Bol ovulačný test už pozitívny?
Ahojte baby, horný test robený včera večer, spodný dnes ráno. Myslíte, že úplne pozitívny mohol byt v noci alebo ešte len bude? Večer som mala aj bolesti a šklbanie v oblasti vaječníkov, ráno už nič

no mne príde ten spodný silnejší. takže si myslím že dnes by ste to ešte v podstate stíhali 🙂
no mne príde ten spodný silnejší. takže si myslím že dnes by ste to ešte v podstate stíhali 🙂
@sixiti My sme to stihli už večer pre istotu 😅 Dnes asi ešte poistíme, i keď neviem či má styk dva dni po sebe takú účinnosť. 🙈 Skúsim otestovať ešte neskôr
tak potom nie je o čom 😀 ale nám tiež tak radil gyn. že každý druhý deň aby sme, no podľa mňa keď aj každý deň tak nevidím na tom nič zlé 😀
tak potom nie je o čom 😀 ale nám tiež tak radil gyn. že každý druhý deň aby sme, no podľa mňa keď aj každý deň tak nevidím na tom nič zlé 😀
@sixiti muž má zlý tvar spermií, tak u nás každý deň ani neodporúčajú. Ale tak raz motyka vystrelí 😀
@sixiti Tak test je práve pozitívny, teraz mám dilemu či to poistiť dnes alebo až zajtra 🙈😀
Môžem sa pridať? 🙏🏻 Posledné 4 sú dnešné 🥹 Je to moje prvé testovanie ovu testami 😅 Bol už pozitívny či ešte nie?
@queen19 podľa mna ten štvrtý odspodu vyzerá najviac tmavo 🥹
Ten bol dnes ráno, tiež si myslím, že ten je taký "naj" 🥹 Večer skúsime a uvidíme 🍀
Ten bol dnes ráno, tiež si myslím, že ten je taký "naj" 🥹 Večer skúsime a uvidíme 🍀
@queen19 držím palce ✊🏻🤍
Spodny indikuje, ze mas tesne pred ovulaciou, este neprebehla