Chemické tehotenstvo: Ako rýchlo sa vám podarilo znova otehotnieť?
Ahojte tie čo ste mali, za aký dlhý čas sa vám podarilo otehotnieť už plnohodnotné ?
Aj viete čím to bolo spôsobené? Robil vám gyn nejaké vyšetrenie? Prípadne brali ste nejaké lieky?
Chemické tehotenstvo je aké prosím?
@anonym_148ba2 keď ti vyjde pozitívny test ale napokon dostaneš MS. To znamená že vajicko sa uhniezdilo ale neprežilo. Stalo sa mi to min.rok vo februári - 5 testov pozitívnych slabá čiarka a dostala som napokon menštruáciu (davali sme si pozor - a čím bližšie k MS tým viac slabla ciarka). Teraz pred 2 týždňami sme si povedali, že sa začneme snažiť a dnes som 8 DPO a test mi ukázal ducha. Viem že je ešte skoro a môže byt falošne pozitívny, ale nedalo mi to a chcela som sa otestovať😅
@anonym_148ba2 asi myslela biochemické
Mala som 1 biochemické po pol roku snaženia veľmi slabé čiarky na teste potom došla ms,potom som o rok nato otehotnela a potratila v 6tt bola som hospitalizovaná v nemocnici,teraz po roku aj pól som tehotná v 4.mesiaci tak už hádam vydržíme až do konca 🙂
@anonym_148ba2 keď ti vyjde pozitívny test ale napokon dostaneš MS. To znamená že vajicko sa uhniezdilo ale neprežilo. Stalo sa mi to min.rok vo februári - 5 testov pozitívnych slabá čiarka a dostala som napokon menštruáciu (davali sme si pozor - a čím bližšie k MS tým viac slabla ciarka). Teraz pred 2 týždňami sme si povedali, že sa začneme snažiť a dnes som 8 DPO a test mi ukázal ducha. Viem že je ešte skoro a môže byt falošne pozitívny, ale nedalo mi to a chcela som sa otestovať😅
@anonym_6da815 ale to nie je chemické 🤦♀️
@anonym_6da815 ale to nie je chemické 🤦♀️
@anonym_148ba2 a aké teda? Biochemické a chemické je to iste - synonymum. Vajicko sa začne uhniezdovat ale neúspešne. Hcg test zachytí ale ďalej sa nič nedeje a neujme sa vajicko v maternici - nedokončí uhniezdovanie.
@anonym_148ba2 a aké teda? Biochemické a chemické je to iste - synonymum. Vajicko sa začne uhniezdovat ale neúspešne. Hcg test zachytí ale ďalej sa nič nedeje a neujme sa vajicko v maternici - nedokončí uhniezdovanie.
@anonym_6da815 biochemické sa to volá a nie chemické 🙏
@anonym_6da815 biochemické sa to volá a nie chemické 🙏
@anonym_148ba2 je to synonymum. Používajú sa oba termíny 😊 v angličtine sa používa len chemical Pregnancy a na Slovensku sa pridáva to bio. Každý rozumie o čo ide