Budem mať čoskoro ovuláciu?
Myslite že čoskoro bude ovulacia ? Chyba mu ešte veľa ?

Dosť, takúto čiarku môžeš mať hocikedy počas cyklu. Treba len testovať
@denisa_deniska dobre ďakujem
Testuj 2x denne, ja som o 10.00 a o 17.00 a zachytila som pozit. test. Držím palce
@adeladulova dnešný
Pozitívny musí rovnako silné obe čiarky. Testuj ďalej, ona zosilnie, uvidis
@adeladulova ovu už asi bola hneď po ms pretože testy už len slabnú
Môžeš mať aj anovulačný cyklus tento mesiac, koľko dní si po ms?
@denisa_deniska dnes 14
Ale mala som aj výtok aj bolesť podbruska a dokonca aj prsia má boleli a bolia dieťaťu
*doteraz
A testy si si robila ráno, na obed? Vždy o rovnakej hodine? Je to zvláštne. Ja by som to ale už potiahla tento mesiac s tým testovaním, budeš vedieť. Každopadne ja odporúčam digi ovu test, žiadne hľadanie druhej čiarky a skúmanie, či už je tak silná ako prvá, alebo jej ešte chýba atď.. smajlík - pozitívny, nie smajlík - negatívny
@denisa_deniska v štvrtok som mala takéto
Možno som mala v stredu ovulaciu
A v stredu si si nerobila? Lebo áno, kľude ti napr môže vyjsť test pozitívny doobeda, a večer už môžeš mať negatívny. Preto sa odporúča robiť každý deň o rovnakej hodine, a viem, že niektoré baby si robia aj 2x denne.
@denisa_deniska nerobila prišlo mi to aj vo štvrtok skoro 😀
A testy som robila tak 2-3 krát denne
Tak keď si si nerobila testy každý deň, tak si asi nevychytala ten správny moment, a podľa intenzity tej vo štvrtok si mala ovuláciu pravdepodobne v piatok. Budúci cyklus každý deň v rovnaký čas, a keď už bude tá čiarka silnieť, tak si urob 2x denne, a uvidíš, že ju trafíš 😊
@denisa_deniska ale ja som od štvrtka robila každý deň a už len slabli ale tak sex mame každý deň skoro tak verím že ak má k nám prísť ďalšie miminko príde 🤍
Tak držím palce ☺️
@denisa_deniska ďakujem
@denisa_deniska dnes
Tak testovať aj večer, aj zajtra ráno 🙂