Budem mať čoskoro ovuláciu?
Myslite,ze bude o chvilu ovu? Robim testy len druhy mesiac,no minuly mesiac som v tento den cyklu mala uplne slabu ciarku,tak neviem,ci bude ovu skor

@denisa_deniska robila som este vecer digitalny ovu test a vysiel smajlik,cize ovulacia,ale mne to pride skoro,minuly mesiac som mala ovu az 15dc,vcera som bola len 8dc…cize ked som mala minuly mesiac 30dnovy cyklus,teraz bude asi o dost kratsi nie? To nie je dobre,moze to znacit hormonalnu nerovnovahu? Minuly mesiac som zacala uzivat euthyrox,mohli tieto tbl ovplyvnit nejako cyklus?
Pozor, to, že bol včera smajlík neznačí ovulácia (mimochodom, mne tie digi ukazovali smajlíka až dva dni), iba že by mala prebehnúť do 48 h. Áno, mala by ti prísť aj ms skôr. Nemyslím si, že by to bolo hormonálnou nerovnováhou - ale ak si začala užívať hormon. lieky, tak určite by som si to s tým spojila, ale bez paniky. Uvidíš ďalší mesiac.
@denisa_deniska ano budem testovat aj dnes,ja som mala minuly mesiac tiez pozitivne tie digitalne 2dni,tak ale zacali sme sa uz snazit vcera,dakujem za radu
Tak test je uz negativny,tak to bola ozaj rychlo ovulka 😒 tak stihli sme az jeden sex,tak z toho asi nic nebude tento mesiac,no nic musim asi lepsie sledovat a pochopit vlastne telo,vcera som mala hrozne bolesti ako ked mate hnacku,tak mozno to bol signal,ktory budem sledovat aj buduci mesiac,ci nemam taketo bolesti pocas ovu
Digi bol negatívny? Mohol byť aj preto, že si mala viac koncentrovaný moč (stalo sa mi - večer poz, poobede neg, večer poz).
Mohli tabletky ovplivnit cyklus sú na štítnu žľazu čiže tiež upravujú hormóny
@denisa_deniska nie testovala som aj dalej,nemam uz ani bolesti ani vytok,takze muselo to zbehnut,uvidime ako bude buduci mesiac,snad sa to ustali
@sofia1979 dakujem,snad sa tie hormony stabilizuju a cyklus sa upravi

To sa takto nedá povedať, tie testy sú od skoro pozitívneho ďaleko.. rob testy ďalej