icon

Bol ovulačný test už pozitívny?

13. máj 2025

Ahojte baby, horný test robený včera večer, spodný dnes ráno. Myslíte, že úplne pozitívny mohol byt v noci alebo ešte len bude? Večer som mala aj bolesti a šklbanie v oblasti vaječníkov, ráno už nič

autor
13. máj 2025
sixiti
13. máj 2025

no mne príde ten spodný silnejší. takže si myslím že dnes by ste to ešte v podstate stíhali 🙂

autor
13. máj 2025
@sixiti

no mne príde ten spodný silnejší. takže si myslím že dnes by ste to ešte v podstate stíhali 🙂

@sixiti My sme to stihli už večer pre istotu 😅 Dnes asi ešte poistíme, i keď neviem či má styk dva dni po sebe takú účinnosť. 🙈 Skúsim otestovať ešte neskôr

sixiti
13. máj 2025

tak potom nie je o čom 😀 ale nám tiež tak radil gyn. že každý druhý deň aby sme, no podľa mňa keď aj každý deň tak nevidím na tom nič zlé 😀

autor
13. máj 2025
@sixiti

tak potom nie je o čom 😀 ale nám tiež tak radil gyn. že každý druhý deň aby sme, no podľa mňa keď aj každý deň tak nevidím na tom nič zlé 😀

@sixiti muž má zlý tvar spermií, tak u nás každý deň ani neodporúčajú. Ale tak raz motyka vystrelí 😀

autor
13. máj 2025
@sixiti

@sixiti Tak test je práve pozitívny, teraz mám dilemu či to poistiť dnes alebo až zajtra 🙈😀

queen19
14. máj 2025

Môžem sa pridať? 🙏🏻 Posledné 4 sú dnešné 🥹 Je to moje prvé testovanie ovu testami 😅 Bol už pozitívny či ešte nie?

autor
14. máj 2025
@queen19

Môžem sa pridať? 🙏🏻 Posledné 4 sú dnešné 🥹 Je to moje prvé testovanie ovu testami 😅 Bol už pozitívny či ešte nie?

@queen19 podľa mna ten štvrtý odspodu vyzerá najviac tmavo 🥹

queen19
14. máj 2025

Ten bol dnes ráno, tiež si myslím, že ten je taký "naj" 🥹 Večer skúsime a uvidíme 🍀

autor
14. máj 2025
@queen19

Ten bol dnes ráno, tiež si myslím, že ten je taký "naj" 🥹 Večer skúsime a uvidíme 🍀

@queen19 držím palce ✊🏻🤍

gabrielamodrykonik
19. máj 2025

Spodny indikuje, ze mas tesne pred ovulaciou, este neprebehla