Alchemilka tabletky a ich užívanie počas snaženia sa
Ahojte, chcela by som sa opýtať. Ako užívate tabletky alchemylku pri snažení sa o bábo? Ďakujeem. 🙂
@danull1enqa o tabletkach neviem ja len kvoli informacii
@petus998 o čajíkoch som sa dočítala, ale neviem ako je to s tabletkami, či v podstate to isté alebo sa odporúča inak užívať. Ja som skôr tabletková už keď čosi 🙈 bylinkové čaje proste nedám 😅 (menšia trauma z detstva)
Ja odporúčam určite čaj ne nejake tabletky ,, Hned na prvý krat sa po čaji zadarili. Brala som ho od začiatku menštruácie po 11 den a hned na 26 den som mala pozitivný test 🙂
@danull1enqa ja tiez nie som na caje tiez som to pila tak ze bleee ale dala som to a oplatilo sa ja zas za tabletky niesom
@danull1enqa ja som ho pila po 9 den cyklu bo ovulacia mi skakala raz 10 den c potom 13 dc tak som skoncila racsej skor
@petus998 aaaa jasne, ja mávam až tak na 16-17 deň ovu 🙈
@danull1enqa ja som brala tablety 2x ráno nalačno a pomohlo 😍 takže ja odporúčam, ale veď to je i napísané na nich tak neviem presne že čo chceš zistiť 😊 neber to v zlom 🙏
@abcmajacba áno, toto áno, toto som sa dočítala.... Len odkedy dokedy brať, či je to tak ako pri čajíku. 🙃 Ak sa smiem opýtať brala si od prveho dna? A dokedy?
@danull1enqa noo tak jedine uz len drzim palce a mozes aj skobinovat tabletky cajik
@danull1enqa po ovulacii už nie iba do 11 dňa kedže som si nebola ista kedy presne mám ovulaciu ale na nejaký 14-16 den mávam tak som radšej skôr prestala piť.
@danull1enqa pohodickaa daj vediet ako si dopadlá
@danull1enqa ja som to veru tak ako čaj t.j od 1DC po ovuláciu. Držím palce 😉
@petus998 @abcmajacba ďakujem dievčata krasne za rady, dam vediet 🤗😌
@danull1enqa skus si dat do caju med...ja som tak pila alchemilku a chutil mi, bezne som ho pila aj pri ms ked ma bolelo brucho...a ked sme sa snazili tak od menstruacie do ovulacie len,potom uz sa nesmie a po mesiaci som otehotnela
@nikol_ke super! 😍 Ďakujem krásne za radu. Určite vyskúšam. 👌🙏
@petus998 @abcmajacba zabudla som vam napisat dievcata 😊 v máji sa nám podarilo otehotnieť tak sa vytešujeme a ďakujem za rady. 🙏😊
@danull1enqa super, gratulujem 🥰 držte sa v zdraví 😉

@danull1enqa ja som mala caj rano vecer od 1 dna dc po 9 dc a hned ten mesiac sa zadarilo