Biologická liečba migrény a plánovanie tehotenstva
Ahojte, prosím vás máte niekto skúsenosti s biologickou liečbou na migrény a s plánovaným tehotenstvom?
Ako dlho predtým ste si nedávali biologickú liečbu?
Neurológ mi povedal že stačí počkať 2 mesiace od podanie biologickej liečby a potom sa môžeme snažiť. Od jedného gynekológa som zas čítala, že stačí jeden mesiac.
Biologická liečba sa mi podáva infúzne raz za 3 mesiace.
Ďakujem veľmi pekne 🙂
@bambulka456 od reumatológa mám info (robí aj klinické štúdie), že biologická liečba je bezpečná aj v tehotenstve. Ale mám teda injekciu každé 2t.. no myslím si, že gynekológ má v tomto smere asi dôležitejšie slovo, čo sa tvojej liečby týka. 🙂
mozem sa spytat mimo? dostavas ju infunze u neurologa? vyzera to zaujimavo, ja si picham kazdy mesiac pero a teda neznasam ihly ak by to bolo raz za 3 mesiaca bolo by to super dik za vysvetlenie
@kacena4 ahoj, tiež som si pichali raz za mesiac také pero. Ale zmenil mi to na infúziu potom, raz za tri mesiace. Určite je to lepšie ako každý mesiac si pichat sama doma. 🙂
@bambulka456 ahoj, ja mám zas inú skúsenosť .. bio liecbu som brala do 13tt ( každé 2t som si pichala doma injekciu, bio liečba na ekzém) .. v 13tt sme sa s koznou dohodli , že vyskusame , čo to urobí, keď liecbu vysadím, nakoľko mala skúsenosti so zlepšením stavu v tehu.. a čuduj sa svetu .. fungujem krasne bez nej.. 🙂 .. tak snáď by to bol aj tvoj prípad . Držím palčeky

mozem sa spytat mimo? dostavas ju infunze u neurologa? vyzera to zaujimavo, ja si picham kazdy mesiac pero a teda neznasam ihly ak by to bolo raz za 3 mesiaca bolo by to super dik za vysvetlenie