icon

Biely hrudkovitý výtok a bolesti, je to ovulácia?

macko1007
8. máj 2019

ahojte,viem ze je tu dost podobnych prispevkov ale potrebovala by som nazor aj niekoho ineho...piatok/sobota/nedela som mala dost silny vytok (pri ovu) a. nedelu sme mali sex...v pondelok som mala neskutocne bolesti ,bolelo ma pomaly aj sediet...vcera vecer som spozorovala ze konzistencia vytoku je uz biela hrudkovita ale nie uplne..takze si myslim,ze v pondelok prebehla ovu..dnes zase taky vytok ako vcera vecer ale moc mi nesedi to,ze nieje uplne uplne biely...myslite si ze ta ovu prebehla?krcok maternice nieje uplne tuhy..

bimbina
8. máj 2019

Ahoj skúšala si ovulacne testy ???🙂 v mojom prípade nepociťujem obulaciu až tak intenzívne , raz za čas sa úkazu nejaké tie bolesti , ale keďže zas patrím medzi ženy čo majú dlhy cyklus a krátke Kramy , tak ja síce ti s tým pomôcť neviem , a tak isto ak som si nebola istá , a pre lepšie sebapoznanie , by som odporúčala tie ovu testy 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ankare
8. máj 2019

Ovulácia je skôr taký tahavy výtok. Hrudkovity výtok a bolesti môžu znamenať infekciu alebo zápal.

maria1678
8. máj 2019

Urcite infekcia a dost silna.

ladybug138
8. máj 2019

Ja som nikdy nemala výtok konzistencie "lotion" ako sa to píše a možno to nájsť na internete... napriek tomu som otehotnela na prvýkrát, takže nie je to vždy tak, že musíš mať výtok ako ukazujú príručky 🙂 a čo sa týka krčka, ja som ho skúšala sledovať, ale menil sa aj počas dňa a keď som už bola tehotná, tak raz bol nízko, potom vysoko, teraz v 29tt je stále vysoko, ale mne sa zdá mäkký a pritom lekár hovorí, že je tvrdý...takže podľa tohto sa veľmi ťažko orientuje, aspoň podľa mňa teda :D

macko1007
autor
8. máj 2019

baby piatok sobota nedela som mala normalne riedky priehladny vytok bolo ho dost 🙂 az v utorok bol biely 🙂

macko1007
autor
11. máj 2019

@bimbina
@ladybug138
@maria1678
@ankare davam nove unfo...ako som pisala tie 3dni som mala tahavy priesvitny vytok normalme ako pri ovu ..v nedelu sme mali nechraneny sex..v pondelok som mala od pobedka silne bolesti ani sediet som skoro nemohla..takze si myslim ze vtedy prebehla ovu lebo v utorok sa vytok zmenil mal sice troska hrudiek ale bol biely..a od stredy normalny biely husty vytok...svrbenie ani nic nemam...len ma sem tam pichne vo vajecnikoch,maternici a dnes citim ako by bola maternica taka ,,nafuknuta’’ ...MS ma prist za 8dni

macko1007
autor
11. máj 2019

a takto ze ma od nejakeho 12dna od ovuly lebo mam 25DC ma nikdy nepichalo sem tam vo vsjecnikoch ani maternici...a mam taky pocit ze ked lezim vystreta mam taky divny pocit v maternici a je mi lepsie ked pokrcim aspon jednu nohu..no uvidime..

beie
29. máj 2019

@macko1007 ovulaciu sprevádza elastický číry hlien alebo klzky. Biely hrudkovity je zrejmé infekcia.

macko1007
autor
29. máj 2019

@beie ja som to tam rozpisala..nakoniec som tehotna🍀❤️

beie
1. jún 2019

@macko1007 juuuj gratulujem 🌼

macko1007
autor
1. jún 2019

@beie dakujem☺️