Bolestivý sex a užívanie macmiroru
Baby prosím vas poradte ço mám robiť..Tri dni späť dom volala svôjmu gynekologovi kvôli tomu že mám boleti pod buchom apichanie do spodku.On mi poslal k nám do lekárne Macmiror do pošvy ani vyšetrená som nebola .On teraz robí až od pondelka.On mi len tak poslal macmoror do našej lekárne.Že to nie je normálne ak som nebola vyšetrená.Ja som si to včera nedala a bolo chvilu ok mali sme s mojím sex iba chvílu ale straštne to bolelo to sa nedalo vydržať.Tak sme sa nato vykašlali.Čo robiť ? Mám to brať alebo nie leď spm nebola vyšetrená ?
Určite, minimálne by som si kúpila Canesten teda tu tabletku od spodu na voľný predaj. A vynechať sex aspoň pár dní. Mne to vždy pomohlo
@adusik12457 jasne, ze to mas brat 🙈 ak mas bolesti, tak vynechaj sex s muzom - logicke.
Vacsina lekarov teraz ordinuje na telefone. Ak to nie je vazne, nevezme ta na vysetrenie.
@deean mam žltý výtok
@adusik12457 vyborne, mas bakterialnu infekciu, na noc si vloz macmiror. A daj si vlozku inak dofarbis vsetko :P A nemaj paranoju z liekov.
@deean Dám si to na noc
@deean aj pod bruchom ma bol8
@adusik12457 uz vcera som nerozumela, preco spekulujes...lekar ti podla priznakov nasadil liecbu. To iste by urobil aj po vysetreni. Mozno by ti odobral vyter a s liecbou cakal niekolko dni na vysledky vyteru, ale napr. moja gynekologicka vyter urobi, ale bez liecby nenecha. Lieky (lokalne) nasadi a ked podla citlivosti vo vytere vyjde o niekolko dni nieco, co na zvolenu liecbu nie je citlive, liecbu upravi. No a mat plny sex s infekciou a bolestami nie je velmi rozumne...ked uz musis, tak asi len stimulacia rukou, bez penetracie.
@adusik12457 tak sa lieč a nesexuj. Keď máš infekciu a bolesti, ani by ma to nenapadlo a je to aj zakázané. Treba brať liek. Ja som ho už tiež brala a pomohol
Ak ste dali sex tak asi tie bolesti nie su take vazne pretoze v opacnom pripade by si na to ani nepomyslela.Na jedine co by som chlapa vyuzila je zavedenie cipku pekne do hlbky🙂). Cokolvek mas neriskovala by som prenos na partnera.
@adusik12457 ked mas zlty vytok nebudu to kvasinky treba ti antibiotika mozno ani macmirror nepomoze. najlepsie ist na vyter z posvy a podla toho nasadit liecbu nech znytocne do seba nedavas co nenusis a nepomoze
@kimivox môj dr nerobí až od pondelka budem si to davať a v pondelok mu budem volať uvidim co đalej
@kimivox macmirror je na kombinovane infekcie, bakterialne aj kvasinkove. Na jednoduchu infekciu by zabrat mal. Ale mas pravdu v tom, ze pri komplikovanejsej infekcii nemusi stacit.
@adusik12457 Preco sexujes keď mas boľavu šušku? Daj si pauzu kým sa nevyliecis. Žlty výtok tuším znamená infekciu, zápal, tak hádam tvoj Dr vie co robí. Macmiror som brala aj tehotenstve, je to úplne bežný liek.

Kolko tem chces este zalozit? Preco sa bojis macmiroru? Je to uplne standardny liek na preliecenie bakterialnej infekcie.