Bazálna teplota nevyznačila ovuláciu a napriek tomu to bolo tehotenstvo
Zienky stalo sa vam ze BT vam nevyznacila ovulaciu
No napriek tomu ste otehotneli ?
Áno tam som mala posledné tehotenstvo ale skončilo MA. Mala som virózu a potom stresy v robote a do toho nevyspata skóre vstávanie atď ..
Neexistuje bez zvysenej teploty oproti 1.faze cyklu ze by bolo tehotenstvo.Ak by tak nastalo,tak je chyba v merani a zaznacovani.
@pet888 všetko sa dá. Merala som na minútu presne okrem asi 3 dní kde som mala meranie o 2h skôr kvôli práci čo aj bola vysoká teplota lebo nevyspata a tiež tie iné vysoké teploty boli z dôvodu nevyspatia a stresu a do toho črevná viróza.. a viem že ovulácia prebehla mala som aj plodný hlien dosť a aj mi vyšla silná čiarka na ovu teste ale zmeskala som vrchol a na 10-11dpo mi čiarky vyšli.. tu teplotu dokáže čokoľvek ovplyvniť
@mimuska328 ja som vravela,ze neexistuje tehotenstvo bez zvysenia bazalnej teploty.Tvoj graf sice ovu nezaznacil,ale je tam vidno narastajuca teplota oproti prvej faze,cize to je v poriadku🙂

Zalezi od toho, preco. Nepresne meranie, alebo konfliktne udaje v grafe?
Ak zaznamenas napr negativny Ovu test, neplodny hlien, tak ti ani pri vyssej teplote ovu appka mozno neoznaci.
Ja som napriklad pruzkovy ovu test nemala v zivote pozitivny a aj tak u mna ovu prebieha. Takze zalezi.
Aha, a citam to teraz druhykrat, a ty nemas ani teplotny rozdiel pri merani? Tak to nie, bez zvysenej teploty si ovulaciu nemala. Ziadny tehu graf som nevidela kde by vzostup teploty nebol.