ja
Mozno sa tie co oznamuju snazili 5 rokov…nikdy nevies. Dopraj a bude ti dopriate ci tak nejako sa to vravi, nie? 🙂

Drzim palce… kolegyna v praci na tom bola podobne, tiez depkarcila, uz nedufala, rezignovali s manzelom a o mesiac bola tehotna… tym chcem povedat, urcite si pories zdravie, ale zaroven niektore veci asi maju svoj cas.