icon

Blížiaca sa ovulácia? Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste

marinecka95
10. aug 2019

Ahojte 🙂 dnes takýto ovulacny test. Zajtra by už mohol byť pozitívny. Čo myslite? Kedy je lepšie mať pohlavný styk? Dnes? Či zajtra?

Blížiaca sa ovulácia? Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste
veronikaszabova
10. aug 2019

@marinecka95 sex maj s muzom vtedy, ked mas na to chut. Nie kedy ti to rozkazu // ciarky na teste.

tiumen
10. aug 2019

@marinecka95 aj niekoľko dní môžeš mať ešťe takto negatívny test.. Takže ťažko povedať kedy bude pozitívny, treba len testovať ďalej

marinecka95
autor
10. aug 2019

@tiumen testujem pravidelne tak mám prehľad ako mi to silnie každým dňom. Predpokladám že zajtra bude pozitívny

kamasovadana
10. aug 2019

@veronikaszabova ja som vdaka tomu testu otehotnela chvilu pred terminom umeleho oplodnenia. Takze kedze sme nemohli mat 7 rokov deti a stalo sa ...tym testom dvoverujem nakolko som si ich robila pravidelne ... tak prosim nesudte zeny co pouzivaju testy...

sivana09
10. aug 2019

Tento test je iba negatívny. Nehovori nic o bliziacej sa ovulacii

veronikaszabova
11. aug 2019

@kamasovadana kde sudim??? Hmmm???

marinecka95
autor
11. aug 2019

@sivana09 áno je negatívny ale z môjho pozorovania a testovania každý cyklus viem na 99% povedať, že pozitivny bude už dnes. Preto som konštatovala, že ovulácia sa blíži.

marinecka95
autor
11. aug 2019

@marinecka95 aj keď viem že ženské telo nie je stroj, a nemusí to tak byť každý cyklus. Svoje cykly však poznám dokonale a na 99 percent môžem tvrdiť že ovulácia bude dnes neskoro večer respektíve zajtra.

julka828
11. aug 2019

@marinecka95 tak potom naco si zakladala diskusiu ? Ved ak poznas svoje cykly svoje telo a vies si urcit kedy mas ovulacia naco tato tema ?

veronikaszabova
11. aug 2019

@julka828 aby sme jej odobrili sex...asi ;)

marinecka95
autor
11. aug 2019

@veronikaszabova nechajte si tie trápne komentáre. Pochopíte asi vtedy keď sa Vám udeje niečo podobné. A keď Vám diskusia príde trápna tak potom načo reagujete?

veronikaszabova
11. aug 2019

@marinecka95 treba sa povzniest a nebrat to tak osobne. Bola to odpoved na otazku @julka828